Sari la conținut

Antonia 0733117372

Postări Recomandate

Postat

O MINUNE DE FATĂ,AM FOST A DOUA OARĂ AZI LA CASA DE CULTURĂ,165CM/55KG,200-30 MIN/300-60MIN ON,NP,FK,LOT,DOGGY.

DE REVENIT CU SIGURANȚA.

• Like 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Antonia 0733117372
Vizitator Probably2022
Reputație: 0
Postat
Acum 20 ore, vladenco a spus:

O MINUNE DE FATĂ,AM FOST A DOUA OARĂ AZI LA CASA DE CULTURĂ,165CM/55KG,200-30 MIN/300-60MIN ON,NP,FK,LOT,DOGGY.

DE REVENIT CU SIGURANȚA.

Salut,nu cumva a coborât si te-a lu-at din stația de la Bus ?  

Vizitator Probably2022
Reputație: 0
Postat

Salut,a mai fost cineva la ea sau prima recenzie a fost strategie?

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
La 07.01.2023 la 17:55, teribilul a spus:

dar poza pe whatsapp nu prea justifica pretul :D

• Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Fata e ok,e ce trebuie. Nu e de mult in bransa cu siguranta doar ca de vreo 2 zile nu mai raspunde asa ca tot ce e posibil sa se fi retras in glorie. Deocamdata nu las recenzie ca daca nu mai apare nu are rost...

Postat
On 1/27/2023 at 1:23 PM, attention said:

Fata e ok,e ce trebuie. Nu e de mult in bransa cu siguranta doar ca de vreo 2 zile nu mai raspunde asa ca tot ce e posibil sa se fi retras in glorie. Deocamdata nu las recenzie ca daca nu mai apare nu are rost...

O fi ce trebuie, dar la comunicare e praf. E genul ala care considera ca pierde timpul raspunzand la intrebari legate de ocupatia pe care o are.

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vorbit si eu cu ea, a spus ca nu are locatie si din motivul asta nu are rost sa dea detalii. 

Postat

In cazul asta spui ca nu ai locatie, nu ca e pierdere de vreme discutia. Ca sa nu-i induci o stare ciudata potentialului client.

Postat
1 oră în urmă, Orb1t a spus:

In cazul asta spui ca nu ai locatie, nu ca e pierdere de vreme discutia. Ca sa nu-i induci o stare ciudata potentialului client.

Nu are rost sa te superi pentru asta. Si daca de la atat iti induce o stare ciudata… 😄

Postat
1 hour ago, Visatorul85 said:

Nu are rost sa te superi pentru asta. Si daca de la atat iti induce o stare ciudata… 😄

Eu am spus ce s-a intamplat. Fiecare poate sa faca ce doreste in continuare. Eu, tu, x, y...etc . Insa daca e asa complicat sa-ti vinzi serviciile, ce sa mai zic? Faci tu o treaba mai buna decat ea. 😂

Postat

Nu mai raspunde deloc, se pare ca a disparut in zare... a mai avut cineva contact cu ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...