josephseed Reputație: 871 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 @Cristina1992te-ai gandit sa iti faci Whatsapp sau Telegram pt programari? Eu am incercat sa te contactez telefonic, dar nu am reusit sa te prind inca si unii dintre noi suntem impotriva sms cum altii is impotriva whatsapp 😀
mmmircea Reputație: 107 Postat Februarie 26, 2023 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Februarie 26, 2023 mai esti la cluj?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2023 Postat Februarie 26, 2023 Acum 4 ore, mmmircea a spus: mai esti la cluj? Bună dimineața. Nu mai sunt în Cluj scuze
bitchmannn Reputație: 951 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Terra Oras:Terra Postat Februarie 26, 2023 Vizitat domnisoara zilele astea, cam greu de ajuns la ea, de fapt cel mai greu de ajuns la ea, fara programare inainte cu 2 zile nu prea sunt sanse. Odata ajuns, am realizat ca va fi o experienta reusita, tipa arata bine, draguta la fata, corpolenta, muiere zdravănă, la.prima intalnire pare putin retrasa, dar la cata lume intalneste ce sa mai zicem. Dialogul de introducere, am avut cu cine ce vorbi, e de treaba fata, apoi duș si acțiune, aici eram curios de oralul mult discutat, chiar e placut si bun, imi placea daca mai avea cate putin de la cateva pe la care am mai fost, chiar ar fi cea mai mare campioana! Dar e foarte bună nu vreau sa fiu mare cârcotaș. Am trecut si eu la gustat una alta, toate bune, cu jejetyele nu am avut voie din nefericire, iar faptul ca nu ofera fk pt mine e mare mare minus, e chiar frumoasa si mi-as fi dorit mult asta. Oricum, a reusit sa ma pregătească bine, am trecut la futai, pe la spate, si umeri craci, e foarte foarte buna, carne tare, pruna strâmtă, surprinzator de bună, chiar daca e mai făcută, nu e grasa. Finalizat dupa putin tittyfuck, m-am incadrat la o finalizare, a meritat pe deplin, toată stima pentru Cristina, are marele har de a face barbatii fericiti, si nu e nici avară nici pe grabă. Dacă mai vine pe la noi de urgență ma mai duc, e o femeie normală, adevărată și cu bun simț. Cel mai bun raport preț-calitate posibil in acest domeniu!! 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum