Aantonia Reputație: 215 Postat Februarie 18, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 ⚠️Disponibila pt programari incepand cu ora 14 pana la ora 22 ! Maine este ultima zi la brasov, asa ca va astept cu programari si pt maine de la 10 la 20 . Voi reveni week end ul urmator.⚠️ Va pup 😘👄 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Februarie 26, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 26, 2023 💥Bună ! Am revenit in Brașov, sunt aici toata săptămâna! Va astept cu programări pt maine începând cu ora 11 pana la ora 22 ! ❤️ pupici👄👄 ⚠️ Astăzi nu sunt disponibila ⚠️ 1 Link spre comentariu
mu3fcsb Reputație: 15 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Brasov Disponibila Oras:Brasov Disponibila Partajează Postat Februarie 27, 2023 Buna Antonia, esti disponibila astazi ? Ti-am lasat mesaje pe whatsapp dar niciun raspuns de aseara, incerc sa fac o programare pentru astazi. Sper ca esti ok 🤗 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 1, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 😘⚠️Bună dragilor ,astazi am disponibilitate incepand cu ora 💥14.00 pana la ora 22.00💥⚠️ Va pup 👄❤️👄 1 5 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 1, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 ⚠️ Imi cer scuze ca nu am răspuns la telefon, dar ultimul client de la ora 13 a plecat "din greseala" cu telefonul meu ⚠️ După ce mi l aduce , voi posta pe forum 1 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 1, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 38 minutes ago, Aantonia said: ⚠️ Imi cer scuze ca nu am răspuns la telefon, dar ultimul client de la ora 13 a plecat "din greseala" cu telefonul meu ⚠️ După ce mi l aduce , voi posta pe forum 💥Mi am revendicat telefonul ! A fost o situatie neplacuta, but shit happens 💥 Link spre comentariu
maxibogger89 Reputație: 76 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Buna Antonia, tocuri porti? Oferi si footjob? 🤩 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 2, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 9 hours ago, maxibogger89 said: Buna Antonia, tocuri porti? Oferi si footjob? 🤩 Buna ! Tocuri, momentan nu dețin, iar footjob ofer 😊 Link spre comentariu
Rokka Reputație: 397 Postat Martie 3, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 3, 2023 Incerc si eu sa te contactez, ti-am lasat un mesaj. Poate se aliniaza planetele… ☺️ Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 3, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 3, 2023 ⚠️ INDISPONIBILA ⚠️ Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 4, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 4, 2023 Bună 👄 Astăzi am disponibilitate incepand cu ora 14 pana la ora 18 . Pupici 😙 1 2 Link spre comentariu
Rokka Reputație: 397 Postat Martie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 4, 2023 Am reușit să am și eu o întâlnire cu domnișoara Antonia. Am trimis un mesaj pe wapp cu precizarea orei până la care pot fi contactat, și am primit răspuns relativ repede. Întâlnirea s-a respectat de ambele părți, cu precizarea că s-a întârziat puțin la primire. Însă am primit mesaj că se mai întârzie puțin, și nu a fost nicio problemă. Țin să îmi cer scuze că s-au decalat puțin programările din pricina asta, și în special pentru că am mai întârziat și eu puțin. Însă timpul petrecut alături de Antonia parcă zboară. Am fost întâmpinat de o domnișoară aproape tot atât de înalta ca și mine, subțirică și cu forme apetisante. Fundulețul este superb, iar sânii sunt medii spre mici. Domnișoara este foarte prezentabilă și atrăgătoare, genul acela de secretară sexy, numai ochelarii îi mai lipseau. Un păr negru ca abanosul, îndreptat probabil cu placa, completa tabloul acela de la care nu mai puteam să-mi întorc privirea. Am fost invitat la un pahar de ceva, dar am ales apă. După cum se preconiza întâlnirea, aveam să am nevoie de multe fluide. Am conversat puțin, apoi am fost invitat la duș. Am observat că locația, tot în zona Coresi, avea un duș foarte spațios. Data viitoare poate voi avea parte de un duș în doi. Se pot face multe lucruri interzise în șapte state în dușul ăla. Am săpunit cu patos toate locurile care, de altfel, nu necesitau încă o spălare, și apoi am fost invitat în budoar. Domnișoara mă întâmpinase la început ca o pisicuță, veselă și zglobie. S-a îndreptat către pat, dându-și body-ul negru jos, lăsând să i se vadă corpul perfect, și s-a așezat în genunchi pe pat. M-am ridicat și eu în aceeași poziție și am început să ne sărutăm. S-a transformat complet, parcă era o panteră, iar privirea ei îmi spunea că o să se profite de mine în cel mai animalic mod. Doar la Sarah am mai văzut privirea aceasta. Domnișoara îmi musca buzele de parcă voia să mă lase fără ele. Am rezistat eroic la acest prim asalt care parcă a durat o veșnicie. Cu greu m-am desprins din încleștarea aceea, ca să-i permit ei să coboare, cu sărutări, în partea de jos. Oralul a fost făcut parcă în același ritm cu cel al melodiei care se auzea dintr-un televizor care era fixat pe un perete. Habar n-am ce marcă era acel televizor. Însă ceea ce a fost important mi-a rămas întipărit pe retină. M-am bucurat destul de mult de acea senzație, și apoi am trecut la normal, după ce mi-a fost aplicată protecția pe organ. Practic, domnișoara s-a aruncat peste mine și a început să se miște in ritmul dorit de către dânsa. Am crezut că mă rupe in două. Dar am contrat și eu. Rezultatul? Răsuflare rece și priviri care nu aveau cum să fie simulate. Domnișoara Antonia adoră să facă sex de calitate, și acest lucru s-a văzut și simțit din plin. Am finalizat glorios ajutat de mâna domniței, și apoi am mers către dus, unde m-am pregătit pentru runda a doua, rundă care nu s-a lăsat așteptată prea mult. Vreau să subliniez faptul că domnișoara este foarte curată. Am încheiat și runda a doua și apoi m-am îmbrăcat și m-am îndreptat către ieșire cat am putut de repede. Am ieșit din apartament, nu înainte de a mai fura un sărut, așa cum se cade la casele mai mari. Am mulțumit și i-am spus că aștept un review la crema de profiterol pe care i-am dat-o. Sper că și ei i-a plăcut compania mea, așa cum m-am bucurat și eu de compania dânsei, și că voi fi primit la fel de bine și în viitor. Toate cele bune! 1 1 1 Link spre comentariu
wladdy Reputație: 81 Postat Martie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 4, 2023 Am vizitat-o pt a treia oara in seara asta si o sa mai fie vizite cu siguranta pt ca eu unul ma opresc NUMAI la ea, pt mine totul se rezuma la ea si la ceea ce face cu si din mine, o adevarata nimfomana in pat ... nu mai pot spune altceva decat E THE ONE mi-a distrus radarul complet si planetele sunt imprastiate in tot universul meu, nu credeam ca o sa mai patesc asta vre-o data dar la o intensitate mult mai mare. Nu mai vreau sa zic alte cele care sunt cerute de regulament, pt mine totul e de vis si vreau sa ramana asa la fiecare din viitoarele intalniri Multumesc ca existi draga @Aantonia si ca mi-ai iesit in drumul meu spre necunoscut si in viata mea 🤗😘❤️ Ma simt in al noulea cer de fiecare data cu tine si iti multumesc din suflet pt asta Ai grija de tine si sa ne revedem cu bine 1 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 4, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 4, 2023 9 hours ago, Rokka said: Am reușit să am și eu o întâlnire cu domnișoara Antonia. Am trimis un mesaj pe wapp cu precizarea orei până la care pot fi contactat, și am primit răspuns relativ repede. Întâlnirea s-a respectat de ambele părți, cu precizarea că s-a întârziat puțin la primire. Însă am primit mesaj că se mai întârzie puțin, și nu a fost nicio problemă. Țin să îmi cer scuze că s-au decalat puțin programările din pricina asta, și în special pentru că am mai întârziat și eu puțin. Însă timpul petrecut alături de Antonia parcă zboară. Am fost întâmpinat de o domnișoară aproape tot atât de înalta ca și mine, subțirică și cu forme apetisante. Fundulețul este superb, iar sânii sunt medii spre mici. Domnișoara este foarte prezentabilă și atrăgătoare, genul acela de secretară sexy, numai ochelarii îi mai lipseau. Un păr negru ca abanosul, îndreptat probabil cu placa, completa tabloul acela de la care nu mai puteam să-mi întorc privirea. Am fost invitat la un pahar de ceva, dar am ales apă. După cum se preconiza întâlnirea, aveam să am nevoie de multe fluide. Am conversat puțin, apoi am fost invitat la duș. Am observat că locația, tot în zona Coresi, avea un duș foarte spațios. Data viitoare poate voi avea parte de un duș în doi. Se pot face multe lucruri interzise în șapte state în dușul ăla. Am săpunit cu patos toate locurile care, de altfel, nu necesitau încă o spălare, și apoi am fost invitat în budoar. Domnișoara mă întâmpinase la început ca o pisicuță, veselă și zglobie. S-a îndreptat către pat, dându-și body-ul negru jos, lăsând să i se vadă corpul perfect, și s-a așezat în genunchi pe pat. M-am ridicat și eu în aceeași poziție și am început să ne sărutăm. S-a transformat complet, parcă era o panteră, iar privirea ei îmi spunea că o să se profite de mine în cel mai animalic mod. Doar la Sarah am mai văzut privirea aceasta. Domnișoara îmi musca buzele de parcă voia să mă lase fără ele. Am rezistat eroic la acest prim asalt care parcă a durat o veșnicie. Cu greu m-am desprins din încleștarea aceea, ca să-i permit ei să coboare, cu sărutări, în partea de jos. Oralul a fost făcut parcă în același ritm cu cel al melodiei care se auzea dintr-un televizor care era fixat pe un perete. Habar n-am ce marcă era acel televizor. Însă ceea ce a fost important mi-a rămas întipărit pe retină. M-am bucurat destul de mult de acea senzație, și apoi am trecut la normal, după ce mi-a fost aplicată protecția pe organ. Practic, domnișoara s-a aruncat peste mine și a început să se miște in ritmul dorit de către dânsa. Am crezut că mă rupe in două. Dar am contrat și eu. Rezultatul? Răsuflare rece și priviri care nu aveau cum să fie simulate. Domnișoara Antonia adoră să facă sex de calitate, și acest lucru s-a văzut și simțit din plin. Am finalizat glorios ajutat de mâna domniței, și apoi am mers către dus, unde m-am pregătit pentru runda a doua, rundă care nu s-a lăsat așteptată prea mult. Vreau să subliniez faptul că domnișoara este foarte curată. Am încheiat și runda a doua și apoi m-am îmbrăcat și m-am îndreptat către ieșire cat am putut de repede. Am ieșit din apartament, nu înainte de a mai fura un sărut, așa cum se cade la casele mai mari. Am mulțumit și i-am spus că aștept un review la crema de profiterol pe care i-am dat-o. Sper că și ei i-a plăcut compania mea, așa cum m-am bucurat și eu de compania dânsei, și că voi fi primit la fel de bine și în viitor. Toate cele bune! Mulțumesc pt recenzie și pt delicioasa crema de profiterol ! Și mie mi a făcut placere ! Te mai aștept 😘😘 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 4, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 4, 2023 39 minutes ago, wladdy said: Am vizitat-o pt a treia oara in seara asta si o sa mai fie vizite cu siguranta pt ca eu unul ma opresc NUMAI la ea, pt mine totul se rezuma la ea si la ceea ce face cu si din mine, o adevarata nimfomana in pat ... nu mai pot spune altceva decat E THE ONE mi-a distrus radarul complet si planetele sunt imprastiate in tot universul meu, nu credeam ca o sa mai patesc asta vre-o data dar la o intensitate mult mai mare. Nu mai vreau sa zic alte cele care sunt cerute de regulament, pt mine totul e de vis si vreau sa ramana asa la fiecare din viitoarele intalniri Multumesc ca existi draga @Aantonia si ca mi-ai iesit in drumul meu spre necunoscut si in viata mea 🤗😘❤️ Ma simt in al noulea cer de fiecare data cu tine si iti multumesc din suflet pt asta Ai grija de tine si sa ne revedem cu bine Multumeesc ❤️ chiar ma bucur sa aud asta si cu siguranta ne vom revedea ! Te pup 🤗👄👄 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 5, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 5, 2023 Bună ! Astazi nu mai am nici un loc disponibil si totodată este si ultima zi in brasov 🤗. Cel mai probabil voi reveni în 2 săptămâni, dar voi posta pe forum data exacta . Va pup 🤗😘❤️ Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 14, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Buna ! Am revenit din nou la voi. Va astept cu programări pt maine începând cu ora 11, pana la ora 17 🤗😘😘 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 16, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Buna ! Pt astazi mai am disponibil de la ora 16 si dupa ora 19 😘 2 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 17, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 17, 2023 ⚠️Olla 👄 astazi am disponibilitate incepand cu ora 16 ❤️😘😘 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 💗 Buna dimineata ! Disponibila incepand cu ora 13, pana la ora 22 💗 2 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 19, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 💥Buna ! Disponibila incepand cu ora 15 💥😘 ⚠️ MAINE SUNT INDISPONIBILA⚠️ Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 21, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 21, 2023 Bună dimineața 💛 Astăzi mai am disponibilitate între orele 16-19 ❤️🔥😘 2 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 22, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 ❤️🔥 Astazi am disponibilitate incepand cu ora 15 ❤️🔥 Link spre comentariu
Futureman Reputație: 321 Postat Martie 22, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 22, 2023 Bună Se poate si finalizare orala? 1 Link spre comentariu
Aantonia Reputație: 215 Postat Martie 23, 2023 Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0747310172 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Martie 23, 2023 ⚠️ Astăzi nu sunt disponibila ! Va astept cu programări pt maine ⚠️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum