Sari la conținut

Gata e 200 standardul??

foe

Postări Recomandate

Postat

De cand plm??

Eu stiam cand merg la una de 200 era la sigur, gasesc o fata care arata bine si comportament exemplar.

In ultimele zile am facut stanga imprejur la 3 fete cu 200/30 min.

Toate imputzitele de pe publi arunca acum cu 200. Intr-o luna de zile maxim nu mai aud pe una cu 150, in mai toate orasele din ro. 

Nu tu sala, nu tu vocabular, nici nu mai incearca zdrentele astea. Asa multi clienti le bat la usa?

Nu le mai dati baahh!!! Apai alea ok tre sa se distinga cu ceva si or sa creasca la 250-300. Deja numai figuri cu o finalizare pe repede inainte. 

Pestani lacomi cu puturoase de doi lei. Platiti in plm chiriile degeaba.

• Like 3
  • Oras:Pula mea
  • Oras:Pula mea
Postat

Daca vrei credit si dobânda e 15% la toate băncile ce faci?

Piata nu se mai regleaza pt ca e o mafie si toti tin la pret. Decat 10 clienti la 150 mai bine 5 la 200. Bani tot ies si munca e mai putina. Daca vanezi mai gasesti prospaturi la 150 sau bunăciuni la 200. 

Mai rarut la ele mai rarut la noi. Simplu. Poti trăi fără credit? Probabil da, dar vrei confort. Poti trai fara curve? Da, dar probabil vrei diversificare.

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Se poate si fara se poate si mai rarut. Eu am rarit-o daca ma duc vreau sa ma duc unde serviciile sunt bune si merita, nu doar la o descărcare rapida.

După un timp eu cred ca e ok sa-ți formezi un număr de câteva fete cu care te intelegi bine si-ti convine si la 💵 si sa le vizitezi doar pe alea.

Daca se “strica” sau retrage una sau chiar dai peste ceva bun încerci si “noutăți”. In felul asta menții o relație ok cu ele iar ele vor fi mai naturale cu tine având in vedere ca esti fidel. Așa nu încurajezi nici toate petardele pe piata(e nevoie de mulți sa aibe vreun efect).

• Like 3

Postat

"Piata nu se regleaza pt ca e o mafie"  - voi stiti ca vorbim de curve, nu ? n are cum sa nu fie mafie :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...