Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna, maine in jur de 14.00 te pot gasi? Seara buna!

Dap.Scrie-mi pe whatsapp :*

• Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

post-163921-0-61956100-1537651343_thumb.jpgplm !!!am scris recenzia si la sfarsit am vrut sa corectez ceva si s-a dus tot !!!asa ca o iau de la inceput!!!Spre rusinea mea , desi ma stiu cu Corina de ani buni , este prima vizita la ea ...

Programare pe whatsapp respectata +/- 5 min ....

Locatia- ap cunoscut pe Unirii ...prima data am fost la Sasha cand presta pe multhulita saltea pe care eu m-am simtit f bine ...ultima data la Alexa26 !!!

Corina nu este o frumusetze , dar este o fata f ok , cu un corp frumos si o prestatie buna !

deci...

Locatia-10 - apartament ok pe Unirii..

Corina - 8,5 - simpatica la fatza , corp frumos , cu tzatzele usor lasate , cur ok ! nu este genul de corp tonifiat la sala ...este soft ...f feminina ...tinuta din ultimele poze !

Igiena - 9 - nimic de reprosat...

GFE-10- parca nu eram la prima vizita , si mai trecusem de 10x pe la ea ...comunicare f buna , FK tot timpul cat am sta la ea ...m-am simtit ca si cand ash fi fost la o veche cunostinta !

ON-8,5-o suge bine , cu tentative de deep , dar lipsa CIM-ului si a initiativei la lins coaie o depuncteaza ...soft la cererea mea ...

NP-9- se fute bine !in LOT s-a mulat bine pe mine , s-a mishcat ok ...plm !!! are si ea ceva experienta in domeniu !!!pizda cu labii proeminente ...nu mai stiu exact cum se incadreaza in topicul in care analizam tipurile de pizde ...parca la draperii !!! o finalizare  :doggystyle si una corporala pe buca dreapta ! are un cur futabil rau de tot !!! un motiv in plus de revenit sa-i incerc si rozeta ....asta daca ma incadrez in standardele ei ...uite ca i-am dat si o tema de meditatie !!!

Per ansamblu o experienta ok , poate mai mult incadrata in cele de tatonare...

De recomandat - nu cred ca mai are nevoie de recomandarea mea !!!

De revenit - oricand simt nevoia unei ore placute ! mai ales ca mi-am propus sa explorez si alte orificii !!!

Cadou- 250RON/H lasati discret pe noptiera , conform instructiunilor de folosire !!! =)) post-163921-0-12963800-1537655876_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator
Postat

Disponibila :*

Colega mea este in locatie pana la ora 19.00 :*

Vizitator
Postat

disponibila 

programari prin sms,apel sau whatsapp :*

pupixxx  :kiss3 

Vizitator
Postat

pe 3 octombrie seara sunt la tine ...

Zici că ești dansatoare la bară în poza asta

:*

• Like 1
Vizitator
Postat

disponibila din acest moment impreuna cu simona :* ,sau separat :*

Vizitator
Postat

:)

Maine o sa fiu disponibila dupa ora 13.30

Pupixxx

post-124552-0-41862700-1538155789_thumb.jpg

post-124552-0-90964200-1538155803_thumb.jpg

• Like 9

Postat

:)

Maine o sa fiu disponibila dupa ora 13.30

Pupixxx

Curul ala ðŸ˜ðŸ˜ numai bun de infipt in pula â¤â¤

Cat e tariful pentru o viata cu tine, Corino? 😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...