Sari la conținut

oana denisa 0720702403

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

mai bine stateam dracu acasa si ma uitam la filme .. 

sa mai bine te duceai la cinema daca tot ierai iesit din casa

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

Nu trebuia sa postezi aceste poze noi cu mine deoarece puteam sa le pun și eu dar totuși îți mulțumesc ca le-ai pus in locu meu :P :P ,data viitoare când mai fac poze nu o sa le postez deoarece o sa le posteze altcineva in locul meu:P :P :-*

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu trebuia sa postezi aceste poze noi cu mine deoarece puteam sa le pun și eu dar totuși îți mulțumesc ca le-ai pus in locu meu ,data viitoare când mai fac poze nu o sa le postez deoarece o sa le posteze altcineva in locul meu

Da fata,si eu iti multumesc ca am postat anuntul ala pe topicul tau pe care nu mai era nici o activitate de cateva luni

;)

• Like 3
Postat

Nu trebuia sa postezi aceste poze noi cu mine deoarece puteam sa le pun și eu dar totuși îți mulțumesc ca le-ai pus in locu meu :P :P ,data viitoare când mai fac poze nu o sa le postez deoarece o sa le posteze altcineva in locul meu:P :P :-*

Am auzit ca Serafina s-a retras. Tu mai lucrezi ?

Actualizeaza si tu preturile si serviciile...

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

se fute la 80/150 crek, am fost acum 2 saptamani la ele, ce sa zic, eram pe graba oricum, pierdusem prea mult timp cu serafina, si acuma numai aveam timp sa ma ocup prea mult si de denisa,  a supt-o bine, neprotejat, dupa care a incalecat pe cicatrice si l-a facut sa-si dea drumu in vreo 5-6 minute, finalizat in balon, imbracat, si dus am fost :D :D

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Am auzit ca Serafina s-a retras. Tu mai lucrezi ?

Actualizeaza si tu preturile si serviciile...

Mai lucrez.

80 finalizarea

150 ora

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

domnisoara oana , do yo fuck whith black people?

Da dice o antriebi...teoi transformat an negru ??? :))))))))

• Oras:around
Postat

nu amelico, sint tot la fel cum eram ,  dar incerc sa o pregatesc pe domnisoara la " spike english  ".

sa vedem daca mai stie raspunsul corect .sper sa imi raspunda.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

domnisoara oana , do yo fuck whith black people?

No, i dont fuck whith this guys. I fuck whith white people

Postat

nu amelico, sint tot la fel cum eram ,  dar incerc sa o pregatesc pe domnisoara la " spike english  ".

sa vedem daca mai stie raspunsul corect .sper sa imi raspunda.

Niciodată nu o sa uit acel moment când ma sunat cineva și nu vorbea bine engleză ...... mi-am dat seama ca e "black men" ,După care a urmat răspunsul meu " i dont fuck whith YOU because YOU are black men and YOU have big dick" :P :*
  • Like 2
Postat

Fatah...big dick fits fine in big pussy !!! Iară tu nu iesti kear strîmtă !!! ;)

Postat

bravo draguto , te descurci bine in english. poti sa pui si tu la anunt ca: speak english , don-t fuck guys whith big dick.

te mai meditez la engleza in curind, you know? about your ass.

cum raspunzi in engleza la intrebarea

you fuck in the ass?

Postat

Fatah...big dick fits fine in big pussy !!! Iară tu nu iesti kear strîmtă !!! ;)

E posibil sa fie big pussy atunci când celălalt partener sa nu chiar așa dotat "sa si-o vadă doar cu lupa"

Postat

Da fatah...si asta ie coriect ! ;)

Un lache se duse la un salon di masaj. Intra, direct la receptii...si o antriaba pi matroana:

- Tanti, vreau si io o fata...singura rugaminti ie sa fii strimta.

- Ok, camera 15, Floricica. Ia ie strimta.

- Doamna, ka sa naviem discuti porma, sigur ie strimta ?

- Bineintelies ka ie. Strimta, strimta !!!

Urca omu la ietaj, gasieste camera 15, dischidi usa, da di o tipa lunjita pi pat;

- Domnisoara Floricica ?

- Dap, io sint !

- Domnisoara, ka sa nu aviem ulterior vorbe, am si io o intrebare: ie strimta pasarica ?

- Da Domle, strimta, strimta.

- Domnisoara, putiem sa o testam ?

- Sigur domle...ia vino mata aci si stai linga mini pi marjinea patului. Ia uitati ci pasarica mumoasa am. Ia baga nu dejit...strimta, nu?

- Hmmmm...zise omu.

- Ia mai baga un dejit, strimta, nu? Ia moi baga unu. Ia baga mina toata. Strimta strimta, nu? Akuma ia bago si pailanta. Strimta, nu?

- Pai, nu stu kum sa zik, da nu prea.

- Ia bate din palme akolo, poti ?

- Nu...kear nu pot !!!

- Ai vizut...ci tiam zis, strimta, strimta !!!

:)))))))

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Adică:" o pasarica larguta, dar pe care ea stie cum sa o stranga intre picioare ptr a-i fi benefica penetrarea. inca sensibila dupa nastere, care a fost naturala, si inca protejata de proprietara ei. cred ca daca i-ar da frau liber sa se relaxeze si sa se distreze, ar fi mult mai putin traumatica ptr denisa partea penetrarii, care de fapt este doar un reflex al ei, cauzat de mai vechi traume natale."

Cu alte cuvinti di origini sexona: push push baby :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...