Sari la conținut

romantismul

bianca

Postări Recomandate

Postat

eu consider ca fiecarui barbat nu trebuie sa-i lipseasca romantismul.oricat de dur,exigent,indiferent ar fi ..totusi nu ar trebui sa uite ca femeile au nevoie de foarta multa atentie.romantism-nu trebuie neaparat sa insemne cadouri peste cadouri,ci doar cuvinte spuse din suflet,spontaneitate si imaginatie.voi ce credeti?:D

Postat

in mare parte ai dreptate deea,pt unii dintre ei noi reprezentam niste trofee care trebuie cucerite numai decat si cand lupta este castigata de ei,apoi parca totul devine monoton.ei,dar mai sunt si romantici innascuti,slava Domnului

Postat

da...din fericire am intalnit o persoana romantica,care stie cum sa mentina fericirea intr-o relatie ;in orice caz,ne asemanam foarte mult in ceea ce priveste latura asta romantica si ...chiar e bine.

Postat

Daca este romantic si urat, nu ma cucereste.Un barbat trebuie sa fie cuceritor. Nu stiu ce trebuie sa faca pentru asta si de ce talent este nevoie...sa spuna o vorba buna prietenoasa, o gluma, un zambet, un compliment...o atingere delicata aparent neinteresata, sa imi explice un fapt stiintific...o floare, un sarut cast...toate la un loc si inca multe peste astea...Romantismul completeaza...e cireasa de pe tort tocmai pentru ca este rar la barbati. Ce vreau sa spun este ca romatismul nu e totul.

Vizitator costy
Reputație: 0
Postat

Unii barbati chiar nu stiu sa faca o femeie fericita, sau poate nici macar nu isi bat capul cu asta, defapt asta este problema.

Postat

Romantismul este de cele mai multe ori fals şi în plus.Prefer sinceritatea, respectul şi încrederea.Romantismul mi se pare un "briz-briz" sau, dacă vreţi, o fiţă.Nu, nu mi-ar plăcea o prietenă romantică. Mă simt mult mai bine cu ce am pentru că şi ea, ca şi mine, spune lucrurile verde-n faţă şi mi se pare mult mai corect aşa.

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Pentru mine, romantismul inseamna flori, sampanie, frisca si capsuni.

Ce mi mai place pizda....

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Pentru mine, romantismul inseamna flori, sampanie, frisca si capsuni.

Ce mi mai place pizda....

pre_1506062825__il-est-super-decu-la.gif

si de anal nu spui nimic ??

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...