Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall

Postări Recomandate

Postat

Ce mai caută fata asta la top? la câte țepe a dat, se vede că nu-ii prea place să facă treabă. Nea administrator? Pisicuț? Sau are pile fata asta? Fără supărare, eu nu sunt aici să jignesc pe nimeni, dar nu este ok sincer

• Like 1
Postat

Mi-ai demonstrat.

Zice mai jos că a avut o programare de la 11.30 da' a luat-o somnul. Tu ai fost ?

Nu degeaba zic ăia prin filme: plan B.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mă gândesc că ar fi o simbioză deosebită, cu buzele de top ale Corinei și limba extremă a Deliei in actiune! ( Sper să nu se supere Delia)

Postat

Zice mai jos că a avut o programare de la 11.30 da' a luat-o somnul. Tu ai fost ?

Nu degeaba zic ăia prin filme: plan B.

Nu, nu am fost. Ii place sa dea seen la mesaje pe wpp. Nu avea nevoie de bani in acel moment.

Postat

Nu, nu am fost. Ii place sa dea seen la mesaje pe wpp. Nu avea nevoie de bani in acel moment.

:laugh2  :laugh2

Corino, răspunde făi fată și tu, bagă oamenii în seamă ! Te vor, chiar dacă tu nu-i vrei  :D

• Minus 1
Postat

mi-am luat sapca cu numele tau, ti-am luat flori, baga-mi-as pl in morti lor de flori =)) si tu-mi dai teapa, viu cu nenicu mareean, fugi ca e groasa treaba

Canta la alta masa si tu si nenicu tau =)))
  • Like 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

are dreptate nenicu marean, ti-o cauti =))

https://media0.giphy.com/media/Lcn0yF1RcLANG/200.gif?cid=3640f6095c9c95c748464d587325be0d

`ca-ti-as buzilii tale, alea care se vede

E ventilația mai bună când umblă. Răcire cu aer, pula mea, nu te pui cu așa ceva.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...