d0nmarc0 Reputație: 25 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 2, 2023 Salutare! Izabela...ta...sexi și rea Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Sonia Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Alina Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Iris.... Dulce și apetisantă Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Am ajuns la tipa asta impins de curiozitate , mai ales ca avea o voce placuta si incitanta la telefon. Mai mult, a garantat ca pozele sunt foarte reale in conditiile in care am subliniat ca este prioritar cel putin pt mine, acest aspect. AJuns la locatie, surpriza...o boccie cum rar mi-au vazur ochii. O talanca de femeie, gen femeia barbat cu o moaca din aia preistorica, de boschetara, de am ramas efectiv, afis. Eu: unde e fata din poze? Ea: eu sunt!, incantata! Eu: ...iar eu stauia libertatii.... Si am scapat un Fereasca Dumnezeu....si dus am fost. E incredibil cat de idiot sunt uneori ca ma las prostit telefonic de niste cretine de genul asta. Daca n-ati vizitat demult gradina zoo sectiunea maimute, feel free, mergeti. Daca nu.... DE EVITATTTTTT ! 2 2 3 1
delyr Reputație: 26 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 2, 2023 Acum 2 ore, d0nmarc0 a spus: Salutare! Izabela...ta...sexi și rea Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Sonia Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Alina Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Iris.... Dulce și apetisantă Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Am ajuns la tipa asta impins de curiozitate , mai ales ca avea o voce placuta si incitanta la telefon. Mai mult, a garantat ca pozele sunt foarte reale in conditiile in care am subliniat ca este prioritar cel putin pt mine, acest aspect. AJuns la locatie, surpriza...o boccie cum rar mi-au vazur ochii. O talanca de femeie, gen femeia barbat cu o moaca din aia preistorica, de boschetara, de am ramas efectiv, afis. Eu: unde e fata din poze? Ea: eu sunt!, incantata! Eu: ...iar eu stauia libertatii.... Si am scapat un Fereasca Dumnezeu....si dus am fost. E incredibil cat de idiot sunt uneori ca ma las prostit telefonic de niste cretine de genul asta. Daca n-ati vizitat demult gradina zoo sectiunea maimute, feel free, mergeti. Daca nu.... DE EVITATTTTTT ! Locatie? Sa evitam si noi zona macar pe o raza de 1-2km
sorinsoce Reputație: 200 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 20, 2023 La 02.01.2023 la 16:36, d0nmarc0 a spus: Salutare! Izabela...ta...sexi și rea Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Sonia Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Alina Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Iris.... Dulce și apetisantă Constanta - Matrimoniale - Publi24.ro Am ajuns la tipa asta impins de curiozitate , mai ales ca avea o voce placuta si incitanta la telefon. Mai mult, a garantat ca pozele sunt foarte reale in conditiile in care am subliniat ca este prioritar cel putin pt mine, acest aspect. AJuns la locatie, surpriza...o boccie cum rar mi-au vazur ochii. O talanca de femeie, gen femeia barbat cu o moaca din aia preistorica, de boschetara, de am ramas efectiv, afis. Eu: unde e fata din poze? Ea: eu sunt!, incantata! Eu: ...iar eu stauia libertatii.... Si am scapat un Fereasca Dumnezeu....si dus am fost. E incredibil cat de idiot sunt uneori ca ma las prostit telefonic de niste cretine de genul asta. Daca n-ati vizitat demult gradina zoo sectiunea maimute, feel free, mergeti. Daca nu.... DE EVITATTTTTT ! Prietene, lasă un număr de telefon și un link al anunțului. Asa se face!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum