daddybi Reputație: 12 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 16, 2023 Salutare coleguti. Aveți ceva info despre domnișoara? Tin minte ca am mai vazut anunțurile ei prin diverse orașe. Voce placuta, pozele par ok dar e cam ocupată https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transbabe-la-tine-in-oras-poze-100-reale/fd073edfhf0e7iife84e2d50de1hg923.html
stranger88 Reputație: 10 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Stie cineva daca este reala?
csingacskuk Reputație: 54 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 Atitudine 0,comportament de m😔ahala. Stay focused.
khaledor Reputație: 1 Postat Iulie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2023 Salut tuturor, Nu ofer deobicei recenzii, decat daca este cazul sau imi ofera un impact anume, ceea ce consider ca mi-a facut-o TSBabe, am vazut-o de cateva ori la locatia ei din Bucuresti, o garsoniera cocheta si simpatica, intr-o zona accesibila si totusi asezata discret. M-a intampinat de fiecare data intr-un mod placut, de la inceput mi-a placut nebunia ei, stilul zburdalnic si totodata si serios pe care il poate avea. Poti purta atat o discutie de ore in sir, cat si avea o experienta intima excelenta cu aceasta domnisoara. Experienta cu aceasta fata, din punctul meu de vedere a fost mai mult decat ma asteptam, de la inceput a fost un vibe frumos. Te pup pe aceasta cale, TsBabe si ne revedem curand 😘
amorin Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2023 Postat Iulie 12, 2023 Daca copiezi numarul si il pui in google iti apar diferite linkuri si vezi care-i treaba, spre exemplu alt topic despre ea si linkul de publi functioneaza..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum