Sari la conținut

Teapa+banda rulanta+poze false-0726413584

awokeone10

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am contactat-o pe Whats si mi-a comunicat 100/fin si 200/ora cu ON.Cica are 23 de ani si ea e in poze.M-a intrebat daca pot astepta 15 minute ca a luat pe altul.🤣

Am asteptat pt ca eram curios.Bineinteles ca l-am vazut pe cel dinaintea mea.Poze false,si nu a avut timp nici sa se stearga cu servetele de cand a plecat clientul pana am intrat eu.In plus,mirosea f urat inauntru.

Langa Liceul Marghiloman,la parter.

De evitat.

• Like 4
  • Oras:În mai multe parti
Postat
La 04.02.2023 la 13:07, awokeone10 a spus:

Am contactat-o pe Whats si mi-a comunicat 100/fin si 200/ora cu ON.Cica are 23 de ani si ea e in poze.M-a intrebat daca pot astepta 15 minute ca a luat pe altul.🤣

Am asteptat pt ca eram curios.Bineinteles ca l-am vazut pe cel dinaintea mea.Poze false,si nu a avut timp nici sa se stearga cu servetele de cand a plecat clientul pana am intrat eu.In plus,mirosea f urat inauntru.

Langa Liceul Marghiloman,la parter.

De evitat.

Ai ramas? Poate o fi facut doar oral asta ar fi singura explicatie sa se incadreze in timp si sa se spele pe dinti😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 33 minute, bilosul69 a spus:

Ai ramas? Poate o fi facut doar oral asta ar fi singura explicatie sa se incadreze in timp si sa se spele pe dinti😂

Nu am ramas pt ca nu era cea din poze si nu mi-a placut deloc.In plus,era o atmosfera de jungla,mirosea urat inauntru si aerul era umed,inchis.

Si nici macar asa nu avea timp sa se spele pe dinti.🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 8 ore, awokeone10 a spus:

Nu am ramas pt ca nu era cea din poze si nu mi-a placut deloc.In plus,era o atmosfera de jungla,mirosea urat inauntru si aerul era umed,inchis.

O alta mlastinoasa trecuta pe blacklist.

Postat
La 05.02.2023 la 16:45, awokeone10 a spus:

Acum ma uitam pe publi si am vazut alt anunt cu poze diferite de primul.Se pare ca managerul se pricepe la ciordeala. Am cat de cat ochiul format la furaciuni si la prima impresie ma pacalisem si eu.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...