Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 1, 2023 🥰Buna dimineața ❤Disponibila pentru programări! 4 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 2, 2023 Disponibila pentru programări 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 2, 2023 Va pupa loreee🥰😘😘 2 Link spre comentariu
v1987 Reputație: 93 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 22 ore, Loreenaa a spus: Va pupa loreee🥰😘😘 Salut Lorena 🙂 ! Vreau să te întreb vei fi disponibilă la noi în Oraș și săptămâna viitoare ? Mulțumesc anticipat 😊 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 1 oră în urmă, v1987 a spus: Salut Lorena 🙂 ! Vreau să te întreb vei fi disponibilă la noi în Oraș și săptămâna viitoare ? Mulțumesc anticipat 😊 Bună, da voi fi și săptămâna viitoare în oraș 🥰😘 Link spre comentariu
v1987 Reputație: 93 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Februarie 3, 2023 Chiar acum, Loreenaa a spus: Bună, da voi fi și săptămâna viitoare în oraș 🥰😘 Super 😊 !!! Atunci săptămâna viitoare îți voi face și eu o vizită 🙂 De abea aștept ! Te pup 😘😘 ! 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 Disponibila pentru programări 🥰😘😘 3 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 1 minut, v1987 a spus: Super 😊 !!! Atunci săptămâna viitoare îți voi face și eu o vizită 🙂 De abea aștept ! Te pup 😘😘 ! Te astept cu drag😘😘 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 ✅️Disponibila ✅️ Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 5, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 🔴Disponibila 🔴 🔵Serviciile mele sunt următoarele: 🔵Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 🔵Normal doar protejat 🔴Fk (dacă e igiena și chimie) 🔵Finalizare corporală 🔵Săruturi corporale 🔵Hand job 🔵Diferite poziții 🔵Mici fantezii în limita bunului simț 🔵Masaj de relaxare 🔴Accept cunilingus 🔴Cadoul: 💸150-30 min (1fin) 💸300-60 min (2fin) Contact:0756293382 (răspund la apeluri, mesaje și whatsapp) 1 3 Link spre comentariu
Gojee Reputație: -17 Postat Februarie 5, 2023 Oras:fUTAI Oras:fUTAI Partajează Postat Februarie 5, 2023 On 2/3/2023 at 12:49 PM, Loreenaa said: Disponibila pentru programări 🥰😘😘 frumusel se vede curu 1 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 6, 2023 ✅️Disponibila✅️💋 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Cat ramai la oradea .? Link spre comentariu
mamboo Reputație: 146 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 6, 2023 Fost la domnisoara . Serviciile nu sunt wow , nu exceleaza la gfe, nici la oral nici la normal. In schimb arata bestial tipa, sani naturali foarte frumosi, de fund nu mai zic. 4 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 1 oră, mamboo a spus: Fost la domnisoara . Serviciile nu sunt wow , nu exceleaza la gfe, nici la oral nici la normal. In schimb arata bestial tipa, sani naturali foarte frumosi, de fund nu mai zic. Mulțumesc pentru vizita , imi pare rau ca nu am fost chiar pe placul tău dar nu putem fi compatibili cu toți pentru GFE te pup 1 Link spre comentariu
LittleOne39 Reputație: 57 Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Salutari din nou. Cum imi place sa îmi respect cuvântul, i-am trecut pragul și Lorenei, cum de altfel cred ca nu exista domnișoare care sa nu ma atragă, iar eu sa nu cumva sa o ratez. Desi am încercat cu câteva zile înainte, dar sortii au fost impotriva întâlnirii noastre, iată ca azi intervalele s-au potrivit iar eu pe Lorena am intalnit. Ajuns in Prima Universității, am urcat sus si am cunoscut-o pe titulara topicului. Nu am fost invitat la o apa/suc/tigara ci doar la baie. ( situație asa și asa…; nimic deranjant). Lorena m-a așteptat cu zâmbetul pe buze, destul de deschisă și pregătită de nebunii. Am intrat 4-5 minute la un scurt refresh după care m-am întors in camera de amor. Fiind prima întâlnire cu ea, eram destul de sceptic in chimia noastră, dar….BOOM. Pustoaica noastră, cu sânii top(!), fundul bombat(la superlativ..), nu m-a futut. Efectiv, s-a comportat cu mine ca si fosta amantă, a fost surprinzător de plăcut sentimentul. Fiind adeptul a GFE și FK, le-am primit din plin și probabil foarte important, fără grabă. A trecut la oral când am ajuns acolo, (efectiv i-am simțit fiecare părticică a corpului), după care am trecut la cererea mea in 69, nimic de obiectat, toate au curs șnur. Dupa toate acestea, am trecut și la np, recunosc ca m-am simțit foarte bine si nu aveam cum sa nu ma termin pe La spatele ei având o imagine TOP, însoțită de contrele și gemetele ei. Și da, am rămas acolo pana la ultima picătura… Da, ma felicit eu pe mine pentru alegerea de azi. 