Sari la conținut

Naty

g3o

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat
Acum 4 minute, ilassassino02 a spus:

Sal

Greșeală   

Salut,  am fost eu la ea. Fata arata bomba merita vizitată, chiar as zice ca și de mai multe ori.

Ca si scor 150/300 parca a zis (nu rețin exact cât a zis pe ora) un minus ar fi ca face op dar în rest nu prea ai ce sa ii reproșezi.

O zi frumoasa 

P.s a zis ca nu sta mult asa ca dacă vrei sa o vizitezi ar trebui sa te cam grăbești 

• Membru Premium
Postat
La 27.02.2023 la 12:39, ilassassino02 a spus:

Greșeală   

Salut,  am fost eu la ea. Fata arata bomba merita vizitată, chiar as zice ca și de mai multe ori.

Ca si scor 150/300 parca a zis (nu rețin exact cât a zis pe ora) un minus ar fi ca face op dar în rest nu prea ai ce sa ii reproșezi.

O zi frumoasa 

P.s a zis ca nu sta mult asa ca dacă vrei sa o vizitezi ar trebui sa te cam grăbești 

Asasine, esti membru din 2014, nu de ieri, de azi! Asa se face o recenzie? Fii si tu mai darnic cu comunitatea, ca nu te costa decat cteva minute in plus, fir-ar sa fie!

• Like 2

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Fata arata destul de bine.are titele siliconate si un corp destul de bine proportionat.Oralul il face protejat.Din pacate atitudinea lasa de dorit ai impresia ca futi o femeie gonflabila.Halatul 150.De revenit eu nu

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...