gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Am revenit sapt trecuta la Corina pentru un numar si am regasit o foarte bine. A slabit si arata foarte bine. Atitudine ok si un numar reusit cu o domnisoara interesanta.Corina, sa ma risc la un threesome cu tine si colega? :)Pula, tare sa va fie...doar asa le place. Je Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 :) disponibila pana la ora 2:00 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Disponibila :* 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 :d 5 Link spre comentariu
vasile1960 Reputație: 222 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Partajează Postat Aprilie 27, 2018 In topul topurilor toapelor toapelor sta Corinuta.Vizitata cand inca nu dadusera ghioceii intr-o locatie in care probabil puteau gandacii sa-i manance matza, cui pula sa-i pese cand o vezi, nimeni n-a bagat de seama daca avea Ikea sau Mobexpert prin casa.10 pe toata linia, Corina nu degeaba rimeaza cu cocaina, daca nu esti atent iti da adictie si te-apuci sa-i bati la usa cu banii copiiilor de pufuleti, nevestei de butelie sau cu ce borcane ai mai reciclat. De batut nevasta, nu cred c-o bati, doar sari pe ea ca-n tinerete cu gandul la nimfeta asta.Corina te invata ca dragostea miroase a trandafiri, arata a inimioare zburatoare si se-aude ca niste slapi uzi de plaja :doggystyle .Recenzie inutila, da' am zis sa deturnez topicul in scopul lui initial. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Disponibila pana la ora 3.00 Pup 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 :) 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Disponibila cateva ore . Un inceput de saptamana super fain sa aveti.Pup 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Disponibila Pup 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 :) Sunt de gasit pana la 4 :) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Disponibila din acest momentPup 10 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Incepand de maine ,se produce o mica schimbare in lista de ''cadou'' : :heart: -150/30 de minute o finalizare :heart: -200/60 de minute,o finalizare +masaj :heart: -250/60 de minute ,2 finalizari :heart: 350/90 de minute,2 finalizari si masaj :heart: 150/60 de minute ,masaj erotic cu finalizare fara contact intimPentru persoanele cunoscute,cadoul ramane acelasi :wub 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 :) 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Disponibila :* 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Poze facute astazi in locatie:* 14 Link spre comentariu
Vizitator stefanel1923 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Am ajuns zilele trecute la domn'soara Corina!! Locatia centrala si cu de toate.Programare telefonica. Am ajuns la ea si am gasit o fată simpatica, tânără și glumeața . Are un corp frumos, niste tate belea. Dupa dusurile de rigoare am inceput joaca foarte natural...cu FK si a trecut la un oral deep!!! Am trecut la normal...unde am incercat poziția mea preferată : Lady on top. Note:Locatie :10Fata: 9.5(foarte politicoasa, curată, calmă,are un stil aparate(liniștită, romantică) Gfe : ridicatOral: 10Normal: 10Halat 250 ron/1h.Eu unul o voi reveni. Mulțumesc Corina. Link spre comentariu
lutzy74 Reputație: 81 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 26, 2018 Superba! Am avut plăcerea sa petrec peste o ora cu domnișoara Corina și pot sa spun ca este frumoasa, amabila și cu mult bun simt. Ne-am simțit minunat împreuna la mine la hotel, fără sa se uite la ceas și fără sa ceara banii in avans. Arată mai bine ca in poze, acestea nu o avantajează. Ca și note doare 10 pe linie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 :) 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 :) 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 :) 10 Link spre comentariu
tony_33 Reputație: 220 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 27, 2018 Bifat o vizita la Corinuta, o aveam de ceva timp in vizor, am prins moment, programare telefonica cu confirmare 30 min inainte,Locatia centrala acces ok, mentionez ca este printre cele mai curate locatii, din cate am inteles ea se ocupa de curatenie si intretinere, bravo :clapp CorinaCorina este o tipa care chiar arata bine, corp tonifiat(fac sport si stiu ce inseamna) bronzata dar nu exagerat, sanii super si un fund minunat,a mai spus cineva pe aici si a avut dreptate, arata mai bine decat in poze, este teen, zambareata, glumeata, in opinia mea...de luat acasa :clap2Mi-a placut mult si culoarea parului, cu suvite blondute oferind un look tineresc.Prima repriza s-a terminat repede deoarece fiind foarte fascinat de pasarica cu labii proeminente(i-am spus ca sunt fan) tocmai de aceea am insistat mai mult la cunni, pasa curata, fara mirosuri neadecvate.am pompat ceva in pozitia doggy admirandu-i funduletul de milioane, sta bine se aseaza, mai da si contre,geme usor cred ca spre natural, nimic exagerat.In repriza 2 nu am mai reusit sa finalizez, multumesc ptr insistenta Corinei in incercarea de a ma finaliza macar oral, insa probabil activitatile din timpul unei zile pline si-au spus cuvantul. Note:Locatie :10 - chiar sunt obosit parca garsoniera este- oricum foarte cocheta si curata, chiar mi-a placut,Fata: 9.5(politicoasa, curată, cred ca este genul de fata isteata care nu ar sta sa depinda de un barbat,Gfe : ok, cat a fost nevoie,Oral: 10Normal: 10Halat 250 ron/1h.Vreau sa revin intr-o forma mai buna si mai odihnit, ai ce tavali la Corina... Mulțumesc frumos Corina ptr momentul oferit si sper sa ne revedem in curand :kiss3 Toate cele bune, 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 :) 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Așaaaaa...... Cum stăteam eu linistit in casa cu meciurile astea dă folbal + Las Fierbinți (fortzza Celentano & Firicel + Roby).... primesc un telefon de la nonorocită. Incepe sa se roage de mine sa o fut si pe ea că vezi Doamne nu a fost unu capabil sa-i dea să zacă....Io din vârful patului îi zic ,, lasă-mă fă in pace ca n-am chef " .... ea nu si nu ca are chef de futinguri ... intr-un final mă convinge si chem un taxi ( ala alt prost , opreste la mama dracu ) si plec spre locația unde a activat Sasha ( nu ca as cunoaste-o pe Sasha) ... pregătit regulamentar cu vin , apa , pepsi + un red bull pentru dameză ajung la locul sus menționat. Acoloșa ne apucăm de șprițuri & caterincă, ea nerăbdătoare vrea pulă cât mai repede.... nu detaliez acțiunea ca ar trebui sa-mi dau note cu 10 +++++++ Halatul a fost ca pentru cunoștințe, i-am luat DOAR 400 lei + 50 pentru taxi ( băutura am dat-o io , all inclusiv cum ar veni ) Va urma.... 7 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 :kiss3 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum