Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0758415548

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

@Cristina1992te-ai gandit sa iti faci Whatsapp sau Telegram pt programari? Eu am incercat sa te contactez telefonic, dar nu am reusit sa te prind inca si unii dintre noi suntem impotriva sms cum altii is impotriva whatsapp 😀

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 4 ore, mmmircea a spus:

mai esti la cluj?

Bună dimineața. Nu mai sunt în Cluj scuze 

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

Vizitat domnisoara zilele astea,  cam greu de ajuns la ea, de fapt cel mai greu de ajuns la ea, fara programare inainte cu 2 zile nu prea sunt sanse. Odata ajuns, am realizat ca va fi o experienta reusita, tipa arata bine, draguta la fata, corpolenta,  muiere zdravănă, la.prima intalnire pare putin retrasa, dar la cata lume intalneste ce sa mai zicem. Dialogul de introducere,  am avut cu cine ce vorbi, e de treaba fata, apoi duș si acțiune, aici eram curios de oralul mult discutat, chiar e placut si bun, imi placea daca mai avea cate putin de la cateva pe la care am mai fost, chiar ar fi  cea mai mare campioana! Dar e foarte bună nu vreau sa fiu mare cârcotaș. Am trecut si eu la gustat una alta, toate bune, cu jejetyele nu am avut voie din nefericire, iar faptul ca nu ofera fk pt mine e mare mare minus, e chiar frumoasa si mi-as fi dorit mult asta. Oricum,  a reusit sa ma pregătească bine,  am trecut la futai, pe la spate, si umeri craci, e foarte foarte buna, carne tare, pruna strâmtă,  surprinzator de bună, chiar daca e mai făcută, nu e grasa. Finalizat dupa putin tittyfuck,  m-am incadrat la o finalizare,  a meritat pe deplin, toată stima pentru Cristina, are marele har de a face barbatii fericiti, si nu e nici avară nici pe grabă. Dacă mai vine pe la noi de urgență ma mai duc, e o femeie normală, adevărată și cu bun simț.  Cel mai bun raport preț-calitate posibil in acest domeniu!!

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...