Sari la conținut

❌ INDISPONIBILA❌

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 3 ore, Rares777 a spus:

Da săracilor încordațile ridicatile la cer ca fac și dreg, nu merita niciodată banii ăștia saraciilor ce sunteți, frustraților nu mai aruncați cu bani în ele de aia au preturi de dai pe spate ca la faceți voi mari săracilor ce sunteți 😈😈😃😃

O fata care îți cere atâta are mare grijă de ea și implicit si de tine. Daca are si review-uri bune in mai multe orașe (si mulțumesc forumului pentru asta) atunci merită mers la ea. Nu noi le facem mari, ele se fac mari prin munca (care vorba fetei, nu e ușoară) si experiența lor.

Ai o grămadă de alternative pe publi si cateva si pe forum la 150 ora, dar riști mai multe chestii. Si riști să îți para rau de aia 150, de timp, de experiență, si chiar de fata daca lucrează banda rulanta si se simte nașpa. Așa mai bine dau 500, merg mai rar, dar macar am o experiență care nu o uit nici la 80 de ani 😁 Cel puțin asta e filozofia mea.

Acum 2 ore, Lorena_ a spus:

Si eu iti multumesc de vizita si recenzie, scumpule! Nu am cum sa nu ma comport ca atare atunci cand imi trec pragul doar gentlemani!

I❤️Timisoara

Mulțumesc, te 😘

Link spre comentariu
  • Lorena_ a schimbat titlul în Lorena Queen of Bj 0723839277
  • Telefon: 0754773483
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 ore, Centaurii89 a spus:

O fata care îți cere atâta are mare grijă de ea și implicit si de tine. Daca are si review-uri bune in mai multe orașe (si mulțumesc forumului pentru asta) atunci merită mers la ea. Nu noi le facem mari, ele se fac mari prin munca (care vorba fetei, nu e ușoară) si experiența lor.

Ai o grămadă de alternative pe publi si cateva si pe forum la 150 ora, dar riști mai multe chestii. Si riști să îți para rau de aia 150, de timp, de experiență, si chiar de fata daca lucrează banda rulanta si se simte nașpa. Așa mai bine dau 500, merg mai rar, dar macar am o experiență care nu o uit nici la 80 de ani 😁 Cel puțin asta e filozofia mea.

Mulțumesc, te 😘

Si eu am aceeasi gandire, dragule! Calitate nu cantitate! Te pupic 💋

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Scumpilor, cand o sa intelegeti ca facandu-va programari false chiar nu ma afectati cu nimic 😂😂 numai bine ca ma mai odihnesc si eu. Nu stau sa va astept nici in ploaie nici in ninsoare! Asa ca nu va mai consumati energia pe lucruri inutile 😂😂😂 va 💋

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Lorena_ a spus:

Scumpilor, cand o sa intelegeti ca facandu-va programari false chiar nu ma afectati cu nimic 😂😂 numai bine ca ma mai odihnesc si eu. Nu stau sa va astept nici in ploaie nici in ninsoare! Asa ca nu va mai consumati energia pe lucruri inutile 😂😂😂 va 💋

Eu cred ca este concurenta sub acoperire 🤣🤣care își face programări false, nu futaci de aici 😁 o zi faina sa aveți 😎😎

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 minute, shoboo a spus:

Eu cred ca este concurenta sub acoperire 🤣🤣care își face programări false, nu futaci de aici 😁 o zi faina sa aveți 😎😎

Nu stiu, nu am idee. Eu n-as putea face asta altor fete! E loc pt toata lumea, in opinia mea! Pupici 💋

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara

Sambata am revizitat-o pe Lorena. Nu de alta, dar mi-a placut tare mult prima data cand am fost la ea. Motiv pentru care nu am putut sa o...ratez. Cum eram pe fuga, am ales o finalizare. Insa a fost suficient si ...ce trebuie. Nu am sa descriu actiunea, am facut-o in prima recenzie, am sa spun doar ca s-a schimbat fata de atunci: am reusit sa o termin pe Lorena mai repede decat la prima intalnire. Cred ca i-am prins...spilul. Chiar a tinut sa precizeze la final ca a fost o "finalizare" pe bune, ca daca nu era ...se termina (cu ghilimelele de rigoare) dupa doua minute 😆. Finalizarea a fost cu CIM, iar taxa de participare, 300 de lei.

P.S. Lorena arata (si) mai bine decat data trecuta. 

P.S. 1. Nu cred ca am spus-o data trecuta (nu-mi recitesc recenziile), dar Lorena are cel mai mic clitoris din cate fete am intalnit eu. Si sunt destule. Daca nu stii cum sa-l cauiti, ai toate sansele sa-l...ratezi. Iar eu sunt innebunit dupa fetele cu clitoris si labii mici. 

CIOCANE TARI SA AVETI!

• Like 2
  • Confuz 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 minute, nellu2012 a spus:

Sambata am revizitat-o pe Lorena. Nu de alta, dar mi-a placut tare mult prima data cand am fost la ea. Motiv pentru care nu am putut sa o...ratez. Cum eram pe fuga, am ales o finalizare. Insa a fost suficient si ...ce trebuie. Nu am sa descriu actiunea, am facut-o in prima recenzie, am sa spun doar ca s-a schimbat fata de atunci: am reusit sa o termin pe Lorena mai repede decat la prima intalnire. Cred ca i-am prins...spilul. Chiar a tinut sa precizeze la final ca a fost o "finalizare" pe bune, ca daca nu era ...se termina (cu ghilimelele de rigoare) dupa doua minute 😆. Finalizarea a fost cu CIM, iar taxa de participare, 300 de lei.

P.S. Lorena arata (si) mai bine decat data trecuta. 

P.S. 1. Nu cred ca am spus-o data trecuta (nu-mi recitesc recenziile), dar Lorena are cel mai mic clitoris din cate fete am intalnit eu. Si sunt destule. Daca nu stii cum sa-l cauiti, ai toate sansele sa-l...ratezi. Iar eu sunt innebunit dupa fetele cu clitoris si labii mici. 

CIOCANE TARI SA AVETI!

Multumesc mult, nu pot fi decat fericita cand vad ca va reintoarceti. Ma bucur ca te am incantat si la a2a vizita. Te sarut cu drag!

I ❤️ Timisoara

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 17.06.2023 la 4:01, Centaurii89 a spus:

Citind dimineața acest topic si fiind atras de titulatura "queen of bj" am zis că trebuie sa merg o data si eu la Lorena. Aveam alte planuri in seara asta dar au căzut din anumite circumstanțe si am zis la ora 22 hai sa ii scriu poate poate. Era disponibilă si am ajuns un pic înainte de 23.

Îmi deschide această frumusețe de fata care o vedeți in poze, drăguță si cu un corp bine proporționat, era mai înaltă ca mine de la tocuri dar si fara cred că e cu 1 cm peste (eu am 1.73-1.74). Mi-a plăcut mult si vocea ei, foarte suavă și melodică.

Începem prin sărutări, și are niște buze superbe, apoi se dezbracă treptat, am avut un preludiu fain.

Încep apoi sa ii fac cunni unde la un moment dat a tremurat și părea că ii place foarte mult, am mai pățit asta la alte fete dar la o intensitate mai mică, cumva m-a excitat si mai tare să vad că am rezultate 😁

Începem apoi cu specializarea ei, și aici e greu de descris in cuvinte, dar a fost cel mai bun oral care l-am avut in viața mea! Trecem un pic la normal unde e ok mai ales când o săruți in același timp, dar ne oprim sa continue cu ON-ul, punctul ei forte.

La un moment dat încercăm si un pic de deepthroat dar am oprit-o după vreo 30 de secunde când mi-am dat seama că nu prea mă excită (dar ea pare că se pricepe). Bine macar că mi-am scos filmul asta din cap.

Terminat primul număr cu un CIM superb. Luam o mica pauza in care îmi face un pic de masaj, are mâini bune si pentru asta, apoi continuăm cu numărul 2 tot ON si un pic de handjob cu ulei până termin intr-un cumshot combinat CIM/Facial. Nu exagerez dar cred că au fost doar 12 minute între cele două finalizări, si eu rar reușesc de 2 ori in o oră, atât de bună e la ON!

Locație: 10+ bloc nou, apartament nou

NP: 10

Igienă: 10

GFE: 10+ sărută foarte fain si ai ce vorbi cu ea

Și lăsăm ce e mai bună la sfârșit:

ON: 10+ infinit, cu lauri si frunze de stejar 😁

Achitat 500, care au meritat din plin. Mi-a si zis că are un singur preț și toate serviciile descrise sunt incluse, nu vrea sa complice cu +50 pt xyz.

Băi, fata asta e de luat acasă, mi-a demonstrat că e Regina! Mai sta doar câteva zile in oraș dar o sa încerc să ajung din nou la ea.

Mulțumesc Regina mea! 😘😘😘🥰

Revenit seara asta la Regina mea sa repetăm experiența. Cum pleacă din TM peste o zi am zis sa nu ratez momentul 😁

Nu intru in multe detalii care le puteți vedea la recenzia trecută, a fost din nou la superlativ, și Lorena e cea mai faina fata cu care am fost până acum!

De data asta am reușit sa ii fac două numere din cunni, și îți e mai mare dragul sa ii faci când vezi si simți acele convulsii, spasme si expresia feței 🥰

Mulțumesc Regina mea, drum bun si sa ne revedem cu bine! 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, Centaurii89 a spus:

Revenit seara asta la Regina mea sa repetăm experiența. Cum pleacă din TM peste o zi am zis sa nu ratez momentul 😁

Nu intru in multe detalii care le puteți vedea la recenzia trecută, a fost din nou la superlativ, și Lorena e cea mai faina fata cu care am fost până acum!

De data asta am reușit sa ii fac două numere din cunni, și îți e mai mare dragul sa ii faci când vezi si simți acele convulsii, spasme si expresia feței 🥰

Mulțumesc Regina mea, drum bun si sa ne revedem cu bine! 😘

Si eu iti multumesc dragul meu, asa cum am mai zis o, e o placere sa vad ca va intoarceti. Te pupic si sa ne revedem sanatosi 💋💋💋

Link spre comentariu

Ma baieti am fost si eu la domnisoara Lore pe la 16 si gagica e super, de la whatsup pana la intalnire e o dulcica de fata.. am ajuns in locatie foarte spatios, frumos, curat, unde ma astepta domniţa , dragutica mai faina ca in poze i-am si spus 😅, conversam putin la un pahar de apa rece ( te intreaba cum vrei apa ) , facut dus, lasat cadoul, si intru in camera unde ma astepta Lore sexy si rea, putin preludiu ( trebuie sa lucrez la asta ca ma cam grabesc ) cu FK cu toate cele si actiunea deruleaza cu un ON frumos,  corect, se implica are grija la zonele adiacente , nu face doar sa fie facut, are si o oglinda superb pozitionata 😃 , dupa NP, cowgirl si spectaculosul doggy , unde din nou se implica, da contre ce sa va mai zic mergeti si vedeti si singuri=)) eu sigur o recomand are un corp minunat sani mari , fundulet mare dar totul e proportionat deci ii sta bine, dupa care am mai socializat pana la final , e o persoana foarte faina cu care chiar poti vorbi orice, ca si om e misto nu te simti grabit sau altceva, e interesanta tipa, te simti ca la o iubita mai implicata 😈 , acuma sa fac pe juristul

ATITUDINE: 10 ( Nu stiu cum ar putea fi mai bine)

ON: 9.5 E foarte bun

NP: 10 Se mica bine, da contre , geme

FK: 9 Este , e placut nu doar atins buze, dar eu sunt genul mai rough cu saliva limba etc.

GFE: Nota 10, e super misto ca persoana are grija sa te simti bine si nu pare nimic fortat.

Pacat ca o prind si eu cand pleaca.. dar va mai reveni cu siguranta 😉, te pup Lore m-am simtit foarte bine si esti super simpatica si sexy 😈! Mult spor iubita si ai grija de tine sa ne mai revedem cu bine.

• Like 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 minute, OviTheOne a spus:

Ma baieti am fost si eu la domnisoara Lore pe la 16 si gagica e super, de la whatsup pana la intalnire e o dulcica de fata.. am ajuns in locatie foarte spatios, frumos, curat, unde ma astepta domniţa , dragutica mai faina ca in poze i-am si spus 😅, conversam putin la un pahar de apa rece ( te intreaba cum vrei apa ) , facut dus, lasat cadoul, si intru in camera unde ma astepta Lore sexy si rea, putin preludiu ( trebuie sa lucrez la asta ca ma cam grabesc ) cu FK cu toate cele si actiunea deruleaza cu un ON frumos,  corect, se implica are grija la zonele adiacente , nu face doar sa fie facut, are si o oglinda superb pozitionata 😃 , dupa NP, cowgirl si spectaculosul doggy , unde din nou se implica, da contre ce sa va mai zic mergeti si vedeti si singuri=)) eu sigur o recomand are un corp minunat sani mari , fundulet mare dar totul e proportionat deci ii sta bine, dupa care am mai socializat pana la final , e o persoana foarte faina cu care chiar poti vorbi orice, ca si om e misto nu te simti grabit sau altceva, e interesanta tipa, te simti ca la o iubita mai implicata 😈 , acuma sa fac pe juristul

ATITUDINE: 10 ( Nu stiu cum ar putea fi mai bine)

ON: 9.5 E foarte bun

NP: 10 Se mica bine, da contre , geme

FK: 9 Este , e placut nu doar atins buze, dar eu sunt genul mai rough cu saliva limba etc.

GFE: Nota 10, e super misto ca persoana are grija sa te simti bine si nu pare nimic fortat.

Pacat ca o prind si eu cand pleaca.. dar va mai reveni cu siguranta 😉, te pup Lore m-am simtit foarte bine si esti super simpatica si sexy 😈! Mult spor iubita si ai grija de tine sa ne mai revedem cu bine.

Te sarut si eu puiule. Ma bucur nespus ca ai plecat cu un gand bun de la mine. Cu siguranta am sa revin in Timi❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Dragilor, am anuntat si pe site ca nu mai sunt in oras, am si poza asta la whatsapp. Cand am sa ma intorc am sa postez aici. Multumesc, va pup pe toti!

IMG_3579.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 9 ore, jazzman2014 a spus:

Hello,

pe cand revi in zona? Mersi

Am întrebat-o când am fost ultima data si a zis ca poate in toamnă, dar nu știe sigur.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

⚠️⚠️⚠️ AM REVENIT ⚠️⚠️⚠️

Hey dragilor am revenit intr-o scurta vizita de cateva zile. Aceeasi locatie pe Liviu Rebreanu. Va pup si va astept cu drag

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...