JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Am numarat .... am vre-o 6 pe lista pt care as risca / dona, pe taica-miu l-am taiat de pe lista ca are peste 60 ani .... Restul listei ... sorry as zice Pas ...Daca are peste 60 de ani,inseamna ca ce?
laurromania Reputație: 465 Postat Martie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2014 Si-a trait viata ... nu merita sacrificata o viata "tanara" pentru una care este cam "gata" ... am zis "peste 60 " ... Tu ai accepta in locul "lui" .... eu 100% nu as accepta . Pare sadic dar ... hai sa nu ne ascundem ... sa spunem adevarul ... Randinica pare ( nu o cunosc ) ca ARE nevoie de adevar NU de minciuni .
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Si-a trait viata ... nu merita sacrificata o viata "tanara" pentru una care este cam "gata" ... am zis "peste 60 " ... Tu ai accepta in locul "lui" .... eu 100% nu as paccepta . Pare sadic dar ... hai sa nu ne ascundem ... sa spunem adevarul ... Randinica pare ( nu o cunosc ) ca ARE nevoie de adevar NU de minciuni .Confrate Laur,la modul in care ai pus tu problema chiar nu mai vad rostul Randunicii in aceaata ecuatie Sunt useri pe forumul asta care se invart in jurul a 60 de ani si care merg cu mult succes la bagaboante,deci e clar, inca se poate....tu de ce n-ai face un sacrificiu pt tatal tau? Stiu, este o intrebare mult prea intima,dar raspunsul tau,60 de ani,m-a socat Viata lunga iti doresc!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Confrate Laur,la modul in care ai pus tu problema chiar nu mai vad rostul Randunicii in aceaata ecuatie Sunt useri pe forumul asta care se invart in jurul a 60 de ani si care merg la bagaboante,culmea...si cu succesuri ejaculatorii si Esti un vierme infect pe acest Forum!As vrea sa ma pot transforma,pentru cateva secunde doar,IN CACAT,si sa ma mananci tot!!!Labagiule!!!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Esti un vierme infect pe acest Forum!As vrea sa ma pot transforma,pentru cateva secunde doar,IN CACAT,si sa ma mananci tot!!!Labagiule!!! Ba esti prost?
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 8, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 8, 2014 As vrea sa ma pot transforma,pentru cateva secunde doar,IN CACAT,si sa ma mananci tot!!! Cea mai inventiva injuratura EVER...?
laurromania Reputație: 465 Postat Martie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 9, 2014 Jerry ... i-mi cer scuzeca am raspuns 100% sincer ... stiu ca minciuna este mai frumoasa ... o sa-ti treaca ... stai calm ... nu-i permanent socul Da ia spune tu ... daca TU ai avea 60 si ceva ... ai pune viata lu' fitu in pericol ca sa o salvezi pe a ta ?? La mine nu e greu sa raspund ... am si raspuns deja ... Tu ce ai face ... sincer ... sau cat poti tu de sincer
laurromania Reputație: 465 Postat Martie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 9, 2014 Bafta Randunico orice ai face tu acolo ... Daca poti Randunico da-mi si mie pe PM "cazu" , promit ca nu spun nimic la nimeni . P.S. pt mine acest topic este inchis orice se va scrie Bye
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 9, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 9, 2014 Jerry ... i-mi cer scuzeca am raspuns 100% sincer ... stiu ca minciuna este mai frumoasa ... o sa-ti treaca ... stai calm ... nu-i permanent socul Da ia spune tu ... daca TU ai avea 60 si ceva ... ai pune viata lu' fitu in pericol ca sa o salvezi pe a ta ?? La mine nu e greu sa raspund ... am si raspuns deja ... Tu ce ai face ... sincer ... sau cat poti tu de sincer Laur,chiar nu e greu de raspuns: orice parinte normal la cap nu ar sacrifica viata copilului sau pt nimic in lume,indiferent ca are 30,50,60 sau 70 de ani.Si tot sincer iti raspund: Da,eu pt tata, care este trecut binisor de 60 de ani mi-as risca viata.De ce? pentru ca e TATA.De unchi,matusi,verisori,pizdisori si ce plm de alte grade de rudenie mai exista,SINCER,m-ar durea la 5 metri in fata pulii Te salut! 2
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 9, 2014 Laur,chiar nu e greu de raspuns: orice parinte normal la cap nu ar sacrifica viata copilului sau pt nimic in lume,indiferent ca are 30,50,60 sau 70 de ani.Si tot sincer iti raspund: Da,eu pt tata, care este trecut binisor de 60 de ani mi-as risca viata.De ce? pentru ca e TATA.De unchi,matusi,verisori,pizdisori si ce plm de alte grade de rudenie mai exista,SINCER,m-ar durea la 5 metri in fata pulii Te salut!Pentru asta te admir si sunt intrutotul de acord cu tine. Copilului meu poate ca nu i-as permite sa isi riste viata pentru mine, sigur nici parintii mei nu mi-ar permite asta dar sunt PARINTII mei si mi-as da viata pentru ei, sa ii mai am alaturi de mine, atat cat se poate. Si pe langa parinti, mai sunt cativa oameni pentru care mi-as risca viata 2
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 Am numarat .... am vre-o 6 pe lista pt care as risca / dona, pe taica-miu l-am taiat de pe lista ca are peste 60 ani .... Restul listei ... sorry as zice Pas ... Si-a trait viata ... nu merita sacrificata o viata "tanara" pentru una care este cam "gata" ... am zis "peste 60 " ... Tu ai accepta in locul "lui" .... eu 100% nu as accepta . Pare sadic dar ... hai sa nu ne ascundem ... sa spunem adevarul ... Randinica pare ( nu o cunosc ) ca ARE nevoie de adevar NU de minciuni . Jerry ... i-mi cer scuzeca am raspuns 100% sincer ... stiu ca minciuna este mai frumoasa ... o sa-ti treaca ... stai calm ... nu-i permanent socul Da ia spune tu ... daca TU ai avea 60 si ceva ... ai pune viata lu' fitu in pericol ca sa o salvezi pe a ta ?? La mine nu e greu sa raspund ... am si raspuns deja ... Tu ce ai face ... sincer ... sau cat poti tu de sincer Bafta Randunico orice ai face tu acolo ... Daca poti Randunico da-mi si mie pe PM "cazu" , promit ca nu spun nimic la nimeni . P.S. pt mine acest topic este inchis orice se va scrie Bye Laurentiu din Romania, de lasi mereu un rand intre. Nu te-a invatat la scoala ca nu e corect, plus ca ocupi spatiul inutil. Am observat acelasi lucru si in recenzii. Daca ai impresia ca asa scrii mai mult, te inseli amarnic. Mai bine o fraza scurta si la obiect, decat cuvinte dazlanate insirate aiurea. On topic: As face acest lucru pentru o persoana care merita cu adevarat, care merita o noua sansa la viata. Riscuri exista si vor exista peste tot in viata, sa nu uitam tramvaiul de la coltul starzii. De ce sa moare doi cand unul poate sa fie salvat, nu ai de unde sa stii ce se poate intampla in viata, niciodata, bucura-te de sansa pe care o ai, sa salveti o viata este un lucru minunat, unic intr-o viata de "neom".
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Laurentiu din Romania, de lasi mereu un rand intre. Nu te-a invatat la scoala ca nu e corect, plus ca ocupi spatiul inutil. Am observat acelasi lucru si in recenzii. Daca ai impresia ca asa scrii mai mult, te inseli amarnic. Mai bine o fraza scurta si la obiect, decat cuvinte dazlanate insirate aiurea. On topic: As face acest lucru pentru o persoana care merita cu adevarat, care merita o noua sansa la viata. Riscuri exista si vor exista peste tot in viata, sa nu uitam tramvaiul de la coltul starzii. De ce sa moare doi cand unul poate sa fie salvat, nu ai de unde sa stii ce se poate intampla in viata, niciodata, bucura-te de sansa pe care o ai, sa salveti o viata este un lucru minunat, unic intr-o viata de "neom". Scuze ca intervin,dar te-ai dus putin pe langa subiect...Zici `sa salvezi o viata este un lucru minunat` cu o atata nonsalanta, incat rolul tau,in viata,este sa salvezi oameni,ca ai facut-o de atatea ori si ai atins NIRVANA!...Presupune ca ai 27 de ani,tatal tau 58...el sufera de leucemie,are nevoie de maduva,singurul donator compatibil fiind doar tu.Tu ai o viata linistita,ai fost promovat de curand,ai o iubita cu care te intelegi,viitorul tau se simte ca `un miros de zambila`,totul e asa cum ti-ai imaginat,simti in sfarsit ca esti fericit...dar din pacate,esti pus in postura in care trebuie sa renunti,pentru moment,(in cel mai fericit caz) sau definitiv,la acel viitor...Crezi ca in momentul ala te gandesti ca `A salva o viata este un lucru minunat`,ca esti pregatit sa iti planifici un alt viitor,care sa miroase la fel de bine ca o zambila?eu unul nu pot sa cred asa ceva...cred ca te simti un nimeni,un om pierdut,care sufera extrem,pentru tatal lui dar care se va gandi la el insusi prima oara...si deabia din punctul ala,incepe CALVARUL...tu crezi ca este posibil,sa spui,din momentul asta,ce decizii vei lua intr-un moment atat de sensibil??? Am incercat sa salvez cat mai mult spatiu!
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Donarea de maduva hematogena comporta riscuri foarte mici, e putin mai complicata ca donarea de sange... Maduva se reface rapid.
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 9, 2014 Scuze ca intervin,dar te-ai dus putin pe langa subiect...Zici `sa salvezi o viata este un lucru minunat` cu o atata nonsalanta, incat rolul tau,in viata,este sa salvezi oameni,ca ai facut-o de atatea ori si ai atins NIRVANA!...Presupune ca ai 27 de ani,tatal tau 58...el sufera de leucemie,are nevoie de maduva,singurul donator compatibil fiind doar tu.Tu ai o viata linistita,ai fost promovat de curand,ai o iubita cu care te intelegi,viitorul tau se simte ca `un miros de zambila`,totul e asa cum ti-ai imaginat,simti in sfarsit ca esti fericit...dar din pacate,esti pus in postura in care trebuie sa renunti,pentru moment,(in cel mai fericit caz) sau definitiv,la acel viitor...Crezi ca in momentul ala te gandesti ca `A salva o viata este un lucru minunat`,ca esti pregatit sa iti planifici un alt viitor,care sa miroase la fel de bine ca o zambila?eu unul nu pot sa cred asa ceva...cred ca te simti un nimeni,un om pierdut,care sufera extrem,pentru tatal lui dar care se va gandi la el insusi prima oara...si deabia din punctul ala,incepe CALVARUL...tu crezi ca este posibil,sa spui,din momentul asta,ce decizii vei lua intr-un moment atat de sensibil??? Cat de ... mic..a si neseminificativ..a esti! Am incercat sa salvez cat mai mult spatiu!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 9, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 9, 2014 Alexandru,nu-ti mai bate capul cu el,e o cauza pierduta,el n-ar fi in stare sa se salveze pe el,dar'mite pe altii De ce?, dar fii strict pe subiectul topicului,tu ce ai face sau cum ai proceda?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Donarea de maduva hematogena comporta riscuri foarte mici, e putin mai complicata ca donarea de sange... Maduva se reface rapid. Nu stiu,am dat doar un exemplu...atunci ceva ce prezinta riscuri foarte mari...
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Alexandru,nu-ti mai bate capul cu el,e o cauza pierduta,el n-ar fi in stare sa se salveze pe el,dar'mite pe altii De ce?, dar fii strict pe subiectul topicului,tu ce ai face sau cum ai proceda? Daca ar fi fost sa urmaresti topicul cu atentie,si nu sa urmaresti sa o futi pe Randunica,ai fi observat ce as face eu.Eu zic sa nu ma mai 'ciupesti de coaie',si sa iti vezi de treaba ta!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Scuze ca intervin,dar te-ai dus putin pe langa subiect...Zici `sa salvezi o viata este un lucru minunat` cu o atata nonsalanta, incat rolul tau,in viata,este sa salvezi oameni,ca ai facut-o de atatea ori si ai atins NIRVANA!...Presupune ca ai 27 de ani,tatal tau 58...el sufera de leucemie,are nevoie de maduva,singurul donator compatibil fiind doar tu.Tu ai o viata linistita,ai fost promovat de curand,ai o iubita cu care te intelegi,viitorul tau se simte ca `un miros de zambila`,totul e asa cum ti-ai imaginat,simti in sfarsit ca esti fericit...dar din pacate,esti pus in postura in care trebuie sa renunti,pentru moment,(in cel mai fericit caz) sau definitiv,la acel viitor...Crezi ca in momentul ala te gandesti ca `A salva o viata este un lucru minunat`,ca esti pregatit sa iti planifici un alt viitor,care sa miroase la fel de bine ca o zambila?eu unul nu pot sa cred asa ceva...cred ca te simti un nimeni,un om pierdut,care sufera extrem,pentru tatal lui dar care se va gandi la el insusi prima oara...si deabia din punctul ala,incepe CALVARUL...tu crezi ca este posibil,sa spui,din momentul asta,ce decizii vei lua intr-un moment atat de sensibil???Cat de ... mic..a si neseminificativ..a esti! Am incercat sa salvez cat mai mult spatiu! De tine chiar nu am timp...si nici nu vreau!
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 Eu zic sa nu ma mai 'ciupesti de coaie',si sa iti vezi de treaba ta! Nu iti place? Nebunule
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Nu iti place? Nebunule Tu esti tipul din poza?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 9, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 9, 2014 Daca ar fi fost sa urmaresti topicul cu atentie,si nu sa urmaresti sa o futi pe Randunica,ai fi observat ce as face eu.Eu zic sa nu ma mai 'ciupesti de coaie',si sa iti vezi de treaba ta!Randunica nu se fute ma nebunule,ea doar labuieste...laba sunt capabil sa mi-o fac si singur Ti-am citit raspunsul,evaziv ca de obicei Te intrebasem ce ai face in situatia data de tine mai sus,fatalaule mic care esti
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Randunica nu se fute ma nebunule,ea doar labuieste...laba sunt capabil sa mi-o fac si singur Ti-am citit raspunsul,evaziv ca de obicei Te intrebasem ce ai face in situatia data de tine mai sus,fatalaule mic care esti offf...prostanacule ...o sa iti mai raspund o singura data...Ce as face in situatia data de mine?Pai nu se subintelege?
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 Tu esti tipul din poza? iti place de el ?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 iti place de el ? Ma inspaimanta!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 9, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 9, 2014 offf...prostanacule ...o sa iti mai raspund o singura data...Ce as face in situatia data de mine?Pai nu se subintelege?Vroiam sa aud din gurita ta,CU CUvintele tale Nu vrei,nu vrei,sa fii sanatos!Ai grija de tine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum