Vizitator sasuke991 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Pfff..... si eu care am crezut ca ai revenit. :D Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Deci @incepator 12 e pe invers si @dobrix scrie recenzii cu note mici...lume rea Corina Eu asa am inteles :snapSunt pee invers :)) Îmi place să stau cu capul în jos Link spre comentariu
andreivip Reputație: 22 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Bună, bună. De când tot aștept să revii și nimic 2020 să fie mai bun. La Mulți Ani ! Link spre comentariu
Vizitator razielduke Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Speram sa vina prin Ianuarie :). Link spre comentariu
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat Ianuarie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Bună, bună. De când tot aștept să revii și nimic 2020 să fie mai bun. La Mulți Ani ! La multi ani! :* Link spre comentariu
eisinoid Reputație: 32 Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Ce zici, ne faci si nouă o vizită pe la Timișoara?! Link spre comentariu
bodostanca Reputație: 21 Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 esti superba..si la fel ca si colegul meu, tare as vrea sa vi prin Timisoara..macar un weekend..ce zici? sunt aproape sigur si indraznesc sa spun ca nu cred ca ai decat de castigat..si tu si noi :) Link spre comentariu
bogdanflv Reputație: 28 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 La multi ani! :*Corina, arați superb, bestial, ma uimești. Cum ai reușit sa te definești așa frumos. Ai slăbit și te ai tonifiat in același timp. Parca este sculptata. Îmi place pana și faptul ca pe brațe sunt vizibile venele :). Faci sport intens? Ții dieta? Da mi și mie un sfat pt ca vreau sa slăbesc și sa ma definesc ca masa musculară - am făcut sport la viața mea :) - dar nu știu cum sa fac asta. Altfel, când ești de găsit in Bucuresti? Întreb pt ca vreau sa ii fac o vizita (cel puțin) motatei tale :)). Și la capitolul asta ești premium ;).Mersi Link spre comentariu
bogdanflv Reputație: 28 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 La multi ani! :*Corina, arați superb, bestial, ma uimești. Cum ai reușit sa te definești așa frumos. Ai slăbit și te ai tonifiat in același timp. Parca este sculptata. Îmi place pana și faptul ca pe brațe sunt vizibile venele :). Faci sport intens? Ții dieta? Da mi și mie un sfat pt ca vreau sa slăbesc și sa ma definesc ca masa musculară - am făcut sport la viața mea :) - dar nu știu cum sa fac asta. Altfel, când ești de găsit in Bucuresti? Întreb pt ca vreau sa ii fac o vizita (cel puțin) motatei tale :)). Și la capitolul asta ești premium ;).Mersi Link spre comentariu
judecatoru Reputație: -2 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:nimfomane.com Oras:nimfomane.com Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Corina, arați superb, bestial, ma uimești. Cum ai reușit sa te definești așa frumos. Ai slăbit și te ai tonifiat in același timp. Parca este sculptata. Îmi place pana și faptul ca pe brațe sunt vizibile venele :). Faci sport intens? Ții dieta? Da mi și mie un sfat pt ca vreau sa slăbesc și sa ma definesc ca masa musculară - am făcut sport la viața mea :) - dar nu știu cum sa fac asta.Altfel, când ești de găsit in Bucuresti? Întreb pt ca vreau sa ii fac o vizita (cel puțin) motatei tale :)). Și la capitolul asta ești premium ;).Mersi E pa plante buzata, a renuntat la carne de orice fel, d aia i-a crescut motzata la care ai de asteptat :D Link spre comentariu
bogdanflv Reputație: 28 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 E pa plante buzata, a renuntat la carne de orice fel, d aia i-a crescut motzata la care ai de asteptat :D A devenit vegetariană ? Asta zici ? 1 Link spre comentariu
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat Ianuarie 13, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 A devenit vegetariană ? Asta zici ? vegana ! live the life like a veggie :) Link spre comentariu
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat Ianuarie 13, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 colorare Link spre comentariu
tokyo88 Reputație: 54 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Ghici Oras:Ghici Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 colorare Bună, ai idee când revii, Corinuța? Link spre comentariu
gogu11 Reputație: 17 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 Bună, ai idee când revii, Corinuța? Cât mai curând să sperăm , nu e frumos să ne lase să așteptăm Link spre comentariu
bogdanflv Reputație: 28 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 vegana ! live the life like a veggie :)Deci nici lactate, nici oua, nici carne, nici peste nu mănânci ? De când ai devenit vegana ? Numai cu regimul asta alimentar ai reușit sa slăbești așa frumos? Link spre comentariu
bodostanca Reputație: 21 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 esti superba..si la fel ca si colegul meu, tare as vrea sa vi prin Timisoara..macar un weekend..ce zici? sunt aproape sigur si indraznesc sa spun ca nu cred ca ai decat de castigat..si tu si noi :) Link spre comentariu
adiboxeru Reputație: 6 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Chiar nu ar strica o vizita la Timișoara :) Link spre comentariu
Vizitator razielduke Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Mai tragi o vizita in Romania, Corina? :( Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Februarie 15, 2020 Se lasa asteptata Corina :) Cât mai curând să sperăm , nu e frumos să ne lase să așteptăm Mai tragi o vizita in Romania, Corina? :( Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 vegana ! live the life like a veggie :) afumato Link spre comentariu
ralex2013 Reputație: -3 Postat Martie 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2020 Poze noi:*O poza explicita cu pasarica postezi ?Limbi accepti pana la orgasm ? Link spre comentariu
bobo500 Reputație: 15 Postat Martie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2020 Bună. Facesitting și footfetish practici? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Martie 9, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Martie 9, 2020 Voi cu cine vorbiti ? O poza explicita cu pasarica postezi ?Limbi accepti pana la orgasm ? Bună. Facesitting și footfetish practici? Link spre comentariu
corina0762893581 Reputație: 15766 Postat Martie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Partajează Postat Martie 10, 2020 Voi cu cine vorbiti ? Cu mine =))) care nu lucrez de 4 luni .Am si anunțat dar nu toata lumea se uita :) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum