talli18 Reputație: 52 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Buna, maine in jur de 14.00 te pot gasi? Seara buna!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Buna, maine in jur de 14.00 te pot gasi? Seara buna! Dap.Scrie-mi pe whatsapp :*
manivela15 Reputație: 2689 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Septembrie 22, 2018 plm !!!am scris recenzia si la sfarsit am vrut sa corectez ceva si s-a dus tot !!!asa ca o iau de la inceput!!!Spre rusinea mea , desi ma stiu cu Corina de ani buni , este prima vizita la ea ...Programare pe whatsapp respectata +/- 5 min ....Locatia- ap cunoscut pe Unirii ...prima data am fost la Sasha cand presta pe multhulita saltea pe care eu m-am simtit f bine ...ultima data la Alexa26 !!!Corina nu este o frumusetze , dar este o fata f ok , cu un corp frumos si o prestatie buna !deci...Locatia-10 - apartament ok pe Unirii..Corina - 8,5 - simpatica la fatza , corp frumos , cu tzatzele usor lasate , cur ok ! nu este genul de corp tonifiat la sala ...este soft ...f feminina ...tinuta din ultimele poze !Igiena - 9 - nimic de reprosat...GFE-10- parca nu eram la prima vizita , si mai trecusem de 10x pe la ea ...comunicare f buna , FK tot timpul cat am sta la ea ...m-am simtit ca si cand ash fi fost la o veche cunostinta !ON-8,5-o suge bine , cu tentative de deep , dar lipsa CIM-ului si a initiativei la lins coaie o depuncteaza ...soft la cererea mea ...NP-9- se fute bine !in LOT s-a mulat bine pe mine , s-a mishcat ok ...plm !!! are si ea ceva experienta in domeniu !!!pizda cu labii proeminente ...nu mai stiu exact cum se incadreaza in topicul in care analizam tipurile de pizde ...parca la draperii !!! o finalizare :doggystyle si una corporala pe buca dreapta ! are un cur futabil rau de tot !!! un motiv in plus de revenit sa-i incerc si rozeta ....asta daca ma incadrez in standardele ei ...uite ca i-am dat si o tema de meditatie !!!Per ansamblu o experienta ok , poate mai mult incadrata in cele de tatonare...De recomandat - nu cred ca mai are nevoie de recomandarea mea !!!De revenit - oricand simt nevoia unei ore placute ! mai ales ca mi-am propus sa explorez si alte orificii !!!Cadou- 250RON/H lasati discret pe noptiera , conform instructiunilor de folosire !!! =)) 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2018 Postat Septembrie 24, 2018 Disponibila :* Colega mea este in locatie pana la ora 19.00 :*
gentletouch Reputație: 65 Postat Septembrie 24, 2018 Telefon: N/A Oras:Bucuresti Telefon: N/A Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2018 Maine dupa ora 13.00,o sa fiu available :*Foarte frumoasa
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 disponibila programari prin sms,apel sau whatsapp :*pupixxx :kiss3
androids Reputație: 46 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Septembrie 25, 2018 pe 3 octombrie seara sunt la tine ... :*
incepator12 Reputație: 75 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 :*Zici că ești dansatoare la bară în poza asta 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 pe 3 octombrie seara sunt la tine ... Zici că ești dansatoare la bară în poza asta :* 1
incepator12 Reputație: 75 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 Zici că ești dansatoare la bară în poza asta :*Aa, și am uitat să zic că pari mai înaltă și că pare că ai mai slăbit ?!?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 disponibila din acest moment impreuna cu simona :* ,sau separat :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 :) Maine o sa fiu disponibila dupa ora 13.30Pupixxx 9
wayne44 Reputație: 34 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 :) Maine o sa fiu disponibila dupa ora 13.30PupixxxCurul ala ðŸ˜ðŸ˜ numai bun de infipt in pula â¤â¤ Cat e tariful pentru o viata cu tine, Corino? 😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum