randunica Reputație: 6353 Postat Martie 4, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 4, 2014 sa presupunem ca o persoana foarte draga/apropiata voua sufera de o boala grava(sora, frate, mama, tata, iubita, iubit. cea mai buna prietena, etc). se afla la capatul liniei trasate intre viata si moarte si are o singura sansa sa scape cu viata din acest impas. aceasta sansa se cheama donare(sa presupunem ca este vorba despre leucemie-donare de maduva). si tu esti singurul donator compatibil. doar ca in cadrul interventiei va este pusa in pericol propria viata (din cauza unor afectiuni precum cele cardiace sau de orice alta natura). ati fi dispus sa treceti peste toate riscurile posibile, doar sa stiti ca persoana respectiva poate fi salvata, chiar si cu riscul de a va pune viata in pericol? tinand cont ca dintre toate persoanele analizate sunteti singura compatibila cu organismul ei/ grupa de sange si orice alte lucruri necesare unei interventii dificile. ce ati face in acest caz?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2014 Nu as accepta...De ce?...ar insemna sa riscam viata amandurora,vor exista cu siguranta complicatii pe parcurs,...viata nu va mai fi aceasi,totul va fi doar o umbra a personalitatii noastre...practic,nici unul din noi nu va functiona normal,ne vom tarî prin viata doar pentru a incerca sa salvam ceva ce nu ar fi putut fi salvat vreodata,in niciun fel...am forta prea mult destinul!
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2014 Eu da! Pentru ca nu ma sperie chestia asta cu afectiunile cardiace. Pai astea te pot omori oricand si daca te enervezi rau sau faci un efort prea mare. Asa cum dupa o criza iti poti reveni spectaculos sub tratament. Mai bine sa incerc sa salvez pe cineva iubit de o boala groaznica cum e leucemia. 1
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 5, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 5, 2014 Cu spaga sau fara spaga... To be or not to be, that is the question?
sport Reputație: 82 Postat Martie 5, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 5, 2014 Orice as face
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 5, 2014 pf..mai astept pareri!
THE_RAPIST Reputație: 36 Postat Martie 5, 2014 Oras:Under the bed Oras:Under the bed Postat Martie 5, 2014 Cere si ti se va da. Nu da, deci nu mai cere Daca pentru persoana iubita nu dai, cum sa te astepti sa dea un strain?
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Nu am copii , nu am frati ,deci nu pot spune ce as face in aceasta situatie.Pt prieteni sau orice alt grad de rudenie , in nici un caz !In schimb am o mama si categoric as dona orice din corpul meu ce ar putea-o salva , as face lucrul asta si daca as stii sigur ca eu mor in urma acelei interventii !
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 5, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 5, 2014 Desi imi este foarte frica si de o simpla injectie, pentru 2-3 persoane foarte apropiate (iubite) as dona fara mari ezitari. In fond, e foarte usor sa spui ca iubesti, important e sa o arati.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 Tu,Randunica,ce ai face?Scuza-mi curiozitatea!
Krang2 Reputație: 34 Postat Martie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2014 eu am parinti si pentru ei DA as dona fara ezitare 1
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 6, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 6, 2014 Da, fara sa stau prea mult pe ganduri.
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 6, 2014 Tu,Randunica,ce ai face?Scuza-mi curiozitatea!Eu inca meditez...probabil ca e mai usor sa presupui ce ai face intr-o situatie posibila, decat sa decizi exact ce ai de facut intr-o situatie existenta...e o decizie foarte grea...
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2014 Depinde daca te lasi purtata de egoismul tau sau daca primesti cu bratele deschise egoismul celor pe care ii ajuti.Daca totul s-ar termina perfect(aici ma refer la nici un risc de dupa operatie,chiar si in timpul acesteia),da,atunci cred ca se merita sa 'risti' totul!
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 6, 2014 Depinde daca te lasi purtata de egoismul tau sau daca primesti cu bratele deschise egoismul celor pe care ii ajuti.Daca totul s-ar termina perfect(aici ma refer la nici un risc de dupa operatie,chiar si in timpul acesteia),da,atunci cred ca se merita sa 'risti' totul!nu stiu daca e egoism..sau frica..sau alte sentimente... si daca ti s-au expus riscurile..care sunt mari...atunci ce faci??
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2014 nu stiu daca e egoism..sau frica..sau alte sentimente... si daca ti s-au expus riscurile..care sunt mari...atunci ce faci?? Daca riscurile sunt foarte mari,nu ajut pe absolut nimeni...ce satisfactie as avea daca stiu ca voi fi incomplet,ca cealalta persoana va fi incompleta...ca exista riscul ca eu,el/ea,ambii,sa murim...atunci sau in alta zi...eu unul nu cred in fortarea destinului,cand nu e cazul...
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 sa presupunem ca o persoana foarte draga/apropiata voua sufera de o boala grava(sora, frate, mama, tata, iubita, iubit. cea mai buna prietena, etc). se afla la capatul liniei trasate intre viata si moarte si are o singura sansa sa scape cu viata din acest impas. aceasta sansa se cheama donare(sa presupunem ca este vorba despre leucemie-donare de maduva). si tu esti singurul donator compatibil. doar ca in cadrul interventiei va este pusa in pericol propria viata (din cauza unor afectiuni precum cele cardiace sau de orice alta natura). ati fi dispus sa treceti peste toate riscurile posibile, doar sa stiti ca persoana respectiva poate fi salvata, chiar si cu riscul de a va pune viata in pericol? tinand cont ca dintre toate persoanele analizate sunteti singura compatibila cu organismul ei/ grupa de sange si orice alte lucruri necesare unei interventii dificile. ce ati face in acest caz?AS dona tot sa salvez viaza alcuiva
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Eu as fute-o pe Randunica, CASA MOARA FETILI de necaz si eu impacat ca am razbunat tot forumul
pularaulviclean Reputație: 2 Postat Martie 6, 2014 Oras:Ghana Oras:Ghana Postat Martie 6, 2014 As face o laba si as trece mai departe.
bruneta86 Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Probabil as face acelasi lucru pe care ai ales si tu sa-l faci, desi mi-ar fi teama. Ai grija de tine Randunico si sa ne auzim cu bine!
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 7, 2014 Eu probabil as face ce zice JerryLouis, dar cu amandoua ))
bruneta86 Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Eu probabil as face ce zice JerryLouis, dar cu amandoua ))Tu vorbesti destul de mult si prost si fara rost. Dar e o vorba "nu mor caii cand vor cainii".
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 7, 2014 Pentru parinti si copii un DA fara nici un echivoc! Dar..apropo de donarea de organe, pentru cine e interesat si va avea rabdare sa citeasca, ii recomand acest articol! Sunt convins ca multi vor fi pusi pe ganduri! Minciunile profitabile ale stiintei : Moartea cerebrala si frauda donarii de organe http://piersicuta.blogspot.de/2014/01/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html#more
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 7, 2014 Tu vorbesti destul de mult si prost si fara rost. Dar e o vorba "nu mor caii cand vor cainii".Ne cauta femeile non-stop Sa traiesti Xoxo!
laurromania Reputație: 465 Postat Martie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2014 Am numarat .... am vre-o 6 pe lista pt care as risca / dona, pe taica-miu l-am taiat de pe lista ca are peste 60 ani .... Restul listei ... sorry as zice Pas ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum