Sari la conținut

Ioana 0756931607

Postări Recomandate

• Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Buna seara(noaptea)colegii,am făcut și eu 2 escapade după o absență de pe acilea și am vizitat-o pe domnișoara Ioana....și bine am făcut 👍😉.Ieri seara fost prima lupta și astăzi m-am întors pt revanșa....eu fiind boșorog mi-am cam luat-o🤣🤣🤣🤦.Câteva detalii despre Ioana :este slim cu o pereche de sani de să-ți bați copiii cu cureaua!!!de la ceas,1.70 slim,am am mai zis frumi, și foarte pro client (cel puțin cu mine) bădăranii...treaba lor.Sunat stabilit detalii și purces la ea...wow.Ne-am făcut comozi și am purces la cele  pt care ne-am întâlnit,nu a făcut nici un gest aiurea.am început cu un oral p, misionar, umeri craci,pe lateral și am fost înfrânt iar de mama iedului 🤣🤣🤣.Un pic de jurizare:

Locație -8

Atitudine 10

Op 9

Np 9

Halatul -rosu😜🤣🤣🤣(150)

De revenit ....exact ce mi-a recomandat medicul

La final, mulțumesc Ioana,ți pup și nu ti viezi,așa brusc🤣🤣🤣și colegilor "SPOR LA JOACĂ"

• Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Arad
Postat

Pentru astia mai tinerei, ajuta-ne rogu-re daca e cu putinta cu mai mult decat un nume si un nr de tel...aia e mai sunt si novici doritori pe acilea...poate empatizam si noi cu duduia...nu de alta dar astia mai neexperimemtati ca dumneata, cel putin eu as fi oarecum pofticios sa aflu despre cine recenzui matale...😉

Postat

Mai nelutule nu fie cu suparare dar mi-ai deschis un orizont fain azi...asa de dimineata nu ies eu primu pe usa...iese gogu apoi eu...🤣🤣🤣 vedem ce iese cu duduia!😉

• Haha 1
Postat

Nellu berea e din partea mea,că de csf eu mai bătrân și mai uituc cu link-ul😜😉😉🤣🤣🍻🍻🍻

• Haha 1
Postat
Acum 17 minute, bikerboy1980 a spus:

Nellu berea e din partea mea,că de csf eu mai bătrân și mai uituc cu link-ul😜😉😉🤣🤣🍻🍻🍻

Salut. Și în ce zona are domnișoara sediul!?

Mulțumesc 

Postat

Undeva intre Complex și Bălcescu...aprox,nu dau detalii exacte despre adresa 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...