Sari la conținut

Lorena Blonda Miniona!🤩 0748463449

Loreenaa

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
1 oră în urmă, v1987 a spus:

Salut Lorena 🙂 ! Vreau să te întreb vei fi disponibilă la noi în Oraș și săptămâna viitoare ? Mulțumesc anticipat 😊

Bună, da voi fi și săptămâna viitoare în oraș 🥰😘

Link spre comentariu
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Chiar acum, Loreenaa a spus:

Bună, da voi fi și săptămâna viitoare în oraș 🥰😘

Super 😊 !!! Atunci săptămâna viitoare îți voi face și eu o vizită 🙂 De abea aștept ! Te pup 😘😘 !

• Inimioara 1
Link spre comentariu

🔴Disponibila 🔴

🔵Serviciile mele sunt următoarele:

🔵Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

🔵Normal doar protejat 

🔴Fk (dacă e igiena și chimie)

🔵Finalizare corporală 

🔵Săruturi corporale

🔵Hand job

🔵Diferite poziții 

🔵Mici fantezii în limita bunului simț

🔵Masaj de relaxare

🔴Accept cunilingus 

🔴Cadoul: 💸150-30 min (1fin)

💸300-60 min (2fin)

Contact:0756293382 (răspund la apeluri, mesaje și whatsapp) 

20230202_124537.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 1 oră, mamboo a spus:

Fost la domnisoara . Serviciile nu sunt wow , nu exceleaza la gfe, nici la oral nici la normal. In schimb arata bestial tipa, sani naturali foarte frumosi, de fund nu mai zic. 

Mulțumesc pentru vizita , imi pare rau ca nu am fost chiar pe placul tău dar nu putem fi compatibili cu toți pentru GFE te pup

• Like 1
Link spre comentariu

Salutari din nou.

Cum imi place sa îmi respect cuvântul, i-am trecut pragul și Lorenei, cum de altfel cred ca nu exista domnișoare care sa nu ma atragă, iar eu sa nu cumva sa o ratez. 

Desi am încercat cu câteva zile înainte, dar sortii au fost impotriva întâlnirii noastre, iată ca azi intervalele s-au potrivit iar eu pe Lorena am intalnit.

Ajuns in Prima Universității, am urcat sus si am cunoscut-o pe titulara topicului. Nu am fost invitat la o apa/suc/tigara ci doar la baie. ( situație asa și asa…; nimic deranjant). 

Lorena m-a așteptat cu zâmbetul pe buze, destul de deschisă și pregătită de nebunii. Am intrat 4-5 minute la un scurt  refresh după care m-am întors in camera de amor.

Fiind prima întâlnire cu ea, eram destul de sceptic in chimia noastră, dar….BOOM.

Pustoaica noastră, cu sânii top(!), fundul bombat(la superlativ..), nu m-a futut.

Efectiv, s-a comportat cu mine ca si fosta amantă, a fost surprinzător de plăcut sentimentul. Fiind adeptul a GFE și FK, le-am primit din plin și probabil foarte important, fără grabă.

A trecut la oral când am ajuns acolo, (efectiv i-am simțit fiecare părticică a corpului), după care am trecut la cererea mea in 69, nimic de obiectat, toate au curs șnur.

Dupa toate acestea, am trecut și la np, recunosc ca m-am simțit foarte bine si nu aveam cum sa nu ma termin pe La spatele ei având o imagine TOP, însoțită de contrele și gemetele ei. Și da, am rămas acolo pana la ultima picătura… Da, ma felicit eu pe mine pentru alegerea de azi. 🤭 Sa vedem mâine…

Lore, spor la treaba! Esti pe drumul cel bun. Pupici 🤗

Oral: 8,5

NP - 9

GFE - 9

FK - 9 

Apartament - 9

Locație - 9,5

Durata: 30min/150lei 

De recomandat: DA.

@ursuletulpanda mulțumesc pentru fiecare recenzie, chiar m-am ghidat destul de mult și nu am regretat pana acum. (Mi-e dor de reginele mele, dar totuși parca se mai mișcă treaba, chiar având experiențe plăcute in ultimele 2 săptămâni, toate intalnirile fiind cu fete noi). Thank you!

• Like 5
  • Mersi 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 11 minute, LittleOne39 a spus:

Salutari din nou.

Cum imi place sa îmi respect cuvântul, i-am trecut pragul și Lorenei, cum de altfel cred ca nu exista domnișoare care sa nu ma atragă, iar eu sa nu cumva sa o ratez. 

Desi am încercat cu câteva zile înainte, dar sortii au fost impotriva întâlnirii noastre, iată ca azi intervalele s-au potrivit iar eu pe Lorena am intalnit.

Ajuns in Prima Universității, am urcat sus si am cunoscut-o pe titulara topicului. Nu am fost invitat la o apa/suc/tigara ci doar la baie. ( situație asa și asa…; nimic deranjant). 

Lorena m-a așteptat cu zâmbetul pe buze, destul de deschisă și pregătită de nebunii. Am intrat 4-5 minute la un scurt  refresh după care m-am întors in camera de amor.

Fiind prima întâlnire cu ea, eram destul de sceptic in chimia noastră, dar….BOOM.

Pustoaica noastră, cu sânii top(!), fundul bombat(la superlativ..), nu m-a futut.

Efectiv, s-a comportat cu mine ca si fosta amantă, a fost surprinzător de plăcut sentimentul. Fiind adeptul a GFE și FK, le-am primit din plin și probabil foarte important, fără grabă.

A trecut la oral când am ajuns acolo, (efectiv i-am simțit fiecare părticică a corpului), după care am trecut la cererea mea in 69, nimic de obiectat, toate au curs șnur.

Dupa toate acestea, am trecut și la np, recunosc ca m-am simțit foarte bine si nu aveam cum sa nu ma termin pe La spatele ei având o imagine TOP, însoțită de contrele și gemetele ei. Și da, am rămas acolo pana la ultima picătura… Da, ma felicit eu pe mine pentru alegerea de azi. 🤭 Sa vedem mâine…

Lore, spor la treaba! Esti pe drumul cel bun. Pupici 🤗

Oral: 8,5

NP - 9

GFE - 9

FK - 9 

Apartament - 9

Locație - 9,5

Durata: 30min/150lei 

De recomandat: DA.

@ursuletulpanda mulțumesc pentru fiecare recenzie, chiar m-am ghidat destul de mult și nu am regretat pana acum. (Mi-e dor de reginele mele, dar totuși parca se mai mișcă treaba, chiar având experiențe plăcute in ultimele 2 săptămâni, toate intalnirile fiind cu fete noi). Thank you!

Mulțumesc frumos de vizita și te mai aștept cu drag😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...