doovorbe Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Nu, a murit. Am vazut pe instagram. 1 1 Link spre comentariu
ionutzzz87 Reputație: 4 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Japonia Disponibila Oras:Japonia Disponibila Partajează Postat Septembrie 30, 2023 3 hours ago, doovorbe said: Nu, a murit. Am vazut pe instagram. Cum naiba? 1 Link spre comentariu
doovorbe Reputație: 10 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Se pot sterge cele spuse de mine? Din fericire informatia mea era eronata desi initial asa parea. Multumesc anticipat si scuze de valva creata Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11858 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Just now, doovorbe said: Se pot sterge cele spuse de mine? Din fericire informatia mea era eronata desi initial asa parea. Multumesc anticipat si scuze de valva creata Ai confundat-o cu Lala! 2 Link spre comentariu
doovorbe Reputație: 10 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 3 minute, JocelynEon a spus: Ai confundat-o cu Lala! Nu nu, daca iti arat profilul ai crede si tu la fel Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11858 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Just now, doovorbe said: Nu nu, daca iti arat profilul ai crede si tu la fel Nu e nevoie! Te cred pe cuvânt! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum