Sari la conținut

Carla - 0730925291 (Pta Amzei)

Postări Recomandate

Postat

Pe Carla am probat-o si eu, e cu totul altceva decat Elia/Delia.E pustoaica cu chef de viata, gasculita futacioasa i-as spune eu. Are/avea un aparat dentar care totusi nu m-a deranjat la oral neprotejat... Este draguta, are sani frumosi, un pic cam lata in sholduri, dar miroase bine si la gura, si la pasarica. GFE 9-10, Oral nepro 9-10, Normal cu strigaturi 9-10... Accepta cunilingus si are orgasm dupa orgasm...Singura treaba cu minus este adresarea cu expresii de genul "iubitule... ce buna este" sau "iubitule ... ce bine ma f#t!"... etc

Postat

locatia e in pta amzeifk, cob, (cif/cim, nu). blonda, plinuta.locatie curata, mai sta cu 1-2 fete.200 ron / finalizare250 ron /ora.confirm si eu chestiile cu "iubitule, frumuselule, ce imi place etc" care devin enervante.confirm si eu ce spune meme.

Postat

Mai frate dar fata asta nu are si ea un nr. de telefon? Sau e genul de o stigi pe strada si VINE la tine...Este la un salon de masaj? sau ce...lasati si voi toate datele ei....

Postat

Nu cumva e tipa care era tot pe langa camera de comert?ea cu inca 2 fete?...dupa aparatul dentar m-am gandit la ea..

Postat

nu stiu daca mai activeaza, pe AT nu mai are anunt...am fost la ea in urma cu vreun an, si recunosc ca mi a placut...daca ar mai slabi in zona soldurilor ar fi chiar de nota 10oricum,prestatie excelenta, e innebunita dupa cunnilingus, accepta fk, oral nepro, pozitii variate,etcuneori geme fals,se manifesta exagerat,etc,teatral chiar,dar reuseste sa creeze o atmosfera foarte propice pt sex250 lei/ora, 2 finalizari,fara CIM,dar cu finalizare pe sani

Vizitator radualex79
Reputație: 0
Postat

Salut Mai stiti ceva despre Carla? Pe unde ma lucreaza ca nu mai dau de ea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...