Sari la conținut

Lorena Blonda Miniona!🤩 0748463449

Loreenaa

Postări Recomandate

• Oras:Bihor
Postat
Acum 22 ore, Loreenaa a spus:

Va pupa loreee🥰😘😘

20230202_124835.jpg

Salut Lorena 🙂 ! Vreau să te întreb vei fi disponibilă la noi în Oraș și săptămâna viitoare ? Mulțumesc anticipat 😊

• Oras:Oradea
Postat
1 oră în urmă, v1987 a spus:

Salut Lorena 🙂 ! Vreau să te întreb vei fi disponibilă la noi în Oraș și săptămâna viitoare ? Mulțumesc anticipat 😊

Bună, da voi fi și săptămâna viitoare în oraș 🥰😘

Postat
Chiar acum, Loreenaa a spus:

Bună, da voi fi și săptămâna viitoare în oraș 🥰😘

Super 😊 !!! Atunci săptămâna viitoare îți voi face și eu o vizită 🙂 De abea aștept ! Te pup 😘😘 !

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, v1987 a spus:

Super 😊 !!! Atunci săptămâna viitoare îți voi face și eu o vizită 🙂 De abea aștept ! Te pup 😘😘 !

Te astept cu drag😘😘

Postat

🔴Disponibila 🔴

🔵Serviciile mele sunt următoarele:

🔵Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

🔵Normal doar protejat 

🔴Fk (dacă e igiena și chimie)

🔵Finalizare corporală 

🔵Săruturi corporale

🔵Hand job

🔵Diferite poziții 

🔵Mici fantezii în limita bunului simț

🔵Masaj de relaxare

🔴Accept cunilingus 

🔴Cadoul: 💸150-30 min (1fin)

💸300-60 min (2fin)

Contact:0756293382 (răspund la apeluri, mesaje și whatsapp) 

20230202_124537.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Oras:fUTAI
  • Oras:fUTAI
Postat
On 2/3/2023 at 12:49 PM, Loreenaa said:

Disponibila pentru programări 🥰😘😘

20230202_124716.jpg

frumusel se vede curu 

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Fost la domnisoara . Serviciile nu sunt wow , nu exceleaza la gfe, nici la oral nici la normal. In schimb arata bestial tipa, sani naturali foarte frumosi, de fund nu mai zic. 

• Like 4
Postat
Acum 1 oră, mamboo a spus:

Fost la domnisoara . Serviciile nu sunt wow , nu exceleaza la gfe, nici la oral nici la normal. In schimb arata bestial tipa, sani naturali foarte frumosi, de fund nu mai zic. 

Mulțumesc pentru vizita , imi pare rau ca nu am fost chiar pe placul tău dar nu putem fi compatibili cu toți pentru GFE te pup

Postat

Salutari din nou.

Cum imi place sa îmi respect cuvântul, i-am trecut pragul și Lorenei, cum de altfel cred ca nu exista domnișoare care sa nu ma atragă, iar eu sa nu cumva sa o ratez. 

Desi am încercat cu câteva zile înainte, dar sortii au fost impotriva întâlnirii noastre, iată ca azi intervalele s-au potrivit iar eu pe Lorena am intalnit.

Ajuns in Prima Universității, am urcat sus si am cunoscut-o pe titulara topicului. Nu am fost invitat la o apa/suc/tigara ci doar la baie. ( situație asa și asa…; nimic deranjant). 

Lorena m-a așteptat cu zâmbetul pe buze, destul de deschisă și pregătită de nebunii. Am intrat 4-5 minute la un scurt  refresh după care m-am întors in camera de amor.

Fiind prima întâlnire cu ea, eram destul de sceptic in chimia noastră, dar….BOOM.

Pustoaica noastră, cu sânii top(!), fundul bombat(la superlativ..), nu m-a futut.

Efectiv, s-a comportat cu mine ca si fosta amantă, a fost surprinzător de plăcut sentimentul. Fiind adeptul a GFE și FK, le-am primit din plin și probabil foarte important, fără grabă.

A trecut la oral când am ajuns acolo, (efectiv i-am simțit fiecare părticică a corpului), după care am trecut la cererea mea in 69, nimic de obiectat, toate au curs șnur.

Dupa toate acestea, am trecut și la np, recunosc ca m-am simțit foarte bine si nu aveam cum sa nu ma termin pe La spatele ei având o imagine TOP, însoțită de contrele și gemetele ei. Și da, am rămas acolo pana la ultima picătura… Da, ma felicit eu pe mine pentru alegerea de azi. 🤭 Sa vedem mâine…

Lore, spor la treaba! Esti pe drumul cel bun. Pupici 🤗

Oral: 8,5

NP - 9

GFE - 9

FK - 9 

Apartament - 9

Locație - 9,5

Durata: 30min/150lei 

De recomandat: DA.

@ursuletulpanda mulțumesc pentru fiecare recenzie, chiar m-am ghidat destul de mult și nu am regretat pana acum. (Mi-e dor de reginele mele, dar totuși parca se mai mișcă treaba, chiar având experiențe plăcute in ultimele 2 săptămâni, toate intalnirile fiind cu fete noi). Thank you!

• Like 5
  • Inimioara 3
Postat
Acum 11 minute, LittleOne39 a spus:

Salutari din nou.

Cum imi place sa îmi respect cuvântul, i-am trecut pragul și Lorenei, cum de altfel cred ca nu exista domnișoare care sa nu ma atragă, iar eu sa nu cumva sa o ratez. 

Desi am încercat cu câteva zile înainte, dar sortii au fost impotriva întâlnirii noastre, iată ca azi intervalele s-au potrivit iar eu pe Lorena am intalnit.

Ajuns in Prima Universității, am urcat sus si am cunoscut-o pe titulara topicului. Nu am fost invitat la o apa/suc/tigara ci doar la baie. ( situație asa și asa…; nimic deranjant). 

Lorena m-a așteptat cu zâmbetul pe buze, destul de deschisă și pregătită de nebunii. Am intrat 4-5 minute la un scurt  refresh după care m-am întors in camera de amor.

Fiind prima întâlnire cu ea, eram destul de sceptic in chimia noastră, dar….BOOM.

Pustoaica noastră, cu sânii top(!), fundul bombat(la superlativ..), nu m-a futut.

Efectiv, s-a comportat cu mine ca si fosta amantă, a fost surprinzător de plăcut sentimentul. Fiind adeptul a GFE și FK, le-am primit din plin și probabil foarte important, fără grabă.

A trecut la oral când am ajuns acolo, (efectiv i-am simțit fiecare părticică a corpului), după care am trecut la cererea mea in 69, nimic de obiectat, toate au curs șnur.

Dupa toate acestea, am trecut și la np, recunosc ca m-am simțit foarte bine si nu aveam cum sa nu ma termin pe La spatele ei având o imagine TOP, însoțită de contrele și gemetele ei. Și da, am rămas acolo pana la ultima picătura… Da, ma felicit eu pe mine pentru alegerea de azi. 🤭 Sa vedem mâine…

Lore, spor la treaba! Esti pe drumul cel bun. Pupici 🤗

Oral: 8,5

NP - 9

GFE - 9

FK - 9 

Apartament - 9

Locație - 9,5

Durata: 30min/150lei 

De recomandat: DA.

@ursuletulpanda mulțumesc pentru fiecare recenzie, chiar m-am ghidat destul de mult și nu am regretat pana acum. (Mi-e dor de reginele mele, dar totuși parca se mai mișcă treaba, chiar având experiențe plăcute in ultimele 2 săptămâni, toate intalnirile fiind cu fete noi). Thank you!

Mulțumesc frumos de vizita și te mai aștept cu drag😘😘

• Oras:hard sex
  • Oras:hard sex
Postat
La 23.01.2023 la 15:10, Loreenaa a spus:

Disponibila pentru programări va pupiii😘🤗

20230123_145359.jpg

ce fundulet de caprioara ai tu lorena 🥰 nu vrei sa vi si la ploiesti ? 🌹🍾

Postat
Acum 14 ore, Loreenaa a spus:

🥵

IMG_20230202_123544_093.jpg

Disponibilă pentru  programări va 😘😘😘 loreee

• Inimioara 1

• Oras:in pizda mati
  • Oras:in pizda mati
Postat
8 hours ago, Loreenaa said:

Disponibila pentru programări 😘😘😘

20230202_124537.jpg

frumusel curu asta merge pe la spate 🥰

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...