Sari la conținut

dominatoare 0753572869

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Am fost și pot spune ca am rămas impresionat. Locația curată , a respectat timpul și m a lăsat sa aduc și accesoriile mele personale. Face și sesiuni in aer liber .nota 10

• Oras:Bucuresti
Postat
On 1/31/2023 at 12:42 PM, Alin2813 said:

Am fost și pot spune ca am rămas impresionat. Locația curată , a respectat timpul și m a lăsat sa aduc și accesoriile mele personale. Face și sesiuni in aer liber .nota 10

Nu ma intelege gresit, dar ai 1 singura recenzie, nu e detaliata, si e foarte laudativa!

Noi ce sa mai credem ?

Postat
8 minutes ago, Victor_SB said:

am banuiala ca se filmeaza iar apoi se vand filmele

Cum ti-a venit banuiala asta ?

• Oras:Slobozia
Postat
1 oră în urmă, Victor_SB a spus:

asa este, 100 lei un film

• Oras:Selimbar
  • Oras:Selimbar
Postat
1 oră în urmă, alexxx_84 a spus:

Cum ti-a venit banuiala asta ?

cere detalii despre anunt fara sa mentionezi acest lucru si iti va raspunde ca are si filme de vanzare. Pt mine clar e de evitat din aceasta cauza, lucrurile putand degenera 

• Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 2 ore, Victor_SB a spus:

Unde era detectivul și nu știam 😬😆😆auzi la el măăă 😅vinde filme 🎥 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Victor_SB a spus:

Am sa te rog sa imi faci lipeala cu dealer-ul tău. Nu știu ce îți vinde, dar vreau și eu imaginația ta si sa ma plâng ca 250h e peste bugetul meu

Postat

Haideți să vă spun eu câteva despre serviciile oferite de aceasta doamna dominatoare..

Mi am făcut curaj să încerc serviciile oferite de aceasta doamna dominatoare și bine am făcut..

Am sunat și mi-a răspuns o doamnă foarte amabilă, mi a dat detalii de serviciile oferite, am ales ce vreau să facem și am stabilit ora la care se ne vedem

Respectat de ambele părți ora stabilita

Am fost primit Intr o costumație adecvată serviciilor..😎 e bestiala!!

Nu vă dau detalii despre ce am făcut dar merita să mergeți și să experimentați...🙂

Las câteva note

Atitudine client 10

Costumații și jucării 10

Locație 9 -greu cu parcarea

Curățenie 10

Preț 250ron- că și timp petrecut 30-40 minute 

Recomand cu încredere să mergeți

Legat de ce ați comentat că s ar face filme...nici vorbă de așa ceva!!!

• Like 1
Postat

Confirm. am fost de 2 ori. M-am simtit safe si nu ma refer doar la integritatea corporala, ci si la partea cu filmatul. Probabil ca se poate filma sedinta sau o parte din ea, dar doar daca se stabileste dinainte. Si ma indoiesc oricum ca doamna se va expune.

Postat
1 oră în urmă, raddu29 a spus:

Confirm. am fost de 2 ori. M-am simtit safe si nu ma refer doar la integritatea corporala, ci si la partea cu filmatul. Probabil ca se poate filma sedinta sau o parte din ea, dar doar daca se stabileste dinainte. Si ma indoiesc oricum ca doamna se va expune.

Nu am înțeles de unde au apărut acele comentarii răutăcioase,eu am rămas plăcut surprins de serviciile oferite...

I am spus doamnei că mi fac abonament 🙂

Sper că sunt trecut la clienții VIP  😎

Postat
5 hours ago, bogdan 123 said:

Nu am înțeles de unde au apărut acele comentarii răutăcioase,eu am rămas plăcut surprins de serviciile oferite...

I am spus doamnei că mi fac abonament 🙂

Sper că sunt trecut la clienții VIP  😎

Nu mi s-au parut comentarii rautacioase, pur si simplu paranoia unora, dar nu pot sa ii condamn. Cand e vorba de dominare esti un pic mai precaut decat atunci cand mergi sa futi.

Postat
La 03.06.2023 la 1:19, raddu29 a spus:

Nu mi s-au parut comentarii rautacioase, pur si simplu paranoia unora, dar nu pot sa ii condamn. Cand e vorba de dominare esti un pic mai precaut decat atunci cand mergi sa futi.

doamna vinde filme cu 100 lei si oferta este asa: 100 lei filmul in care fut un sclav, chiar asa suna. Oare de unde are atatea filme de vanzare ????

La 02.06.2023 la 16:03, bogdan 123 a spus:

Haideți să vă spun eu câteva despre serviciile oferite de aceasta doamna dominatoare..

Mi am făcut curaj să încerc serviciile oferite de aceasta doamna dominatoare și bine am făcut..

Am sunat și mi-a răspuns o doamnă foarte amabilă, mi a dat detalii de serviciile oferite, am ales ce vreau să facem și am stabilit ora la care se ne vedem

Respectat de ambele părți ora stabilita

Am fost primit Intr o costumație adecvată serviciilor..😎 e bestiala!!

Nu vă dau detalii despre ce am făcut dar merita să mergeți și să experimentați...🙂

Las câteva note

Atitudine client 10

Costumații și jucării 10

Locație 9 -greu cu parcarea

Curățenie 10

Preț 250ron- că și timp petrecut 30-40 minute 

Recomand cu încredere să mergeți

Legat de ce ați comentat că s ar face filme...nici vorbă de așa ceva!!!

preturile ei variaza in functie de vreme de la 500 sedinta la 400. Nu stiu cum ai nimerit cu 250, mie mi-a zis 300 pt 20 min sau 350, pt jumate de ora

Postat
La 04.06.2023 la 18:30, arkanas a spus:

doamna vinde filme cu 100 lei si oferta este asa: 100 lei filmul in care fut un sclav, chiar asa suna. Oare de unde are atatea filme de vanzare ????

preturile ei variaza in functie de vreme de la 500 sedinta la 400. Nu stiu cum ai nimerit cu 250, mie mi-a zis 300 pt 20 min sau 350, pt jumate de ora

Depinde ce vrei in ședința de dominare ...Mă gândesc că prețul e legat de ce ți dorești

Eu la ce am vrut a fost 250 și ca timp 30-40 minute 

Postat

am inteles, eram curios ce se face, nu le am cu astea, nu stiu ce anume trebuia sa cer

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...