Membru Premium masterblaster Reputație: 996 Postat Ianuarie 19, 2023 Membru Premium Postat Ianuarie 19, 2023 Vazand ca are topicuri si recenzii pozitive, m-am hotarat s-o vizitez pe aceasta domnisoara: Andreea prima data în oraș Targu Mures - Matrimoniale - Publi24.ro Locatia o are in Dambu, intr-un apartament nedecomandat. Are si colega, deci lucreaza cu randul. La aspect, pozele o avantajeaza, este o fata mica de statura, plinuta, la fata e ok, n-as zice ca-i draguta, dar se vede ca-i tinerica. La plusuri, e fundul care e mai bombat decat il au majoritatea fetelor mai plinute, dar altfel e micut si pielea nu e foarte fina. La actiune se comporta frumos, nu comenteaza la pozitii. Per total, la acest tarif, este o experienta acceptabila, o recomand pentru raportul corect pret/calitate. Preturile din Bucuresti sunt: 100 OP si NP 150 ON si NP. 1 1 1
Dracusorul3 Reputație: 4 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 19, 2023 Un coleg de pe Targu Mures a facut din greseala recenzia pe Ploiesti.
Belamistroke Reputație: 272 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Ianuarie 19, 2023 Acum 5 ore, masterblaster a spus: Preturile din Bucuresti sunt: 100 OP si NP 150 ON si NP. Salut, preturile astea le practica doar in Bucuresti? Pe wtsp mi-a scris ca e 150 OP+NP. Mai poti sa ne spui daca are sani mari? Mersi!
Membru Premium masterblaster Reputație: 996 Postat Ianuarie 19, 2023 Autor Membru Premium Postat Ianuarie 19, 2023 Toate vin la noi cu gandul sa se imbogateasca intr-o saptamana, greseala este a celui care da. Sanii sunt maricei, dar lasati. 2
Futernicul Reputație: 145 Postat Ianuarie 19, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Targu Mures Disponibila Telefon: 0700000000 Oras:Targu Mures Disponibila Postat Ianuarie 19, 2023 Acum 2 ore, Belamistroke a spus: Salut, preturile astea le practica doar in Bucuresti? Pe wtsp mi-a scris ca e 150 OP+NP. Mai poti sa ne spui daca are sani mari? Mersi! Asa mi-a spus si mie colegu desi am vazut ca facea OP cu 100 inainte in decembrie cand mi-a zis 150 am zis pass,se vede ca s-a marit salariul minim pe economie :))) pacat ca,unele trasaturi ale ei imi placeau 2
Belamistroke Reputație: 272 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Ianuarie 19, 2023 1 oră în urmă, Futernicul a spus: Asa mi-a spus si mie colegu desi am vazut ca facea OP cu 100 inainte in decembrie cand mi-a zis 150 am zis pass,se vede ca s-a marit salariul minim pe economie :))) pacat ca,unele trasaturi ale ei imi placeau Are unele trasaturi dar nu e de 150, nici in opina mea, mai bine ii dau in alta parte. 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 996 Postat Ianuarie 20, 2023 Autor Membru Premium Postat Ianuarie 20, 2023 In poze arata mai bine decat in realitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum