Sari la conținut

0773918334

Mihai2209

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Salut colegii,am zis sa merg si eu pentru o descarcare rapida fara programare la o fata cunoscuta,am zis sa incerc ceva nou,am sunat si ca locatie "Pavone",am ajuns acolo,sunat si urcat la primul etaj,150 nr ca nu m-a interesat ora,am intrat in locatie si pozele o avantajeaza foarte mult(nu e urata sau ceva,putin grasuta si e de culoare)trecem la un oral ok zic eu,cu deep si lins de jos pana sus,nu este atenta la "oo",dupa ce s-a sculat soldatul a pus repede prezervativul si s-a pus ea peste mine fara a ii cere eu,si i-am zis sa mai faca putin oral si nu a mai vrut,dupa 2 minute a zis sa schimbam ca a obosit si am trecut in misionar,si dupa 1 minute face la mine,haide pe la spate,am trecut pe la spate sa ii dau si am simtit un miros de mi-a fost o scarba de imi venea sa vomit,dupa 20 secunde face la mine "Gata timpul tau,chiar daca nu ti-ai dat drumul" sa zic ca toata actiunea a durat nici 10 minute...Oricum voiam sa ma opresc cand am simtit mirosul ala

Oral: 7(Doar pentru deep) dar e putin mecanic

Normal: 4(Comenteaza la pozitii)

Locatie: 5 Nu prea era curat si la baie nu am fost ca am venit de acasa spalat si ingrijit.

Per total...nu-i de revenit si e mare teapa.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.