Sari la conținut

recenzii false?

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Domnilor, ce sa intamplat cu voi?

Am patit deja de mai multe ori in ultima vreme sa ma ghidez dupa recenziile de aici si sa dau de panarame mai rau decat pe publi.

Pe unele le ridicati in slavi, le laudati de parca ar fi zeitele frumusetii si cand ajungi acolo gasesti o "centurista" de nici nu ti se scoala, sau vreo una cat un tanc rusesc descrisa ca "plinuta" sau "bine proportionata", una plinuta, chiar grasuta e ok, nu imi displace dar cand are burta de 2 x mai mare decat sanii si curul la un loc, curul fiind cat china si sanii ii acopera buricul..., adica e doar doar burta si grasime de ea, deja nu mai merge.  Altele cu greturi de cum deschid usa, fiind laudate cu fraze de gen "se muleaza bine pe dorintele clientului", "gfe maxim", etc.  Altele sunt laudate ce sani frumosi au si pot matura cu ei pe jos sau nu au deloc.. la dracu, ati mers de i-ati lipit cu scotch de umeri sau ati mers cu lupa la voi si vi s-au parut frumosi?

WTF? ce e cu voi? spuneti-o pe aia buna.... sau aveti standarde atat de reduse la femei?

• Haha 1
Link spre comentariu
La 16.01.2023 la 21:33, stefanbvsm a spus:

Am patit deja de mai multe ori in ultima vreme sa ma ghidez dupa recenziile de aici si sa dau de panarame mai rau decat pe publi.

Pe unele le ridicati in slavi, le laudati de parca ar fi zeitele frumusetii si cand ajungi acolo gasesti o "centurista" de nici nu ti se scoala, sau vreo una cat un tanc rusesc descrisa ca "plinuta" sau "bine proportionata", una plinuta, chiar grasuta e ok, nu imi displace dar cand are burta de 2 x mai mare decat sanii si curul la un loc, curul fiind cat china si sanii ii acopera buricul..., adica e doar doar burta si grasime de ea, deja nu mai merge.  Altele cu greturi de cum deschid usa, fiind laudate cu fraze de gen "se muleaza bine pe dorintele clientului", "gfe maxim", etc.  Altele sunt laudate ce sani frumosi au si pot matura cu ei pe jos sau nu au deloc.. la dracu, ati mers de i-ati lipit cu scotch de umeri sau ati mers cu lupa la voi si vi s-au parut frumosi?

WTF? ce e cu voi? spuneti-o pe aia buna.... sau aveti standarde atat de reduse la femei?

Mi se pare aiurea sa iei asa țepe referitor la aspect, sa fie asa mari diferențe atunci când ajungi la locație.... aproape toate fetele au poze reale, asa ca mi se pare ca nu studiezi atent recenziile și mergi acolo unde nu ai avea ce cauta

• Mersi 1
Link spre comentariu

• Oras:Slobozia
  • Oras:Slobozia
La 16.01.2023 la 22:33, stefanbvsm a spus:

Cu subiect si predicat te rugam, altfel nu prea se intelege despre cine e vorba. Pune linkuri, poze, da detalii, altfel nu stim ce pretentii ai si ce standarde urmaresti. Am patit si eu ca tine dar de acum incolo se stie despre cine e vorba. La tine ne bagi in ceata mai mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...