Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Buna dragii mei, astăzi sunt disponibilă pana la ora 00, fac și deplasări va aștept cu mesaje! Pupicei 💓💓💓🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Hei dragii mei disponibilă astăzi pana la ora 00, fac și deplasări 👅👅😝❤️🫦❤️ Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Heeeeiii, dragilor astăzi voi fi disponibilă pana la 00, fac și deplasări! Va pup și va aștept cu mesajele pe whatsapp ❤️❤️👅👅👅🫦🫦🫦 Link spre comentariu
Doug1 Reputație: 35 Postat Martie 7, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 7, 2023 Ciao Roxy , Eu tot vreau sa te vizitez , dar parca ma opreste ceva . Nu ai putea sa pui 2-3 poze in plus cu tine ? Poate ma convingi , poate nu, dar asa evit sa pierd timpul meu si al tau . Multumesc 2 Link spre comentariu
Membru Premium matatakakiba Reputație: 165 Postat Martie 7, 2023 Oras:South Romania Oras:South Romania Membru Premium Partajează Postat Martie 7, 2023 Since january i wanted to visit Roxy, but it never mached... Always when i was in BV Roxy just announced her "absence" in the forum. Today finaly i managed to make an appointment with Roxy for the afternoon and can´t wait to meet her... I can tell that i am very excited about it, my review will follow later this day... Dr. Bob ============================================== "Whether you fuck or not, your dick's time is running out." Link spre comentariu
Membru Premium matatakakiba Reputație: 165 Postat Martie 7, 2023 Oras:South Romania Oras:South Romania Membru Premium Partajează Postat Martie 7, 2023 Hello folks, so i keep it short and simple: Roxy is a beatiful and sexy woman. She has a nice slim body with beatiful b size breasts. Her service is ok, but to me she seemed a little half hearted and tired. Coresi neighboorhood, Apartment is nice, clean, fresh towels, fresh sheets, etc. No shower gel, but soap with melon fragrance (i hate that btw 🙂) Maybe it was not her day, maybe it was her mood, maybe she is like this. But the spark between us did not happen. I booked her for 90 minutes domination. I can´t say that i left unsatisfied, i left my my potential descendants at her place 🙂 But the whole 90 min were neither fish nor flesh... Half hearted and tired how i already mentioned above. Anyhow my visit was not a flop and i don´t regret visiting Roxy! Maybe domination is just not hers... Maybe its also the language bareer. Maybe a bit of everything! But there was this one thing with her phones. She had both phones in the bed and the phone was vibrating all over... I was blindfolded so she maybe thought i would not realize when she was reading the messages, on top she was even listening to some messages. I told her that this is inappropriate, a total mood killer! I don´t want to give any grades or evaluation. Maybe i will give it a second shot next time i catch her in Brasov for a less kink and more vanilla sex to see if it is her or the orientation. Keep on racing! 1 Dr. Bob ============================================== "Whether you fuck or not, your dick's time is running out." Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 Hei dragi mei astăzi voi fi disponibilă pana la ora 00, fac și deplasări 🫦👅❤️ Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 Acum 21 ore, matatakakiba a spus: Hello folks, so i keep it short and simple: Roxy is a beatiful and sexy woman. She has a nice slim body with beatiful b size breasts. Her service is ok, but to me she seemed a little half hearted and tired. Coresi neighboorhood, Apartment is nice, clean, fresh towels, fresh sheets, etc. No shower gel, but soap with melon fragrance (i hate that btw 🙂) Maybe it was not her day, maybe it was her mood, maybe she is like this. But the spark between us did not happen. I booked her for 90 minutes domination. I can´t say that i left unsatisfied, i left my my potential descendants at her place 🙂 But the whole 90 min were neither fish nor flesh... Half hearted and tired how i already mentioned above. Anyhow my visit was not a flop and i don´t regret visiting Roxy! Maybe domination is just not hers... Maybe its also the language bareer. Maybe a bit of everything! But there was this one thing with her phones. She had both phones in the bed and the phone was vibrating all over... I was blindfolded so she maybe thought i would not realize when she was reading the messages, on top she was even listening to some messages. I told her that this is inappropriate, a total mood killer! I don´t want to give any grades or evaluation. Maybe i will give it a second shot next time i catch her in Brasov for a less kink and more vanilla sex to see if it is her or the orientation. Keep on racing! Acum doar nu voi sta cu telefonul închis sa nu vibreze când primesc un mesaj …. Iar la partea cu dominanta, intr adevăr nu s cea mai dura…eu sunt o persoana calda și drăguța, agresiva …nu pot spune Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 La 07.03.2023 la 14:07, Doug1 a spus: Ciao Roxy , Eu tot vreau sa te vizitez , dar parca ma opreste ceva . Nu ai putea sa pui 2-3 poze in plus cu tine ? Poate ma convingi , poate nu, dar asa evit sa pierd timpul meu si al tau . Multumesc Hei sigur Link spre comentariu
dlgeo69 Reputație: 335 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 46 minutes ago, Roxyy.pisy said: Hei sigur Sigur nu am face noi dominare, cu acest Corp asa de frumos.. de abia astept sa vin acasa, sa te vizitez..! 😘😘😘 Link spre comentariu
fevr- Reputație: 6 Postat Martie 8, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 8, 2023 1 oră în urmă, Roxyy.pisy a spus: Acum doar nu voi sta cu telefonul închis sa nu vibreze când primesc un mesaj …. Iar la partea cu dominanta, intr adevăr nu s cea mai dura…eu sunt o persoana calda și drăguța, agresiva …nu pot spune Nu am lasat recenzie la ultima vizita pentru ca am zis ca sa nu o pun intr-o postura proasta pe titulara. Dar aceeasi problema am avut-o si eu cu ea referitor la telefon si o oarecare raceala, avea momente in care telefonul (programarea urmatoare) era mai important ca si persoana din fata ei. Sa nu ma intelegeti gresit, fata are mult bun simt si e peste multe de pe aici ca si comportament si in plus, arata si foarte bine. Dar vezi tu Roxy detaliile astea fac diferenta intre o intalnire wow si una mediocra. Doar tu ai de castigat daca ti cont de detaliile astea. Numai bine! 1 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Acum 20 ore, fevr- a spus: Nu am lasat recenzie la ultima vizita pentru ca am zis ca sa nu o pun intr-o postura proasta pe titulara. Dar aceeasi problema am avut-o si eu cu ea referitor la telefon si o oarecare raceala, avea momente in care telefonul (programarea urmatoare) era mai important ca si persoana din fata ei. Sa nu ma intelegeti gresit, fata are mult bun simt si e peste multe de pe aici ca si comportament si in plus, arata si foarte bine. Dar vezi tu Roxy detaliile astea fac diferenta intre o intalnire wow si una mediocra. Doar tu ai de castigat daca ti cont de detaliile astea. Numai bine! Mulțumesc voi lua in considerare! La parte cu răceala eu chiar sunt o persoana foarte calda și prietenoasa. Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Acum 20 ore, dlgeo69 a spus: Sigur nu am face noi dominare, cu acest Corp asa de frumos.. de abia astept sa vin acasa, sa te vizitez..! 😘😘😘 Te aștept dragule 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Hei dragilor disponibilă astăzi pana la ora 00, fac și deplasări 💓💓💓💓 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Heeei dragilor disponibilă astăzi pana la ora 00, fac și deplasări !!💓💓👅👅👅👅 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Hello disponibilă astăzi pana la ora 23 va pup❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Heiii astăzi voi fi disponibilă doar pt deplasări va pup ❤️❤️👅👅🫦🫦🫦 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Dragii mei disponibilă astăzi pana la ora 00 va pup și va aștept cu mesaje pe whatsapp ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 Heeei dragilor disponibilă astăzi pana la ora 00, voi mai fi aici pana duminica , pentru cei care cred ca le ar plăcea sa petrecem împreuna momente fără graba si de calitate ii aștept !!💓💓👅👅👅 FAC ȘI DEPLASĂRI 😍🥰 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Hello disponibilă astăzi de la ora 18 pana la ora 00 , va pup și ca aștept cu mesaje pe whatsapp❤️❤️ FAC ȘI DEPLASĂRI Link spre comentariu
speriatu Reputație: 45 Postat Martie 17, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 17, 2023 Am fost și eu la ea, dar n-am fost prea mulțumit. Așa cum au spus și alții, stă mereu cu cele două telefoane. Inițial m-am programat pentru 30min, dar când am ajuns la ea m-am răzgândit și am cerut o oră. A zis că da, se poate. Când colo, după 40 min imi spune să ne grăbim, că vine următorul, peste 10min. Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat de mult. Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 Acum 3 ore, speriatu a spus: Am fost și eu la ea, dar n-am fost prea mulțumit. Așa cum au spus și alții, stă mereu cu cele două telefoane. Inițial m-am programat pentru 30min, dar când am ajuns la ea m-am răzgândit și am cerut o oră. A zis că da, se poate. Când colo, după 40 min imi spune să ne grăbim, că vine următorul, peste 10min. Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat de mult. Draga hai sa ți explic situația frumos, sa nu fiu nesimțita, mi ai făcut dus 12 minute, ai întârziat 15 minute, ți am și arătat la plecare ora la care ai venit și când trebuia sa pleci, când tu mai aveai 5 minute din ora ta, cum poți spune ca ai stat 40 de min? Chiar e nesimțire, eu nu sunt pe graba niciodată, și poți sa citești chiar și in comentarii, in ultimele 5 minute ți am spus ca s a cam terminat ora, ultimele 5 minute din ora sunt sa te îmbraci, sa îți faci un dus, ți am spus in ultimele tale 5 minute ca vine următorul peste 10 minute… iar ca idee sa te ferească Dumnezeu de oameni ciudați ca tine in viața asta, in locul tau taceam la comentariul asta sa nu scriu altele pe aici! Dar am prea mult bun simt cum au mai spus și altii! Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 Hei dragilor disponibilă astăzi pana la ora 00, fac și deplasări, ultimele 2 zile, îmi cer scuze ca spun dar mulți oameni cu pretenții ce nu își au rostul, multe exagerări…am dat și de oameni faini cu care sper sa ma mai întâlnesc 😘😘 Link spre comentariu
speriatu Reputație: 45 Postat Martie 17, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 17, 2023 54 minutes ago, Roxyy.pisy said: Draga hai sa ți explic situația frumos, sa nu fiu nesimțita, mi ai făcut dus 12 minute, ai întârziat 15 minute, ți am și arătat la plecare ora la care ai venit și când trebuia sa pleci, când tu mai aveai 5 minute din ora ta, cum poți spune ca ai stat 40 de min? Chiar e nesimțire, eu nu sunt pe graba niciodată, și poți sa citești chiar și in comentarii, in ultimele 5 minute ți am spus ca s a cam terminat ora, ultimele 5 minute din ora sunt sa te îmbraci, sa îți faci un dus, ți am spus in ultimele tale 5 minute ca vine următorul peste 10 minute… iar ca idee sa te ferească Dumnezeu de oameni ciudați ca tine in viața asta, in locul tau taceam la comentariul asta sa nu scriu altele pe aici! Dar am prea mult bun simt cum au mai spus și altii! Ce spui tu nu e corect. N-am întârziat chiar 15 minute. Trebuia să vin la 20:30h, am ajuns la 20:38h și ai spus că nu e nici o problemă. Când ți-am propus să stau o oră ai zis că da, se poate. Corect era să spui că nu se poate, fiindcă vine următorul la 21:30h, nu să-mi spui pe la 21:20h că trebuie să ne grăbim. Link spre comentariu
speriatu Reputație: 45 Postat Martie 17, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 17, 2023 Și chiar dacă nu întârziam: n-ai cum să ai programare de o oră urmată fără nici o pauză de altă programare. Nu, nu am pretenții exagerate, dar în ultima vreme n-am mai avut asemenea neplăceri. Și alte fete n-au stat pe telefon în timpul vizitei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum