Sari la conținut

BRUNETA REALA 100%!!!

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Examen la facultatea de biologie. Intră studentul, i se pune o tăviţă cu picioare de insecte în faţă şi este pus să recunoască cărei insecte îi aparţine fiecare picioruş. Supărat, se ridică şi pleacă.
Profesorul vrea să îi treacă nota în carnet, dar nu ştie cum îl cheamă, şi de aceea îl strigă. Se deschide uşa, apare un picior şi se aude :
- Ghici!

Deci noua ne arati un cur de femeie si ne intrebi daca am fost la ea? Seriously? :)

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Sunt o domnisoara pasionala, dornica de aventuri, te astept int-un cadru intim si discret pentru a-ti oferi clipe de rasfat si pasiune in compania unei brunete focoase, mai multe detali la nr de tel 0720816114 poze reale 100% .Ofer si rog seriozitate maxima .

Mai bine un copy-paste la anunt sa fie pe topic si ceva modalitate de contactare a fetei

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

E bine pentru inceput ca ne arata si un cur de femeie,iar parerea mea este ca punea el mai multe daca se pricepea.Sa nu dam cu parul in nightangel ,ar merita  :clapp pentru implicare.

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

imi cer scuze nu prea ma pricep eu pe aici,dar am timp sa invat.....scz inca odata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...