Sari la conținut

❣️❣️ Irina 0792152063❣️❣️

Vizitator Irina33

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 16 minute, manutm a spus:

Eu nici n-am stiut ca ai fost plecata.

De fapt, daca ma gandesc un pic, nici macar nu stiu cine esti. 

In fine, bine ai revenit!

Cred ca este o tehnică de marketing. Am mai văzut pe publi anunțuri cu "am revenit!" 😋

A postat la fel și in Arad. A activat in ambele orașe înainte?

P.S: nu vreau sa fiu răuț, doar întreb.

De curiozitate, din ce zonă a țării ești originară?

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 3 minute, Centaurii89 a spus:

Cred ca este o tehnică de marketing. Am mai văzut pe publi anunțuri cu "am revenit!" 😋

Ne spune Nellu la toți 😅...nu vezi că doar el o știe 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Irinuca este o fată originară din țara lui Ștefan.

Are graiul dulce și râsul molipsitor. O fată cu inimă bună și părul bălai. A fost în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi la începutul primăverii... și undeva la sfârșitul ei 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Apai in momentul de față m-as mira sa fie vreo fata care nu îl știe pe Nelu 😁

Si daca cumva nu îl stie si zice la bâză, sigur il va cunoaște zilele următoare 😋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 minute, Centaurii89 a spus:

Nus eu pe publi

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, Cozonac77 a spus:

Are graiul dulce și râsul molipsitor. O fată cu inimă bună și părul bălai. A fost în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi la începutul primăverii... și undeva la sfârșitul ei 

Eram sigur! De acolo ne vin cele mai frumoase! 🥰

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Centaurii89 a spus:

Eram sigur! De acolo ne vin cele mai frumoase! 🥰

Acum 7 minute, Cozonac77 a spus:

Ai fost la era ???

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 ore, Semakone a spus:

Acum 8 ore, Centaurii89 a spus:

Apai in momentul de față m-as mira sa fie vreo fata care nu îl știe pe Nelu 😁

Si daca cumva nu îl stie si zice la bâză, sigur il va cunoaște zilele următoare 😋

Chiar sunteți răutăcioși, ba mai degrabă invidioși, și chiar nu vă înțeleg de ce tot postați astfel de ironii la adresa lui Nelu, și apropo, când o să aveți și voi vechimea și experiența lui în domeniu, o să înțelegeți de ce îl cauta și îl preferă fetele! Până atunci, mergeți la cât mai multe fete și scrieți măcar jumătate din recenziile care le-a scris Nelu de peste 10 ani încoace, că la cârcoteala ne pricepem cu toții! Hai, mă băieți, ce dracu, deja sunteți troli, și mai bine demonstrați că sunteți futaci adevărați! O zi făină cu spor la fete!

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 ore, Cozonac77 a spus:

Heiii ai alt cont🤣🤣 da am fost de vre o 3 ori pe aici 

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Albano89 a spus:

Chiar sunteți răutăcioși, ba mai degrabă invidioși, și chiar nu vă înțeleg de ce tot postați astfel de ironii la adresa lui Nelu, și apropo, când o să aveți și voi vechimea și experiența lui în domeniu, o să înțelegeți de ce îl cauta și îl preferă fetele! Până atunci, mergeți la cât mai multe fete și scrieți măcar jumătate din recenziile care le-a scris Nelu de peste 10 ani încoace, că la cârcoteala ne pricepem cu toții! Hai, mă băieți, ce dracu, deja sunteți troli, și mai bine demonstrați că sunteți futaci adevărați! O zi făină cu spor la fete!

Nu i mai incuraja "spor la fete " pe topicul meu 🤣🤣🤣🤣ca ma enervez 🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 14 ore, irina33 a spus:

@nellu2012 ce crezi am revenit

Ma bucur ca ai revenit. Nu ma bucur insa de faptul ca nu o sa pot trece pe la tine. Sunt in concediu, urmeaza sa plec din tara si ....pregatiri, alea, alea. Dar, astept urmatoarea "descindere" pe malurile Begai.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, irina33 a spus:

Nu i mai incuraja "spor la fete " pe topicul meu 🤣🤣🤣🤣ca ma enervez 🤣🤣🤣🤣🤣

Mă refeream la tine, scuze, dar am încurcat singularul cu pluralul 🤣🤣 și promit că o să mă revanșez atunci când te voi vizita❤

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, Albano89 a spus:

Mă refeream la tine, scuze, dar am încurcat singularul cu pluralul 🤣🤣 și promit că o să mă revanșez atunci când te voi vizita❤

Asa asa 😂😂😂 faceam un scandal🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, Albano89 a spus:

Hai ca mă opresc din glume 😁

Eu il simpatizez un pic pe Nellu ca avem gusturi asemănătoare la femei si suntem amândoi amatori de GFE, FK si cunni. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 29 minute, 20_14 a spus:

Mai ...dar parca era topic deschis ...erau si recenzii ...unde este continutul.!!!

Am vrut sa renunt si am sters contul   din acest motiv l am facut cu acelasi nume majoritatea si au dat seama ca eu sunt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...