🤭 Sa vedem mâine… Lore, spor la treaba! Esti pe drumul cel bun. Pupici 🤗 Oral: 8,5 NP - 9 GFE - 9 FK - 9 Apartament - 9 Locație - 9,5 Durata: 30min/150lei De recomandat: DA. @ursuletulpanda mulțumesc pentru fiecare recenzie, chiar m-am ghidat destul de mult și nu am regretat pana acum. (Mi-e dor de reginele mele, dar totuși parca se mai mișcă treaba, chiar având experiențe plăcute in ultimele 2 săptămâni, toate intalnirile fiind cu fete noi). Thank you! 5 1 3 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 11 minute, LittleOne39 a spus: Salutari din nou. Cum imi place sa îmi respect cuvântul, i-am trecut pragul și Lorenei, cum de altfel cred ca nu exista domnișoare care sa nu ma atragă, iar eu sa nu cumva sa o ratez. Desi am încercat cu câteva zile înainte, dar sortii au fost impotriva întâlnirii noastre, iată ca azi intervalele s-au potrivit iar eu pe Lorena am intalnit. Ajuns in Prima Universității, am urcat sus si am cunoscut-o pe titulara topicului. Nu am fost invitat la o apa/suc/tigara ci doar la baie. ( situație asa și asa…; nimic deranjant). Lorena m-a așteptat cu zâmbetul pe buze, destul de deschisă și pregătită de nebunii. Am intrat 4-5 minute la un scurt refresh după care m-am întors in camera de amor. Fiind prima întâlnire cu ea, eram destul de sceptic in chimia noastră, dar….BOOM. Pustoaica noastră, cu sânii top(!), fundul bombat(la superlativ..), nu m-a futut. Efectiv, s-a comportat cu mine ca si fosta amantă, a fost surprinzător de plăcut sentimentul. Fiind adeptul a GFE și FK, le-am primit din plin și probabil foarte important, fără grabă. A trecut la oral când am ajuns acolo, (efectiv i-am simțit fiecare părticică a corpului), după care am trecut la cererea mea in 69, nimic de obiectat, toate au curs șnur. Dupa toate acestea, am trecut și la np, recunosc ca m-am simțit foarte bine si nu aveam cum sa nu ma termin pe La spatele ei având o imagine TOP, însoțită de contrele și gemetele ei. Și da, am rămas acolo pana la ultima picătura… Da, ma felicit eu pe mine pentru alegerea de azi. 🤭 Sa vedem mâine… Lore, spor la treaba! Esti pe drumul cel bun. Pupici 🤗 Oral: 8,5 NP - 9 GFE - 9 FK - 9 Apartament - 9 Locație - 9,5 Durata: 30min/150lei De recomandat: DA. @ursuletulpanda mulțumesc pentru fiecare recenzie, chiar m-am ghidat destul de mult și nu am regretat pana acum. (Mi-e dor de reginele mele, dar totuși parca se mai mișcă treaba, chiar având experiențe plăcute in ultimele 2 săptămâni, toate intalnirile fiind cu fete noi). Thank you! Mulțumesc frumos de vizita și te mai aștept cu drag😘😘 Link spre comentariu
gentleman03 Reputație: -29 Postat Februarie 7, 2023 Oras:hard sex Oras:hard sex Partajează Postat Februarie 7, 2023 La 23.01.2023 la 15:10, Loreenaa a spus: Disponibila pentru programări va pupiii😘🤗 ce fundulet de caprioara ai tu lorena 🥰 nu vrei sa vi si la ploiesti ? 🌹🍾 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 7, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 7, 2023 ✅️DISPONIBILA✅️❤️ 4 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 7, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 7, 2023 🥵 4 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 8, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Acum 14 ore, Loreenaa a spus: 🥵 Disponibilă pentru programări va 😘😘😘 loreee 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 8, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 🙂💋💋 2 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 9, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 9, 2023 Disponibila😘 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 10, 2023 Disponibila pentru programări 😘😘😘 1 2 Link spre comentariu
Pizdosenia Reputație: -7 Postat Februarie 10, 2023 Oras:in pizda mati Oras:in pizda mati Partajează Postat Februarie 10, 2023 8 hours ago, Loreenaa said: Disponibila pentru programări 😘😘😘 frumusel curu asta merge pe la spate 🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum