newness Reputație: 7 Postat Decembrie 31, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 31, 2022 Salutare,am trecut zilele astea pe lângă o clădire abandonată înainte de Simian și după Hotel Eden,aveți idee cine e?
necunoscut10 Reputație: 28 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Dr tr Severin Oras:Dr tr Severin Postat Ianuarie 3, 2023 Activează de mult la strada e specificata în topicu fete la strada cere mult la hotel cu ora a scris un un confrate am un prieten care o frecventează cică o chiama Adelina și face un oral bun din punctu lui de vedere mai mult nu pot spune no cunosc personal
labadepisoi Reputație: 350 Postat Ianuarie 6, 2023 Postat Ianuarie 6, 2023 La 31.12.2022 la 12:30, newness a spus: Salutare,am trecut zilele astea pe lângă o clădire abandonată înainte de Simian și după Hotel Eden,aveți idee cine e? Da, o știe toată lumea; este Adelina, activează de 7-8 ani în locația respectivă; pentru amatori acceptă și la hotelul Eden, dar are prețuri piperate la hotel. Acum 2-3 ani avea locație în Severin. Serviciile sunt bune, Oralul cu tente de deep, normalul protejat face toti banii pentru păsărica strâmtă. Uneori, când e frig, duhnește a rachiu. Atenție la portofel! Are recenzii pe forum, dar nu am răbdare să caut. 4
newness Reputație: 7 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Ianuarie 7, 2023 Mulțumesc mult de ajutor ! 🍻
mihaibdm Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Motru Oras:Motru Postat Ianuarie 22, 2023 Salutari, mai stiti ceva de ea, o mai gasim prin zona??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum