Sari la conținut

0734510046 - de evitat (Magheru 2)

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu am avut timp sa dau detalii mai devreme. Tipa arata relativ ok, de aia am rămas dar serviciile sunt deplorabile. Un oral groaznic combinat cu niște labă smucită. La un moment dat s-a oprit și a încercat să mai scoată 50 de lei de la mine. Am trecut la normal, a spus că stă doar capră, restul pozițiilor costa in plus. Am finalizat prin labă făcută de mine în timp ce ea se uita pe Instagram. O întâlnire memorabila. Vă rog sa nu repetați greșeala mea.

• Like 3
  • Mersi 2
  • Trist 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

POZE REALEE !!!!
Bună dragii mei !Sunt o bruneta cu forme frumoase sânii medii , fund Bombat ai pe ce pune mâna.) Dacă vrei să te relaxezi în compania mea,faci alegerea perfectă.Sunt o brunetă dulce si apetisantă care îți va satisface dorința de a te face să te simți bine,care îți va satisface fanteziile intr-un cadru plăcut,intim,discret și curat fără grabă.În compania mea te vei simții minunat și iti garantez revenirea .Pozele sunt reale fax doar la mine 100% . Publi24

— - - 

Toate anunturile cu greseli gramaticale sau care contin “apetisanta, dulce, satisface si garantez revenirea” sunt fie scrise de fishi analfabeti, fie prestatoarea e sub orice critica.

este verificat de mine trust me! Nu mai mergeti la ele daca nu stiu sa scrie sau au anunturi libidinoase, nu va mai injositi singuri fratilor. Mai pui 50 de lei si mergi la o fata mai ok.

• Like 1
Postat

Cred că locația de pe Magheru are mai multe topice deschise , și așa este, îmi aduc aminte de un topic in care tot la fel cerea pt orice nimic în plus cate 50 de lei, deși la tel. Spunea altceva

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Acum este în braila și am fost la ea fără sa verific pe aici, nu are nici o treaba cu pozele, is 2 în locație, a început cu o laba vai de mama ei, a început sa mai ceara 50 în plus, nu pune mana pe tate ca ma dor, nu am făcut diferența între sunt și laba aia vai de ea, apoi în viteza se pune capra și spune sa ma apuc de treaba, când o apuc de solduri a început ca o doare și sa nu o strâng prea tare, ca să nu o sucesc când o fut, a scos telefonul ca haide ca la mine ii 10 minute atâta, ca ce, vrei jumătate de ora? Ii 3 milioane jumătate de ora, eu în timpul asta fugeam ca prostu ca ea îmi ținea teoria batului de chibrit, hai te mai las 2 minute îmi spune ea, bineînțeles nu am terminat iar în 10 minute alea la și 25 sunasem sa intru la ea și la și 35 deja eram în parcare, evitați ciuperca asta cu tupeul ei de golanca.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...