Sari la conținut

ce ati face daca...?!

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

sa presupunem ca o persoana foarte draga/apropiata voua sufera de o boala grava(sora, frate, mama, tata, iubita, iubit. cea mai buna prietena, etc). se afla la capatul liniei trasate intre viata si moarte si are o singura sansa sa scape cu viata din acest impas. aceasta sansa se cheama donare(sa presupunem ca este vorba despre leucemie-donare de maduva). si tu esti singurul donator compatibil. doar ca in cadrul interventiei va este pusa in pericol propria viata (din cauza unor afectiuni precum cele cardiace sau de orice alta natura). ati fi dispus sa treceti peste toate riscurile posibile, doar sa stiti ca persoana respectiva poate fi salvata, chiar si cu riscul de a va pune viata in pericol? tinand cont ca dintre toate persoanele analizate sunteti singura compatibila cu organismul ei/ grupa de sange si orice alte lucruri necesare unei interventii dificile. ce ati face in acest caz?

Postat

Nu as accepta...

De ce?...ar insemna sa riscam viata amandurora,vor exista cu siguranta complicatii pe parcurs,...viata nu va mai fi aceasi,totul va fi doar o umbra a personalitatii noastre...practic,nici unul din noi nu va functiona normal,ne vom tarî prin viata doar pentru a incerca sa salvam ceva ce nu ar fi putut fi salvat vreodata,in niciun fel...am forta prea mult destinul!

Postat

Eu da! Pentru ca nu ma sperie chestia asta cu afectiunile cardiace. Pai astea te pot omori oricand si daca te enervezi rau sau faci un efort prea mare. Asa cum dupa o criza iti poti reveni spectaculos sub tratament. Mai bine sa incerc sa salvez pe cineva iubit de o boala groaznica cum e leucemia.

• Like 1
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

Cu spaga sau fara spaga... To be or not to be, that is the question? :thinking

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pf..mai astept pareri!

• Oras:Under the bed
  • Oras:Under the bed
Postat

Cere si ti se va da. Nu da, deci nu mai cere ;)

Daca pentru persoana iubita nu dai, cum sa te astepti sa dea un strain?

Vizitator IzabellaSex&Bdsm
Reputație: 0
Postat

Nu am copii , nu am frati ,deci nu pot spune ce as face in aceasta situatie.

Pt prieteni sau orice alt grad de rudenie , in nici un caz !
In schimb am o mama si categoric as dona orice din corpul meu ce ar putea-o salva , as face lucrul asta si daca as stii sigur ca eu mor in urma acelei interventii !

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Desi imi este foarte frica si de o simpla injectie, pentru 2-3 persoane foarte apropiate (iubite) as dona fara mari ezitari. In fond, e foarte usor sa spui ca iubesti, important e sa o arati.

• Oras:bucuresti
Postat

eu am parinti si pentru ei DA as dona fara ezitare :)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu,Randunica,ce ai face?Scuza-mi curiozitatea!

Eu inca meditez...probabil ca e mai usor sa presupui ce ai face intr-o situatie posibila, decat sa decizi exact ce ai de facut intr-o situatie existenta...e o decizie foarte grea...

Postat

Depinde daca te lasi purtata de egoismul tau sau daca primesti cu bratele deschise egoismul celor pe care ii ajuti.Daca totul s-ar termina perfect(aici ma refer la nici un risc de dupa operatie,chiar si in timpul acesteia),da,atunci cred ca se merita sa 'risti' totul!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Depinde daca te lasi purtata de egoismul tau sau daca primesti cu bratele deschise egoismul celor pe care ii ajuti.Daca totul s-ar termina perfect(aici ma refer la nici un risc de dupa operatie,chiar si in timpul acesteia),da,atunci cred ca se merita sa 'risti' totul!

nu stiu daca e egoism..sau frica..sau alte sentimente...

si daca ti s-au expus riscurile..care sunt mari...atunci ce faci??

Postat

nu stiu daca e egoism..sau frica..sau alte sentimente...

si daca ti s-au expus riscurile..care sunt mari...atunci ce faci??

Daca riscurile sunt foarte mari,nu ajut pe absolut nimeni...ce satisfactie as avea daca stiu ca voi fi incomplet,ca cealalta persoana va fi incompleta...ca exista riscul ca eu,el/ea,ambii,sa murim...atunci sau in alta zi...eu unul nu cred in fortarea destinului,cand nu e cazul...

• Oras:Constanta
Postat

sa presupunem ca o persoana foarte draga/apropiata voua sufera de o boala grava(sora, frate, mama, tata, iubita, iubit. cea mai buna prietena, etc). se afla la capatul liniei trasate intre viata si moarte si are o singura sansa sa scape cu viata din acest impas. aceasta sansa se cheama donare(sa presupunem ca este vorba despre leucemie-donare de maduva). si tu esti singurul donator compatibil. doar ca in cadrul interventiei va este pusa in pericol propria viata (din cauza unor afectiuni precum cele cardiace sau de orice alta natura). ati fi dispus sa treceti peste toate riscurile posibile, doar sa stiti ca persoana respectiva poate fi salvata, chiar si cu riscul de a va pune viata in pericol? tinand cont ca dintre toate persoanele analizate sunteti singura compatibila cu organismul ei/ grupa de sange si orice alte lucruri necesare unei interventii dificile. ce ati face in acest caz?

AS dona tot sa salvez viaza alcuiva

• Oras:pe val
Postat

Eu as fute-o pe Randunica, CASA MOARA FETILI de necaz si eu impacat ca am razbunat tot forumul :)

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Eu probabil as face ce zice JerryLouis, dar cu amandoua :)))

Postat

Pentru parinti si copii un DA fara nici un echivoc!

Dar..apropo de donarea de organe, pentru cine e interesat si va avea rabdare sa citeasca, ii recomand acest articol! Sunt convins ca multi vor fi pusi pe ganduri!

Minciunile profitabile ale stiintei : Moartea cerebrala si frauda donarii de organe 

http://piersicuta.blogspot.de/2014/01/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html#more

Postat

Tu vorbesti destul de mult si prost si fara rost. Dar e o vorba "nu mor caii cand vor cainii".

Ne cauta femeile non-stop =))

Sa traiesti Xoxo!

Postat

Am numarat .... am vre-o 6 pe lista pt care as risca / dona, pe taica-miu l-am taiat de pe lista ca are peste 60 ani .... :)

Restul listei ... sorry as zice Pas ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...