leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 30, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 30, 2019 abea astept sa neiubim te pup pe buryk
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat Iulie 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat Iulie 31, 2019 . 7
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 1, 2019 :) Disponibila pana mai tarziu :* 1
crescini Reputație: 84 Postat August 1, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 1, 2019 Ieri am vizitat-o din nou.Aceleași note bune.Succes Corina de săptămâna viitoare incolo 2
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 1, 2019 .
crissti98 Reputație: 5418 Postat August 2, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat August 2, 2019 'na ziua la lume (hmmm...ciudata deschidere; eram obisnuit cu "buna seara/dimineata :laugh2 ) Avut liber si de la "stapanire" si de la "asuprire" si fost azi, pe caldura a mare la "deer" Corina.M-am ghidat pe principiul "cui pe cui se scoate", deci daca e cald afara tre' sa te racoresti cu un "hot" :rax2 Acu', nu prea stiu cum sa fac recenzia...de notarea clasica (cu locatie, gagica, igiena, etc) n-ar rost sa ma tin; n-am ce sa schimb in notarea de la precedenta vizita (in iunie, pentru cine e curios).Tot la 9spre10 bate (v-am spart! sa vad cine poate da 20, la fel de frumos ca mine)Scriu totusi pentru ca sunt unele schimbari, fata de tura trecuta. Adica: Locatia: nu mai sta "in titlu" :no2 ...e pe Coposu. Dar si apartamentul de aici e cu 2 camere, curat, frumos, aerisit si, fata de camera de actiune de dincolo asta are si canapea, ca optiune de tavalealaOf-ul ei e cada...va spune ea de ce, daca ajungeti pe-acolo. Dar nu ma lasa inima sa scad ceva... Corina: ...schimbarea e putintel mai maricica; data trecuta m-am "shocat" ca nu era kinky la chip... acum stiam cu ce am de-a face. Dar, daca atunci era slim-fit, acum e doar slim :rax2Tatisoarili e la locul lor (la forma, elasticitatea si plinatatea lor), poponeatza la fel...dar intre ele s-a pierdut 1/2 din Corina de o stiam eu. Nu e "pian" sa te-ntzepi, dar nu prea mai ai de ce apuca...doar pe ce aluneca cu mainile sau buzele.Mai povesteam eu, ca am fost incantat de "corina" Corinei, in recenzia veche...dom'le acu te face praf :crazylove . Deci, daca cea mare a mai slabit, e clar ca a' mica straluceshte in toata spelndoarea :blushing2 Atitudine: daca la "fizic" pare ca "dau cu minus" - desi nu e asa, doar ca intr-adevar inregistreaza un "minus" la cantar - aici trebuie sa dau 'shpe plusuri.Ne-am intzeles noi, bine, si la prima vizita si mi-a schimbat parerea de gagica cu ifose si "top", citind replici si chekstii cu "nu primesc..."; dar acum as lua-o acasa :innocent . Ca sa fac pe nebunu' , dupa cum ma "hahaie" in conversatii, cred ca si ea m-ar lua :laugh2 .Glumesc, desigur ,ca niciunu' n-ar face asta. Oricum, in afara faptului ca mi-a raspuns mereu la solicitarile de programare (ceea ce nu multe caprioare o fac, ca deh...se strang prea multe apeluri pierdute sau wsp sau sms-uri cat sunt "ocupate" si, la care sa raspunda?...daca are chef) a fost rabdatoare cu mine si mereu m-a ajutat sa gasim impreuna un interval care sa fie accesibil amandurora.Cu alte cuvinte (sau chiar cu astea) daca vrei cu adevarat, te ajuta sa poti!Iar odata ajuns acolo...e cu tine si pentru tine, numai cu tine. Nu stiu, sincer, cum se comporta daca de la intrare pui banu' pa masa, te ceri la dush si apoi te arunci in actiune, cum presupun ca merge treaba la "30 min", dar la "1h" eu unul ma simi exact ca si cand am venit sa-mi fac de cap la o "prietena". (h)Actiunea: tura trecuta a fost OP si NP....si acum am "beneficiat" (atat m-a tinut, ce sa fac) de OP si NPDar imi pusesem in cap si un AP ... problema e ca socoteala de acasa nu se potriveshte cu aia din piata. Nu m-au tinut baierile si javra aia mica m-a tradat mishelesthte, in fata "corinei". Dau vina pe ea: a fost mult mai lipicioasa acum, decat tura trecuta :angry Ca sa intzelegetzi: inceput fata cu un OP vitejesc (dupa sherpuiri si mangaieri si pupaceli primprejur), totul ok...al' mic drepti, pus pelerina, continuat...ea cu treaba ei (omorat pe al'mic pe toate laturile, si pe bucatele si pe DT) eu cu treaba mea: mai o tzatzica/sfarcultetz, mai o poponeatza, mai o "corinutza"... mai o "corinutza"...mai o "corinutza" :laugh2 Buzele ei aveau grija de al' mic, de "bujitzele" ei aveam grija eu...si ce "bujiutze" are "corinutza" :maninlove; umede amandoua "perechile" :clap2 Cand am simtit ca e cazul, trecut la LOT...eu, ce sa zic, sunt adeptul a "sa ai pe ce pune mana". Dar, asa cum iti place si "amarul" si "dulcele", asa m-a prins si Corina, in noua "forma"...knd am simtit-o peste mine, asa silfida si fragila, cum se "topea" in bratele mele si se lipea de mine...uhhhh. Dar eu nah...obiectiv final, APM-a pus dreaq si, cand am simtit ca "dau pe-afara" am trecut la capritza. Cu gandul ca mai iau ceva respiro, trec de capritza si ajung, ca doar sunt "acolo", la AP....canci! Trecut la capritza si m-a pus necuratul sa ma uit atent la interactiunea intre al' mic si "corinutza"...dezastru! Cum se mulau bujitzele pe al' mic, mai abitir decat Corina la OP, si ce simtzea al' mare...m-au cam dat gata.Incercat, in graba, si ceva AP dar, avand in vedere ca ori nu e prea solicitat, ori asa e el de felul lui, nu prea mergea :no2 .... sub "presiune" revenit la NP si terminat glorios (sau rusinos :blushing2 , depinde de target-ul considerat) Deci, eu cam asta am avut de zis...ca urmare as zice ca: "dati navala!" abonatzii si cei care cauta o astfel de caprioara - slim, serioasa, calda...zapacificanta...Problema este ca in curand se "topeshte" din peisaj, la propriu si la figurat.La propriu - ca intzeleg ca pleaca pentru ceva vreme departe de nebunia de aici, la figurat - ca se "topeshte", din proprie vointza si nu stiu ce mai apucatzi din ea :rax2 Confratii.... :hihat Corina...pune mana si mananca!!!! 8
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 2, 2019 .
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 2, 2019 .
crissti98 Reputație: 5418 Postat August 2, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat August 2, 2019 @crissti98Multu esti super tare:)P.S:vezi ca ti.ai uitat ceva pe la mine :)) Legat de slăbit,nu o sa mai slăbesc. Am 49 de kilograme și asa imi doresc sa raman :D Da, stiu...preferam sa uit tigarile, ca mai aveam 3 pac la mine.Nici nu stii cat m-am gandit la...tine, pana la primul magazin iesit in cale...sevraj, nu alta. Si nu-mi spune "...49 Kg" ca ma ingrozesc! Bine ca a fost LOT, ca altfel ajungeam la stiri! Te pup...(nu pe buryk, cum zicea unii :laugh2 Fiecare cu ale lui :rax2) 1
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 3, 2019 . 5
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 3, 2019 Am rezolvat cu apa...De la 22 30 pot lua programări pana la 1.00 :* 1
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Am rezolvat cu apa...De la 22 30 pot lua programări pana la 1.00 :* un outcall se poate ?
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 3, 2019 un outcall se poate ? Exclus :)
leroy9 Reputație: 143 Postat August 4, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 4, 2019 buna corina ce faci ?
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 4, 2019 Buna corina pe 14 august esti? Nu :)
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 4, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 4, 2019 RECENZIE:Locatie: 9 (pe Bd. Coposu)Aspect: 8.5 (domnisoara simpatica undeva la 1.64 cm, 48 kg, sani medii frumosi fermi, fund rotund, slim, corp armonios, cateva tatuaje discrete, piercing in pisicuta, piele alba ca laptele)Oral: 9 (neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, mai multe viteze, o ia adanc, reuseste DT in 69, se ineaca cu ea, fara cim)Normal: 8.9 (protejat, se implica/accepta pozitii, energica)Gfe: 8.8 (saruta pe corp, FK da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 200 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am luat legatura prin whatsapp cu domnisoara si am stabilit intalnirea la sfarsitul lunii iulie, locatia este pe Bd. Coposu, stradal, usor de ajuns. In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.64 cm, 48 kg, sani medii frumosi fermi, fund rotund, slim, corp armonios, cateva tatuaje discrete, piercing in pisicuta, piele alba ca laptele. Corina m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, voce placuta, primitoare, m-a servit la alegere cu un suc (, doza unica). Apartamentul este ok, 2 camere de razboi, la baie gel de dus, patul rezista, primit prosop curat, in camera de actiune temperatura ok pentru desfasurarea ostilitatilor. Inainte de toate am stat de vorba in bucatarie cu Corina, este fumatoare, o prezenta placuta si joviala.Revenind in camera de actiune am dezbracat-o incet, este micuta de inaltime, slim, lipicioasa, pupacioasa, saruta pe corp, participa de la inceput la actiune, o iei usor in brate pe sus pana la pat :). Te intreaba la inceput cum preferi oralul si te atentioneaza ca nu face CIM. Oralul a fost neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, mai multe viteze, o ia adanc, reuseste DT in 69, se ineaca cu ea in repetate randuri. Pacat ca nu face finalizare orala, asta i-am zis la fata locului dupa :) . La normal (protejat) lucrurile au stat la fel de bine, in LOT este energica mai multa variatiuni, sare direct in pula fara nici o retinere si nu oboseste, te saruta, te strange, e cu tine. In misionar este foarte flexibila, se incolaceste cu picioarele, face o priza ca la lupte greco-romane pentru o mai buna penetrare. Mie Corina mi s-a parut stramta, are labiile mari si desi foloseste lubrefiant durex se umezeste natural. In majoritatea pozitiilor Corina da contre perverse. Eu m-am simtit bine cu Corina si mi-a placut cum a evoluat intalnirea, am sa mai revin. Notite)1)Nu m-am simtit grabit pe parcursul intalnirii2)Are 2 jucarii interesante :)3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii4)Te intreaba cum preferi oralul: protejat/neprotejat5)Pentru doritorii de fete slim este visM-am simtit bine cu Corina si o recomand 14
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 4, 2019 . 5
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 5, 2019 . 9
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 5, 2019 . 12
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 5, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 5, 2019 Corina tu esti bine dar ceva sala si vitamine te-ar ajuta sa mai pui un pic pe fese si omoplati :) 4
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 6, 2019 Disponibilă pana la ora 18.00 :*
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat August 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 6, 2019 :d 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum