1marcus Reputație: 288 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Septembrie 9, 2023 Acum 1 minut, CIMCOF a spus: Te-a abordat ea sau te-ai băgat singur în seamă? Acum 1 minut, CIMCOF a spus: Te-a abordat ea sau te-ai băgat singur în seamă? Ba cimcof de la ce vine denumirea asta Cimcof? De la aia 9 cm😂. Te vad si pe tine un bagator de asta ca chilotii in pizda ca si pe alalalt ce cauta atentie. Stativdracu potoliti ca ramaneti si fara putulica ce o mai aveti 1
zmeuninja Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Gotham City Oras:Gotham City Postat Septembrie 9, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Va ascult durerile ! Aici sunt ! Dati câți puteți 😘😘😘 Au au au .
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 1 minute ago, Criticul said: Am mai discutat, fără probleme, acum i s-a umflat pipota pe mine așa că închei conversațiile definitiv. În 12 ani de forum e a patra persoană pe care o pun la ignore. ❤️❤️❤️❤️ te ador ! Nu știi ce pierzi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 1 - 0 pentru ai noștri.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Gata ies , ca nu vreau sa mai plang ! Seara frumoasa și fiți mai buni ! Nu tot ce zboară se mănâncă ! Peace 😘
a13xandru Reputație: 14 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Gata ies , ca nu vreau sa mai plang ! Seara frumoasa și fiți mai buni ! Nu tot ce zboară se mănâncă ! Peace 😘 Hai sa ne vedem🤗
1marcus Reputație: 288 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Septembrie 9, 2023 Acum 5 minute, Bruneta168 a spus: Gata ies , ca nu vreau sa mai plang ! Seara frumoasa și fiți mai buni ! Nu tot ce zboară se mănâncă ! Peace 😘 Sa plangi de ce Ana?Daca inca mai pui inima aici si pui la suflet ce se scrie nu e bine,trebuie sa de doara n pizda de ce se scrie despre tine si sa fii indiferenta. Cine are de venit la tine va veni,valabil si pentru alte fete.
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 Acum 11 minute, Criticul a spus: Am mai discutat, fără probleme, acum i s-a umflat pipota pe mine așa că închei conversațiile definitiv. În 12 ani de forum e a patra persoană pe care o pun la ignore. Ești supărat tare...
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 Acum 12 minute, 1marcus a spus: Ba cimcof de la ce vine denumirea asta Cimcof? De la aia 9 cm😂. Te vad si pe tine un bagator de asta ca chilotii in pizda ca si pe alalalt ce cauta atentie. Stativdracu potoliti ca ramaneti si fara putulica ce o mai aveti Iar ești pe legale, moldovene?
1marcus Reputație: 288 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Septembrie 9, 2023 Acum 1 minut, CIMCOF a spus: Iar ești pe legale, moldovene? Da ca am coborât de pe altceva stii tu de pe cine. Ba eu te am intrebat frumos de la ce vine denumirea asta Cimcof ca tu nu ai pula. Mai si intrebi fetele de ce nu da punct la recenzii. Iti zic eu ca le chinui si le disperi.
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 Acum 2 minute, 1marcus a spus: Da ca am coborât de pe altceva stii tu de pe cine. Ba eu te am intrebat frumos de la ce vine denumirea asta Cimcof ca tu nu ai pula. Mai si intrebi fetele de ce nu da punct la recenzii. Iti zic eu ca le chinui si le disperi. ?
Membru Premium silverlion Reputație: 2777 Postat Septembrie 9, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Septembrie 9, 2023 Ce aveti? Aici suntem pe bascalie si veselie? 😉 Este Sambata seara! 🍷🍷
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 Chiar acum, silverlion a spus: Ce aveti? Aici suntem pe bascalie si veselie? 😉 Este Sambata seara! 🍷🍷 Eternul idiot!
1marcus Reputație: 288 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Septembrie 9, 2023 Acum 3 minute, CIMCOF a spus: ? Culcat.Eu am încheiat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 15 minutes ago, a13xandru said: Hai sa ne vedem🤗 Acum ? La ora asta? Întreb pestele dacă ma lasă ? baiii , mor cu voi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
a13xandru Reputație: 14 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Acum ? La ora asta? Întreb pestele dacă ma lasă ? baiii , mor cu voi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Intreaba-l si anunta-ma ! Oricum Imi e dator ca se desfasoara pe zona mea🤪
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 Acum 5 minute, a13xandru a spus: Intreaba-l si anunta-ma ! Oricum Imi e dator ca se desfasoara pe zona mea🤪 De ce nu vorbești direct cu el, ca între carași?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 9 minutes ago, a13xandru said: Intreaba-l si anunta-ma ! Oricum Imi e dator ca se desfasoara pe zona mea🤪 O zis ca la ora asta sa nu ies din casa de luni , mâine sunt a lui toată ziua 🥰 sorry
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Ma mai lasă 15 min sa stau cu voi o zis sa fac bani mulți de luni , ca o sa trebuiască multe 🤣🤣🤣
a13xandru Reputație: 14 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Acum 6 minute, CIMCOF a spus: De ce nu vorbești direct cu el, ca între carași? Pai nu vezi ca fuge de mine…n-am Inca aptitudini telepatice e,dar promit sa dezvolt. Cat despre categorisirea ta(carasi) ,bre nea platica…carasel eram la 15 ani! Seara frumoasa iti doresc guvidule 😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 1 minute ago, a13xandru said: Pai nu vezi ca fuge de mine…n-am Inca aptitudini telepatice e,dar promit sa dezvolt. Cat despre categorisirea ta(carasi) ,bre nea platica…carasel eram la 15 ani! Seara frumoasa iti doresc guvidule 😂 Ce răspuns ai …. Deci am simțiți eu ce am simțit fa nani , puisor ❤️
1marcus Reputație: 288 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Septembrie 9, 2023 Acum 26 minute, silverlion a spus: Ce aveti? Aici suntem pe bascalie si veselie? 😉 Este Sambata seara! 🍷🍷 Nu avem nimic,doar ca mie nu-mi plac mincinosii bagatorii in seama,fatarnicii si laudaroși,macar daca ar avea cu ce. 2 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 Acum 5 minute, a13xandru a spus: Pai nu vezi ca fuge de mine…n-am Inca aptitudini telepatice e,dar promit sa dezvolt. Cat despre categorisirea ta(carasi) ,bre nea platica…carasel eram la 15 ani! Seara frumoasa iti doresc guvidule 😂 Ești bine?
a13xandru Reputație: 14 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: Ce răspuns ai …. Deci am simțiți eu ce am simțit fa nani , puisor ❤️ Si? Ce ai simtit?🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 1 minute ago, 1marcus said: Nu avem nimic,doar ca mie nu-mi plac mincinosii bagatorii in seama,fatarnicii si laudaroși,macar daca ar avea cu ce. Nici mie , însă nu vezi ce fac ? Așa ca sunt liniștita , împăcată , Prostituția mea ii corecta , in viața mea personală , fac ce vreau eu și cum vreau eu , așa și voi la fel ! Nu-ti bate capul ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum