Sari la conținut

Ana. Deplasari 0730856097

MrPit

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare, 

Stie cineva ce i cu fatuca -> asta ???   ''Sunt Ana o tanara de 25 de ani,minionă, șatenă,slim,nimfo,sânii mici. D..eptrhoat. Detalii la telefon ''

Anuntul ei apare din cand in cand ... 

Eu am contactat o cu mai bine de un an in urma, avea ea un anunt mai ''deosebit'', nu imi aduc aminte cum dar era scris total altfel decat restul, ... mai mult asta mi a starnit curiozitatea.

si era ceva dubios era la mijloc ..... 

* raspundea cu intarziere la mesaje , (cred ca avea un tel ''de rezerva'' pe care il accesa pe ascuns .... nu dorea sa ofere nici o informatie despre locatie (din ce mi am dat seama nici nu cred ca era in oras, ... mai degraba in jurul TM, poate un sat ceva ...)

* comunica doar pe wapp

* programul era pana la ora 16 ... ... 

* nu te puteai intalni cu ea daca nu i trimiteai poza (sau apel video, nu mai retin) ...... 

* avea si limita de varsta .... minim/maxim ... chiar si marime la p.la :))))

Intr un final dupa cateva mesaje schimbate am inteles ca era maritata, are copil, si facea treaba asta ''pe ascuns''

Acum nu sunt 100% convins ca anuntul acesta este al fetei cu care am vb ..... dar ... e singura cu cezariana din ce am vazut pe publi .... interesant ca daca atunci cand am vb cu ea se ascundea, acum are poza cu fatza ... 

Eu am renuntat destul de repede la intalnire pt ca (zicea ea foarte convinsa) ca sunt ''batran'' :P ... ca sa i trimit poza  ..... i am spus ca nu sunt batran si ca ma incadrez in toate criteriile cerute de ea, dar tot nu m a crezut ...... (cica dupa cum scriu .... sunt batran :))))))) .... probabil trebuia cu greseli gramaticale *gen , hb nm // daca sti cum zic ... in fine .... daca a fost cineva la ea sunt curios ce impresii are.

PS ... i am scris din nou prin decembreie dar nu a raspuns, ... posibil ca are numarul meu in lista, din trecut, si considera ca nu sunt demn de serviciile ei :P 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...