mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Februarie 9, 2023 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Februarie 9, 2023 La 08.02.2023 la 9:27, Anaxxx27 a spus: Bună dimineața dragilor 🫶🏼 Astazi este ulimea mea zi la voi în oraș , iar începând cu luna Martie mă voi retrage din această activitate 😇 Mă bucur ca v am cunoscut , și vă astept la programări pe ziua de astăzi ❤️❤️ Păcat că o superbă ființă umană cu atitudine pozitivă,cu mare caracter dedicata întâlnirilor de fierbinte amor ne părăsește pt o perioada ... Ana te rog frumos sa mai revii o perioada la Oradea înaintea pauzei lungi... 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 14, 2023 BUNA !❣ A-si dorii sa va fac o vizita incepand de sambata ,ca si locatia am gasit zona Tudor strada Gloriei🥰🥰 Am rugamintea la voi sa-mi spune-ti daca este ok ca si zona ❣ Va pupacesc si va urez o zi buna!❤
boss6310 Reputație: 172 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Septembrie 14, 2023 Acum 19 minute, Anaxxx27 a spus: BUNA !❣ A-si dorii sa va fac o vizita incepand de sambata ,ca si locatia am gasit zona Tudor strada Gloriei🥰🥰 Am rugamintea la voi sa-mi spune-ti daca este ok ca si zona ❣ Va pupacesc si va urez o zi buna!❤ Buna Da, este ok locația de pe Gloriei. 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 14, 2023 Acum 3 ore, boss6310 a spus: Buna Da, este ok locația de pe Gloriei. Multumesc😘
specialboy Reputație: 121 Postat Septembrie 14, 2023 Postat Septembrie 14, 2023 Acum 5 ore, Anaxxx27 a spus: BUNA !❣ A-si dorii sa va fac o vizita incepand de sambata ,ca si locatia am gasit zona Tudor strada Gloriei🥰🥰 Am rugamintea la voi sa-mi spune-ti daca este ok ca si zona ❣ Va pupacesc si va urez o zi buna!❤ Buna Ana. E foarte bine pe strada Gloriei. Poate ne vedem și săptămâna viitoare, ca tare bine mi-a prins vizita la tine, de la Arad. Te pup și te aștept. 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 14, 2023 Acum 12 minute, specialboy a spus: Buna Ana. E foarte bine pe strada Gloriei. Poate ne vedem și săptămâna viitoare, ca tare bine mi-a prins vizita la tine, de la Arad. Te pup și te aștept. Astept sa ne revedem😃🥰😍😍
BKing Reputație: 79 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 14, 2023 Ceau Ana. Cat o sa stai in Mures? As vrea runda 3 😆 Desigur de data asta te prind de cuvand cu inceput de program 🥰🥰🥰 Sa vedem care pe care. Te pup. 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 15, 2023 Acum 14 ore, BKing a spus: Ceau Ana. Cat o sa stai in Mures? As vrea runda 3 😆 Desigur de data asta te prind de cuvand cu inceput de program 🥰🥰🥰 Sa vedem care pe care. Te pup. Voi sta pana pe data de 22 ❤️
_Paul55 Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Postat Septembrie 16, 2023 Nu oferi si fk? Sau nu ai de gand sa îl integrezi ?
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 16, 2023 Acum 7 ore, _Paul55 a spus: Nu oferi si fk? Sau nu ai de gand sa îl integrezi ? Momentan nu ☺️
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 16, 2023 Hei dragilor ! incepand cu ora 13:30 voi fi disponibilă va aștept pe whap pentru programări ❤️📌 -serviciile și prețurile sunt afisate pe site la pagina 1❤️ -programările se vor face pe whap și confirmare cu 1 h inainte❤️ -cei ce nu confirma sau nu anunța ca nu mai poate ajunge vor intra pe lista neagră 😁 Va urez un Weekend plăcut și sa avem întâlniri reușite ❤️😃 4
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 17, 2023 Bună dimineața ❤️ Am dat start programărilor , va astept pe whatsapp sa stabilim o întâlnire 4
diabllo21 Reputație: 269 Postat Septembrie 18, 2023 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Postat Septembrie 18, 2023 Și o noua întâlnire cu aceasta frumoasa copila dulce ....programare din timp și onorata cu bun simt . Ajuns la locație întâmpinat de ea cu multa sexualitate și la propriu cat și la figurat , invitat la un pahar de apa , socializare și povești . După înmânat un prosop mers la dusul de rigoare , ea asteptandu.ma în dormitor . Început cu ceva ondulări ale trupului său tare excitant , apoi luat mădularul in guriță ei cu buzele faine in fața patului, urcat ulterior în pat și trecut la joaca . Știe ce face și face bine ....puțin 69 și la propunerea mea ne.am mutat în living in fata oglinzi și nebunie la oral . Normalul făcut pe canapea in pozitia mea preferata pe la spate ....un fund excepțional 🔥🔥🔥🔥 O fata excepțională și o prietena de suflet ....merita fiecare minut cu ea Te pup și ne revedem data viitoare😘😘 2 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 18, 2023 Acum 2 minute, diabllo21 a spus: Și o noua întâlnire cu aceasta frumoasa copila dulce ....programare din timp și onorata cu bun simt . Ajuns la locație întâmpinat de ea cu multa sexualitate și la propriu cat și la figurat , invitat la un pahar de apa , socializare și povești . După înmânat un prosop mers la dusul de rigoare , ea asteptandu.ma în dormitor . Început cu ceva ondulări ale trupului său tare excitant , apoi luat mădularul in guriță ei cu buzele faine in fața patului, urcat ulterior în pat și trecut la joaca . Știe ce face și face bine ....puțin 69 și la propunerea mea ne.am mutat în living in fata oglinzi și nebunie la oral . Normalul făcut pe canapea in pozitia mea preferata pe la spate ....un fund excepțional 🔥🔥🔥🔥 O fata excepțională și o prietena de suflet ....merita fiecare minut cu ea Te pup și ne revedem data viitoare😘😘 Iti multumesc pentru vizita Sa ne vedem cu bine data viitoare🥰❣
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 20, 2023 Buna dimineața dragilor ! Ultimile 2 zile la voi❤️ pentru programări va aștept pe whap va pup și va urez o zi frumoasa ❤️😍📌 5
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 21, 2023 Buna dimineața dragilor , astăzi este ultima zi in orașul vostru . va astept pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire ❤️ 5
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 21, 2023 Ultima zi, va astept pe whatsapp pentru programări ❤️ 4
Alexxx122 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2023 Postat Septembrie 25, 2023 On 9/21/2023 at 2:39 PM, Anaxxx27 said: Ultima zi, va astept pe whatsapp pentru programări ❤️ Hey,care va fii următorul oraș în care o să activezi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum