Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall

Postări Recomandate

Vizitator sasuke991
Reputație: 0
Postat

Pfff..... si eu care am crezut ca ai revenit. :D

Postat

Deci @incepator 12 e pe invers si @dobrix scrie recenzii cu note mici...lume rea Corina 

Eu asa am inteles  :snap

Sunt pee invers :)) Îmi place să stau cu capul în jos

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună, bună. De când tot aștept să revii și nimic

2020 să fie mai bun. La Mulți Ani !

Vizitator razielduke
Postat

Speram sa vina prin Ianuarie :).

Postat

esti superba..si la fel ca si colegul meu, tare as vrea sa vi prin Timisoara..macar un weekend..ce zici? sunt aproape sigur si indraznesc sa spun ca nu cred ca ai decat de castigat..si tu si noi :)

Postat

La multi ani! :*

Corina, arați superb, bestial, ma uimești. Cum ai reușit sa te definești așa frumos. Ai slăbit și te ai tonifiat in același timp. Parca este sculptata. Îmi place pana și faptul ca pe brațe sunt vizibile venele :). Faci sport intens? Ții dieta? Da mi și mie un sfat pt ca vreau sa slăbesc și sa ma definesc ca masa musculară - am făcut sport la viața mea :) - dar nu știu cum sa fac asta.

Altfel, când ești de găsit in Bucuresti? Întreb pt ca vreau sa ii fac o vizita (cel puțin) motatei tale :)). Și la capitolul asta ești premium ;).

Mersi

Postat

La multi ani! :*

Corina, arați superb, bestial, ma uimești. Cum ai reușit sa te definești așa frumos. Ai slăbit și te ai tonifiat in același timp. Parca este sculptata. Îmi place pana și faptul ca pe brațe sunt vizibile venele :). Faci sport intens? Ții dieta? Da mi și mie un sfat pt ca vreau sa slăbesc și sa ma definesc ca masa musculară - am făcut sport la viața mea :) - dar nu știu cum sa fac asta.

Altfel, când ești de găsit in Bucuresti? Întreb pt ca vreau sa ii fac o vizita (cel puțin) motatei tale :)). Și la capitolul asta ești premium ;).

Mersi

• Oras:nimfomane.com
  • Oras:nimfomane.com
Postat

Mersi

E pa plante buzata, a renuntat la carne de orice fel, d aia i-a crescut motzata la care ai de asteptat   :D  

Postat

E pa plante buzata, a renuntat la carne de orice fel, d aia i-a crescut motzata la care ai de asteptat   :D

A devenit vegetariană ? Asta zici ?

• Like 1
Postat

Bună, ai idee când revii, Corinuța?

Cât mai curând să sperăm , nu e frumos să ne lase să așteptăm

Postat

vegana !

live the life like a veggie :)

Deci nici lactate, nici oua, nici carne, nici peste nu mănânci ? De când ai devenit vegana ? Numai cu regimul asta alimentar ai reușit sa slăbești așa frumos?

Postat

esti superba..si la fel ca si colegul meu, tare as vrea sa vi prin Timisoara..macar un weekend..ce zici? sunt aproape sigur si indraznesc sa spun ca nu cred ca ai decat de castigat..si tu si noi :)

Vizitator razielduke
Postat

Mai tragi o vizita in Romania, Corina? :(

• Oras:Dark Side
Postat

Se lasa asteptata Corina :)

Cât mai curând să sperăm , nu e frumos să ne lase să așteptăm

Mai tragi o vizita in Romania, Corina? :(

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Poze noi:*

O poza explicita cu pasarica postezi ?

Limbi accepti pana la orgasm ?

Postat

Voi cu cine vorbiti ?

O poza explicita cu pasarica postezi ?

Limbi accepti pana la orgasm ?

Bună. Facesitting și footfetish practici?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...