Sari la conținut

Din nou s-a umplut jud.de "fetite" cu oua

Postări Recomandate

• Telefon: 0722333222
  • Oras:Deva
  • Telefon: 0722333222
  • Oras:Deva
Postat

Ce drac se intampla ca suntem iarasi plini de "fetite"?Parca s-a rasturnat caruta cu ele la noi in judet. Cred ca sunt multi "bulii"la noi, daca este asa cerere. Dragi confutaciosi, mare atentie la" partea dorsala". Sa nu fiti cumva luati prin surprindere.... 

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 6 minute, nigrin a spus:

Ce drac se intampla ca suntem iarasi plini de "fetite"?Parca s-a rasturnat caruta cu ele la noi in judet. Cred ca sunt multi "bulii"la noi, daca este asa cerere. Dragi confutaciosi, mare atentie la" partea dorsala". Sa nu fiti cumva luati prin surprindere.... 

poate au cerere sunt mulți care frecventează asemenea specimene 😀😀😀😀😀

• Minus 1
  • Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Seara de seara in zona benzinariei mol este o asemenea "fetita"",daca nu ar fi cerere nu ar sta.Odata am intrat pans in benzinarie sa iau tigari si se lauda ca a facut 100e intr-o ora ..Se pare ca sunt multi bulangii la noi in oras din pacate.

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 4 ore, gherd24 a spus:

Seara de seara in zona benzinariei mol este o asemenea "fetita"",daca nu ar fi cerere nu ar sta.Odata am intrat pans in benzinarie sa iau tigari si se lauda ca a facut 100e intr-o ora ..Se pare ca sunt multi bulangii la noi in oras din pacate.

Sau... Da chilotii la o parte si spune ca poate num-n cur ca are ciclu si prostu baga botu 🤣🤣🤣

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...