Sari la conținut

Crina 0791336196

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Acum 13 minute, quickboy69 a spus:

Salutare tuturor.  Săptămâna trecută am fost si eu pentru prima dată pe la Doamna Crina. Citind recenziile celor mai experimentați ca mine am zis să merg pe mâna lor și bine am facut.O Doamna elegantă și sexy dar mai ales foarte comunicativa.  Locatia undeva in palazu la primul sens giratoriu dupa Carrefour. Cand am intrat am fost oarecum surprins de căldura cu,care te primește,mai ales că în acea Duminică ploua afară și până la intrarea în bloc ma udat din cap până în picioare.Am intrat în apartamentul Doamnei în timp ce deja socializam de parcă eram doi prieteni care nu s-au văzut de mult timp.Stat la vorbă după care m-am cerut la duș unde înainte de a intra în baia dotată cu tot ce vrei am fost servit cu un prosop curat.Un mare plus după părerea mea.Pune mare preț pe igienă,ceea ce îți dă și ție încredere.Am ieșit de la duș și am fost poftit în camera de nebunii.Oralul este demențial și te face să te deconectezi practic de la viața de zi cu zi.În timpul oralului nu a fost o secundă în care să pună mâna pe soldat.A făcut totul doar cu gurița care nu doar că a,avut grija de soldat ba din contră,a salutat și vecinii de mai jos.Totul perfect.La normal mi-a citit gândurile și a venit deasupra unde ne-am luptat puțin amândoi. Mișcările din stânga în dreapta,opturile,ruperile de ritm pe tot parcursul plus pomparea mea că doar nu stăteam sa facă doar ea treaba.Fiind foarte excitat am pompat ca un nebun în timp ce sânii Doamnei îmi acopereau fața.Apropo, condiția pusă este să nu vă apropiați de sfârcuri.Exact așa au decurs cele 2 ședințe fenomenale.
Note
Oralul - Categoric 10 + Joacă limbuța aia peste tot
Normal -  10 + Gemete,te invită să dai tot ce poți, se udă natural
Locatie - 10 + Apartament modern, prosoapele curate, geluri ai de unde alege după preferințe. Igiena este oglinda Doamnei.
Atitudinea - pentru mine 10 pe linie. 
Pret - 200 Ședința, 300 ora care include o ședință și masaj.
Eu am ales două ședințe,amenda 400
Mare mi-a fost uimirea că după ce am terminat cele două ședințe am platit amenda.
Un lucru care mi-a arătat că Doamna întâi vrea sa te vadă mulțumit și după te amendează.
Dacă ești politicos și ai cei 7 ani de acasă vei avea o experiență de neuitat.
Eu am avut și pe această cale îți mulțumesc Crina. Cu siguranță îți voi călca pragul de cate ori voi avea ocazia. Ești fenomenală și îmi cer scuze că am întârziat cu recenzia.Apropo Crina,data viitoare că să vezi că nu am uitat nu mai fac greșeala cu Raffaello. Mi-ai spus ce gusturi ai și o să îți fac pe plac.Te 😘

Scz da cu cn vorbesti? D-na are cont aici ??

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 45 minute, novice2018 a spus:

Scz da cu cn vorbesti? D-na are cont aici ??

Dacă a fost dus de val 🌊....vorbește și cu noi și cu ea ..😁și la recenzii esti puțin pe dos ...daca face omul recenzie nu e bine că nu are cont doamna ..doamna poate citește, exact cum fac toate cele fara cont 😁.... dacă nu face recenzie ca la carte iar nu i bine ....tratează că atare ! 

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
Acum 3 ore, jerry84 a spus:

Dacă a fost dus de val 🌊....vorbește și cu noi și cu ea ..😁și la recenzii esti puțin pe dos ...daca face omul recenzie nu e bine că nu are cont doamna ..doamna poate citește, exact cum fac toate cele fara cont 😁.... dacă nu face recenzie ca la carte iar nu i bine ....tratează că atare 

Era o intreb pertinenta...si dc citeste sau nu fara cont..egal cu zero pt mn...nu fc recenzie pt mn....nu e cazu !! 🙃🤔🧐

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...