vegooo Reputație: 18 Postat Aprilie 14, 2024 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Aprilie 14, 2024 On 4/11/2024 at 5:16 PM, amicul2022 said: Crede-ma ca pozele ce le-a pus si recenziile ce le citesti sunt de ajuns. Viziteaz-o si convinge-te. Sunt sigur ca nu vei regreta. P.S. vezi sa te comporti frumos cu ea, ca de nu ... 😉 Mulțumesc frumos de parere , ma comport frumos cu toată lumea , mediul in care am fost crescut și in care lucrez își spun cuvântul, nu pot sa fiu o persoană rea ori să mă comport urat nici sa vreau … am conștiința în primul rând și nu mă lasă sufletul ….😇 1
silver13 Reputație: 35 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Am fost si eu la Raluca saptamana trecuta cand inca era la BM. Tipa nu e wow ca si aspect, e mediocra. Ar putea face sala, si ar arata mult mai bine! Dar are servicii bune, e comunicativa, m-am inteles foarte bine cu ea. O recomand. Decat astea care arata lux dar au servicii praf, si nu leaga 2 vorbe, eu zic ca merita fata! Sper sa ne mai viziteze fiindca eu o sa mai revin la ea! 3 1
mariachi35 Reputație: 471 Postat Iunie 16, 2024 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 16, 2024 @Acular69 când mai avem plăcerea să te vedem la Baia Mare? 2
amicul2022 Reputație: 242 Postat Noiembrie 15, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Noiembrie 15, 2024 @Acular69 ne este dor de tine. Cand ne onorezi cu prezenta ta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum