Sari la conținut

Alexandra-22 de ani-blonda-nu raspunde-0799688889

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Are un nr de telefon foarte frumos,cred ca e Gold sau Platinum,in schimb nu raspinde nici s-o futi!De ieri tot o sun si mesaje pe Whats,le vede si atat.Cand sun respinge apelurile si eram curios daca a percutat-o cineva.

Am cautat-o dupa nr si nu am gasit nimic.

Ma gandeam ca,poate,e vreo noua descoperire pt ca arata binisor in poze

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator gigivotca
Reputație: 0
Postat
Acum 50 minute, awokeone10 a spus:

Are un nr de telefon foarte frumos,cred ca e Gold sau Platinum,in schimb nu raspinde nici s-o futi!De ieri tot o sun si mesaje pe Whats,le vede si atat.Cand sun respinge apelurile si eram curios daca a percutat-o cineva.

Am cautat-o dupa nr si nu am gasit nimic.

Ma gandeam ca,poate,e vreo noua descoperire pt ca arata binisor in poze

Am fost la ea locatie malu rosu 

Poze reale doar cele de pe publi24 are 23 ani  foarte frumoasa slaba sâni mici 1,72-1,75  inaltime vreo 51kg nu răspunde pe telefon întra mereu ocupat răspunde doar pe watzzap fata este noua începătoare asa ca să știți nu are mare experienta insa e ok face totul protejat mi-a plăcut am sa mai merg la ea 

O Finalizare 150 ora 250 lei

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 50 minute, gigivotca a spus:

Am fost la ea locatie malu rosu 

Poze reale doar cele de pe publi24 are 23 ani  foarte frumoasa slaba sâni mici 1,72-1,75  inaltime vreo 51kg nu răspunde pe telefon întra mereu ocupat răspunde doar pe watzzap fata este noua începătoare asa ca să știți nu are mare experienta insa e ok face totul protejat mi-a plăcut am sa mai merg la ea 

O Finalizare 150 ora 250 lei

Avea tatuajul pe incheietura mainii?

Eu,unul,am renuntat,nu raspunde nici pe Whats.

Daca tot ai fost trebuia sa-i deschizi topic si sa faci o recenzie ca lumea.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

miroase a peștișor...fac eu o recenzie

Am apelat la ea vineri...vb la tel....a oferit confirmare video..am ales deplasareea ei...450 ora...pozele de pe publi...seamana..sau sint fotoshop

Amabila la tf...ok.am apelat la un prieten sa mi dea o locatie...si ne intilnim.

1.primul semn aiurea...ea a mai lucrat afara..etc...etc

2.aspect...inalta...blonda....nici urita...nici superba...si da...sinii mici...buni ptr mustar

3.al doilea semn aiurea..am intrat in locatie pe la 11 fara zece...am fumat o tigara...si mi spune..ca daca clientul termina in 10 min...nu vede de ce sa mai stea...o intreb..daca am platit o ora...nu i normal sa stai...a nuu..etc

4.cind ne am intalnit pe strada...mesaje la peștișor...cind am intrat in locatie...la fel...mes la peștișor

Actiunea...asa si asa...ca amuzament...m am uitat la ceas dupa 15 min...si intreaba...de ce te uiti la ceas...la si 25...imi spune ca mai am 12 min...cind mai erau25...in fine...scirbit...hai sa termin...o muie protejata.se îmbraca si pleaca.

Imi desfac o bere...sa fac un pic curat...si hop...un sunet de tf aiurea...isi uitase inteligenta tf....raspund...peștișorul cu harfe ieftine...alo...cu sora mea...ii spun..date n pula mea si trimite o p aia sa si ia tf...si asta a fost

De recomandat...nu

• Like 3
  • Haha 4
  • Confuz 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 8 minute, dau_limbi33 a spus:

miroase a peștișor...fac eu o recenzie

Am apelat la ea vineri...vb la tel....a oferit confirmare video..am ales deplasareea ei...450 ora...pozele de pe publi...seamana..sau sint fotoshop

Amabila la tf...ok.am apelat la un prieten sa mi dea o locatie...si ne intilnim.

1.primul semn aiurea...ea a mai lucrat afara..etc...etc

2.aspect...inalta...blonda....nici urita...nici superba...si da...sinii mici...buni ptr mustar

3.al doilea semn aiurea..am intrat in locatie pe la 11 fara zece...am fumat o tigara...si mi spune..ca daca clientul termina in 10 min...nu vede de ce sa mai stea...o intreb..daca am platit o ora...nu i normal sa stai...a nuu..etc

4.cind ne am intalnit pe strada...mesaje la peștișor...cind am intrat in locatie...la fel...mes la peștișor

Actiunea...asa si asa...ca amuzament...m am uitat la ceas dupa 15 min...si intreaba...de ce te uiti la ceas...la si 25...imi spune ca mai am 12 min...cind mai erau25...in fine...scirbit...hai sa termin...o muie protejata.se îmbraca si pleaca.

Imi desfac o bere...sa fac un pic curat...si hop...un sunet de tf aiurea...isi uitase inteligenta tf....raspund...peștișorul cu harfe ieftine...alo...cu sora mea...ii spun..date n pula mea si trimite o p aia sa si ia tf...si asta a fost

De recomandat...nu

Si mie imi mirosea a pestic! Multumim ptr. lamurire, colegu'! 

Vizitator taximetrist
Reputație: 0
Postat

E praf 

Locatie malu rosu vizavi de profi

Înaltă 1.75 fata comuna slim tate mici

Se cremoșește la pizda și miroase este pe.fat fuck își.pune telefonul sa sune sa stie la minut cât ai  de futut nu-i pasa de client chiar dacă mai ai 2.3.minute pana sa-ti dai drumu apoi te întrerupe ca a sunat ceasul 

La.oral praf dinți și piston masina de cusut

La normal tu trebuie sa.faci.tot ea e stana de piatra cum o pui asa sta

150 lei finalizarea cam 15 -20 minute 

300 jumatatea de ora dacă depășești cele 15 minute 

În anunt spune mereu ultimele zile dar sta cu lunile aici 

Praf praf praf nu recomand te face de bani și atat servici zero

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...