yo_anonim Reputație: 30 Postat Februarie 24, 2023 Telefon: alexalex1986_076 Oras:oradea Telefon: alexalex1986_076 Oras:oradea Postat Februarie 24, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/buna-am-revenit/e9h42h55dh247h10299i4heg295512d6.html Am întrat lasat bani pe masa ma dezbrac eram proaspăt dusat de acasa.... nimic dubios pana mam pus in pat.. incepe oral ca nam mai prins asa... a început sa tina pwla cu 2 degetele ca si când bagi mana dupa cipsuri in pungă 🤣 apoi dupe 5 secunde da nu se scoala.... cumva si dat drumul am puso misionarul dupa 10 secunde nu teai terminat.... pfuuu zic femeie unde sunt le meci de fotbal sa ce? Deci fugiți Servicii zero pe linie. Loc Transilvaniei. Tarife 150/300 2
x the impaler Reputație: 9978 Postat Februarie 24, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Februarie 24, 2023 9 minutes ago, yo_anonim said: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/buna-am-r Am întrat lasat bani pe masa ma dezbrac eram proaspăt dusat de acasa.... nimic dubios pana mam pus in pat.. incepe oral ca nam mai prins asa... a început sa tina pwla cu 2 degetele ca si când bagi mana dupa cipsuri in pungă 🤣 apoi dupe 5 secunde da nu se scoala.... cumva si dat drumul am puso misionarul dupa 10 secunde nu teai terminat.... pfuuu zic femeie unde sunt le meci de fotbal sa ce? Deci fugiți Servicii zero pe linie. Loc Transilvaniei. Tarife 150/300 0753695635
gheorghe01 Reputație: 8 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25, 2023 Da da , confirm fulger fuck'u . Transilvaniei 8
discret74 Reputație: 970 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25, 2023 Acum 21 ore, yo_anonim a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/buna-am-revenit/e9h42h55dh247h10299i4heg295512d6.html Am întrat lasat bani pe masa ma dezbrac eram proaspăt dusat de acasa.... nimic dubios pana mam pus in pat.. incepe oral ca nam mai prins asa... a început sa tina pwla cu 2 degetele ca si când bagi mana dupa cipsuri in pungă 🤣 apoi dupe 5 secunde da nu se scoala.... cumva si dat drumul am puso misionarul dupa 10 secunde nu teai terminat.... pfuuu zic femeie unde sunt le meci de fotbal sa ce? Deci fugiți Servicii zero pe linie. Loc Transilvaniei. Tarife 150/300 Alex multumim de recenzie si ca ne-ai prevenit sa nu o patim si noi... totusi vad ca esti membru din 2012 adica veteran si ma mir ca nu stii inca sa deschizi un topic cat de cat regulamentar, adica obligatoriu nr de tel in titlu pentru ca cei care vor cauta dupa numar domnisoara sa le fie usor de gasit. acuma de restu recenziei ce sa mai zic, daca e de fugit nu ma mai intereseaza daca este cea din poze, daca e curata, daca e amabila etc, dar totusi la 10 ani de forum sunt alte pretentii 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum