pasarila22 Reputație: 89 Postat Februarie 15, 2023 Postat Februarie 15, 2023 Salut colegi, caut de la voi niste recomandari de parcarii(gen parcarea de la koln cu rulote) sau cluburi unde se poate ajunge cu camionul. Ms mult
versus01 Reputație: 58 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2023 Pasarila daca ai gasit ceva , scrie sa stiu si eu, ca la antwerpen nu mai merg.
Mihai2209 Reputație: 321 Postat August 27, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 27, 2024 Ceva colegii, pe zona spre Paris spre National 4 sau pe zona de Lyon, pe 31 ăla de la Freiburg, eu pe traseul asta stiu doua Laufhaus dar nu sunt in Germania si sunt in Austria, unu este la St. Valentin pe A1, la o distanta de 200 metri de parcare, astea sunt coordonatele 48.196252,14.530171 si banuiesc ca tot aici daca treci podul mai este un bordel care este club, nu am intrat inca, dar cand o sa mai am cursa spre Paris sau Lyon o sa intru, aici sunt coordonatele de la el 48.188819,14.519282 si mai stiu un Laufhaus la St. Polten din parcare, e ceva de mers pe jos, cam 2 km mai exact, dar in 15 minute ajungi, aici sunt coordonatele colegii 48.158053,15.616368 2
Oliverleo Reputație: 16 Postat Octombrie 28, 2024 Postat Octombrie 28, 2024 On 2/16/2023 at 12:24 AM, pasarila22 said: Salut colegi, caut de la voi niste recomandari de parcarii(gen parcarea de la koln cu rulote) sau cluburi unde se poate ajunge cu camionul. Ms mult Bună ziua, Pentru locurile potrivite pentru camioane, există o zonă de parcare în apropiere de Köln (Köln), pe care mulți șoferi o recomandă din cauza dimensiunilor și facilităților din apropiere. Unele opriri de camioane de-a lungul rutelor majore din Germania au, de asemenea, acces ușor la cluburi și locuri de relaxare după un drum lung. Poate doriți să verificați zonele din apropierea autostrăzii din jurul Dortmund și Düsseldorf pentru configurații similare. Sperăm că acest lucru ajută călătoriile în siguranță.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum