bucurosul Reputație: 137 Postat Ianuarie 18, 2023 Postat Ianuarie 18, 2023 Incercand sa gasesc ceva pentru deplasare, am primit urmatoarele raspunsuri.. 400 -450 ora , sau ca nu vine doar pentru o fin. Plus taxi . Iar altele nu au raspuns la tel.. DACA ar fi fost una de top/lux ,poate poate ,dar la ce avem ,PAS.. Decat sa platesc 450 la noi, dau o fuga la capitala si plec fericit😂 .. de unde fratilor preturile astea, chiar asa bine le platiti de au tupeul si nesimtirea asta la preturi de Vest ? asadar, daca stiti ceva la noi, pt deplasare , astept recomandare 😂
acidburn37 Reputație: 223 Postat Ianuarie 19, 2023 Telefon: 0790645552 Oras:Braila Telefon: 0790645552 Oras:Braila Postat Ianuarie 19, 2023 Asa cer toate nu cred CA gasesti Mai Jos de 400.! Taxiul 50 Ron si daca fac full cam asa ajunge 400/450 am Mai intrebat si la fete care fac mixt locatie +deplasari.!sunt care da CA altfel nu ar face deplasari.
bucurosul Reputație: 137 Postat Ianuarie 19, 2023 Autor Postat Ianuarie 19, 2023 Acum 36 minute, acidburn37 a spus: Asa cer toate nu cred CA gasesti Mai Jos de 400.! Taxiul 50 Ron si daca fac full cam asa ajunge 400/450 am Mai intrebat si la fete care fac mixt locatie +deplasari.!sunt care da CA altfel nu ar face deplasari. 400/450 fara full.. mie cel putin mi se pare cam exagerat 1
acidburn37 Reputație: 223 Postat Ianuarie 19, 2023 Telefon: 0790645552 Oras:Braila Telefon: 0790645552 Oras:Braila Postat Ianuarie 19, 2023 De aia incearca Mai multe pe deplasari CA Este pretul Mai ridicat ,da au si clienti Mai Putini.! Nui diferenta intre a sta pe locatie si deplasari in a face bani.Eu am cunoscuta o blonda care sa retras mia spus CA a luat si 600 pe o deplasare Fara total .acuma depinde si de fata cum arata CA aspect.Sunt persoane Mai cu "bani" card platesc mult .
bucurosul Reputație: 137 Postat Ianuarie 19, 2023 Autor Postat Ianuarie 19, 2023 Acum 53 minute, acidburn37 a spus: De aia incearca Mai multe pe deplasari CA Este pretul Mai ridicat ,da au si clienti Mai Putini.! Nui diferenta intre a sta pe locatie si deplasari in a face bani.Eu am cunoscuta o blonda care sa retras mia spus CA a luat si 600 pe o deplasare Fara total .acuma depinde si de fata cum arata CA aspect.Sunt persoane Mai cu "bani" card platesc mult . Fie in bafta lor 😂
leinaducs Reputație: 471 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 19, 2023 Pe deplasare prețul trebuie sau poate sa fie mai mare atunci când are și locație dar oferă și servicii in deplasare. Când este alegerea ta sa o chemi undeva. Altfel, nu se justifică. Din contra, are mai puține cheltuieli fara chirie etc, te obliga pe tine sa plătești hotel, deplasare, după caz. Dar, la noi la Brailica...
bucurosul Reputație: 137 Postat Mai 11, 2023 Autor Postat Mai 11, 2023 In ultimele zile am incercat sa găsesc ceva pentru deplasare, dar nimic. Sunat seara la diferite ore, ori nu răspund ori tel închis ori nu vine in zona respectiva. Cele vechi s-au retras sau au plecat, a rămas pleava 😂 va rog sa recomandați ceva pentru deplasare 🥂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum