Sari la conținut

Bășcălie :)

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
Acum 12 minute, Bruneta168 a spus:

Nu ii pun eu , se pun singuri 😂

In parcarea blocului in care am crescut o gluma de genul asta nu ar fi avut efect. 😂 Am crescut intr-un bloc cu 4 scari si aveam 10 etaje. Dilema ar fi fost mare. 😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

@Bruneta168 Hey Brunny scuze că mă bag in seamă dar am văzut o tipă cu user asemănător și anume: "Bruneta891" ce vizualiza topicul nostru pe Sibiu. In prima instanță am crezut că ești tu 🧐trebuia să intru aici să-mi rectific dioptriile la ochelari să fiu sigur că m-am înșelat... Deja m-a luat cu palpitații și am crezut că vrei sa treci pe la noi și eu inca nici nu am fost pe la farmacie să fac stocul de diclofenac 😅...

• Haha 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0
6 minutes ago, nightstar said:

@Bruneta168 Hey Brunny scuze că mă bag in seamă dar am văzut o tipă cu user asemănător și anume: "Bruneta891" ce vizualiza topicul nostru pe Sibiu. In prima instanță am crezut că ești tu 🧐trebuia să intru aici să-mi rectific dioptriile la ochelari să fiu sigur că m-am înșelat... Deja m-a luat cu palpitații și am crezut că vrei sa treci pe la noi și eu inca nici nu am fost pe la farmacie să fac stocul de diclofenac 😅...

Hahahaha , abia ma trezi … azi am fu pe relax 😂😂😂 probabil ca sunt multe cu “ bruneta “.  Nu sunt eu unicată :) zilele trecute , ma uitam la colegele mele , pana sa “ mulțumesc eu băieților “ , au început și ele :) copia nu are valoare , o dam pe cealaltă partea 😂😂😂 stai sa beau cafeaua !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...