Sari la conținut

Mihaela (Stirbei Voda) - 0722482237

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare

Vreau sa va supun atentiei o noua dama

BRUNETA frumoasa foc, 22 de ani, pasionala, deschisa, te primesc intr-o locatie de lux foarte curat, jacuzzi de vis, pt. 2 finalizari minunate sau 1 ora de placere fara graba, central, parcare, pozele reale 100% - 0722482237

post-11714-0-39107500-1393870591_thumb.jpg

post-11714-0-82590500-1393870591_thumb.jpg

post-11714-0-03207700-1393870592_thumb.jpg

post-11714-0-25073300-1393870592_thumb.jpg

Avand o stare destul de nasola cauzata de vremea de afara am decis dupa o lunag perioada ca singura posibilitatea de a-mi reveni este efectuarea unei vizite la o dameza. Zis si facut... Am luat AT de la un capat si am inceput sa fac searcing, mai mai oi gasi ceva care sa imi convina.

Prin multele telefoane date am sunat si la numarul din anunt doar ca initial nu a raspuns nimeni. Surprinzator, intr-o pauza de suant primesc apel. Sun inapoi ca un geltelman ce ma doresc a fi si am surpriza sa imi raspunda o voce draguta care imi da informatii despre serviciile si tarifele prestate. Ma declar incantat ce ce aud si zic ca voi reveni pentru o programare. Dupa ceva vreme revin... De aici incepe distractia...

Trebuie sa mentionez ca oi avea eu ceva experienta, insa nu prea am avut parte de asa ceva...

Initial imi raspunde o voce, feminina, nu tocmai amabila... si incerc sa explic ca am sunat mai devreme si as vrea sa vorbesc cu persoana respectiva... brusc vocea sa schimba, revine acea voce suava, care ma determina sa fac o programare... inrteb totusi daca e singura sau mai are colege, zice ca e singura... Din bun simt nu am mai insistat... si programam. Cu inima indoita mai dau cateva telefoane la repezeala in speranta ca imi  pica altceva, insa nimic. Zic: asta e... daca nu imi place fug...

Ajung in zona Stirbei Voda, in spate la Cismigiu, imi anunt sosirea in zona si declar ca mai intarziai putin ca trebuie sa vizitez si in bancomat in prealabil. Vocea amabila imi raspunde ca nu este nici o problema, sa revin cu telefon dupa ce ma lamuresc cu bancomatul, pentru ca oricum mai este ocupata cam 10 minutele, dar o sa ma primeasca menajea... (zic in gandul meu... WTF ?!! ... menajera?!)

Conving bancomatul sa imi scuipe ceva banuti, si suna pentru a ma prezenta la datorie... Intru pe straduta indicata, sun la interfonul de la prima scara pe dreapta, cobor si soc: Firma... (again... WTF?!...). Imi deschide o doamna, draguta ea, dar cand am vazut-o deja imi faceam textele de evadare... Noroc ca se recomanda... era menajera. (huh!!...).

Intru intr-un apartament decomandat gen birouri cu mai multe camere (cred ca 3)...

Intreb de demoazela, zice ca e ocupata dar ma invita intr-o camera pentru a ma face comod. Incerc sa intreb de conditiile comerciale, draguta de doamna imi zice ca nu stie ea ce si cum, ea e cu prosoape, geluri de dus, si alte alea... Ma imbie la o cafea, suc, apa... dar in camera ca nu se cade sa stam asa in hol...  Imi zic ca nu e dracu asa negru si intru in camera... intr-un colt trona o sauna... in coltul opus o cabina de dus... in rest o canapea si 2-3 fotolii imbietoare si o plasma pe perete si o masina de spalat. Accept un pahar cu apa... si o rog pe doamna sa nu se mai deranjeze pentru ca as vrea sa vad intai cu cine am de combatut. Isi cere scuze ca nu e disponibila persoana si ma roaga frumos sa o astept cateva minute.

Ma fac comod, dupa cateva minute ma viziteaza scurt domnita invelita in prosop scuzandu-se ca mai dureaza putin... cad o vad imi zic ca asa mai merge :) ... Mai trecem odata in revista serviciile si pretul. Un masaj, oral si normal 100 ora, jacuzzi +50... sunt multumit si declar ca vreau...

Ma trezesc iar cu menajera, sa ma intrebe daca vreau sa fac un dus... Da, normal ca vreau... dar unde? aici, in camera de zi?? Zice ca da... daca ma deranjeaza pot merge la baie... insa cresc riscurile sa ma intalnesc cu musafirii... Imi aduce doua prosoape mari, curate si uscate... cand le vad dau sa ma dezbrac, cand o vad pe menajera ca o ia la fuga prin apartament si ma roaga sa mai astept putin cu dezbracatul ca mai are de adus... ma trezesc cu o pereche de papuci de unica folosinta sigilati si un gel de dus ca la hotel... (again... WTF... la banii astia?!). Imi  fac dus, abuzez de unul din prosoape, ma tolanesc pe fotoliu si iar ma trezesc cu menajera... un halat? o cafea? un suc?... Nu doamna, zic, lasati, e suficient... ma gandeam ce o fi in neregula... ca doar nu e o fundatie de intr-ajutorare a futangiilor...

In fine, vine domnita tot invelita in prosop si ma invita in camera de lupta... in mijloc trona ditamai vana (jacuzzi) si o canapea desfacuta.

Imi este cerut darul si sunt intrebat daca vreu bon fiscal (... WTF - am lipsit eu ceva din peisaj... dar chiar asa sa fi evoluta lucrurile?!)

Domnisoara cea din poze... cam 1,70 inaltime, aprox 60 kg,  parul negru strans in coc, sani frumosi marimea 3, moi dar fermi, genul de femeie pe care ai unde pune mana. Varsta aprox 25 ani. Nu este o frumusete, insa are ceva ce pe mine m-a cucerit.

Trecem la actiune, un masaj combinat cu un bodymasaj inceput de la talpi pana la ceafa, dupa care am intins-o pe spate pentru a ma bucura si eu de priveliste. Nu m-am abtinut si am aplicat si un cunnilingus profitand de lipsa oricarui miros nedorit in zona. Finalizarea in caciulita.

Calificative:

Locatia: 9+ Nu am dat zece pentru ca in camera cu jacuzzi, de la aburi peretele (desi proaspat zugravit) a inceput sa se coscoveasca

Auxiliare: 10 (prosop mare si curat, gel, papuci de unica folosinta sigilati... mai trebuia sa primesc casca de dus)

Domnisoara: 9+ corpul e pe gustul meu

GFE: 8 pentru ca a venit infasurata in prosop si m-a oprit la cunnilingus cand a incput sa se infierbante. in rest volubila si prietenoasa.

Oral: - nu am avut ocazia :)

Normal: 7 pentru ca as fi vrut implicare mai mare

FK - la telefon am intrebat daca accepta, raspunsul diplomatic a fost ca ar trebui intai sa ne cunoastem... Nu am incercat, nu stiu daca ar fi refuzat.

Halatul = 100 RON 

Categoric recomand. Sper ca la vizita viitoare sa pastreze aceleasi standarde. Am aflat ca locatia a fost deschisa de curand.

Bafta multa!

• Like 9
  • Oras:Vartescoiu
  • Oras:Vartescoiu
Postat

Salut! Multumesc "confratelui" xcel 👠pentru topicul complet. Chiar citindu-l nu știam ce mai pot adauga! Confirm tot ce a relatat si un mare plus pentru detaliile spumoase! Recunosc faptul ca si mi-e mi s-a oferit bon fiscal. Pentru prezenta, cred. Ca doar pentru ce altceva nu știu. Mai rămânea sa trec CIF-ul firmei si sa-l dau la decontat.

Si cred ca la telefon se vorbește cu doamna "menajera"! Știe cum sa poarte o discuție si mai ales sa te determine "sa le calci pragul"! Domnișoara din poze intra ulterior in rol!

Oricum se merita încercată locatia si domnișoara.

Cuvenitele note: locatie ok, mai greu cu parcarea - 9; baie -10 (prosop curat, gel de dus, papuci de baie sigilati) , fetița - frumușică , plăcută owerall 8,5, servicii - masaj 8, normal 9, gfe 9, nu am încercat oral, FK-8. Trecut si prin jacuzzi. Achitat 150. Daca mai am drum pe acolo mai opresc. Se vede ca locatia e deschisă de curând, totul părea nou. E ca un fel de baie turcească cu cadana inclusă!

Buzunare pline si "ciocane tari"! Ca fetite "este" pe alese!

• Like 5

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
BRUNETA frumoasa foc, 22 de ani, foarte pasionala, deschisa te primesc in jacuzzi si in pat fara nicio graba intr-o locatie de lux foarte curat, masaj cu finalizare de vis, central, parcare, pozele reale 100%, 05 Mar 18:45

Bucuresti

post-9697-0-13861800-1394052556_thumb.jpgpost-9697-0-45257300-1394052567_thumb.jpgpost-9697-0-28013300-1394052576_thumb.jpgpost-9697-0-90875300-1394052589_thumb.jpgpost-9697-0-03996500-1394052605_thumb.jpgpost-9697-0-95388700-1394052625_thumb.jpgpost-9697-0-55532400-1394052646_thumb.jpgpost-9697-0-56801000-1394052655_thumb.jpgpost-9697-0-76943900-1394052665_thumb.jpgpost-9697-0-55317900-1394052672_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.