Sari la conținut

❣️❣️ Irina 0792152063❣️❣️

Vizitator Irina33

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hello everyone,

Am vizitat-o pe Irina zilele trecute cu programare pe Whatsapp, unde dupa un schimb de mesaje am stabilit toate detaliile si confirmare inaintea intalnirii respectata corect de amandoi.

Cand am ajuns la locatia de pe Torontalului si am primit go-ul ca sa urc la apartament am fost primit de Irina, o fata draguta, cu un corp frumos proportionat natural fara upgrade-uri, amabila si funny.

Am facut cunostinta si am schimbat cateva vorbe, Irina este foarte sociabila dupa care am mers la dus pentru refresh, baia este dotata cu tot ce trebuie.

Actiunea am inceput-o printr-un preludiu cu sarutari si degustat piersicuta fetei, dupa care Irina s-a revansat cu un ON soft asa cum imi place, am trecut la NP cu mine deasupra si schimbat pe la spate unde se simte bine si finalizat in prezervativ.

Experienta cu Irina este ce trebuie, o fata de comitet alaturi de care te simti foarte bine daca o respecti, cu o igiena impecabila si o atitudine super. Este clar de vizitat si de revenit.

Multumesc Irina see u next time !!!

Te pup !!! :couple

Spor colegii !!! :138x

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, Osiris0 a spus:

Hello everyone,

Am vizitat-o pe Irina zilele trecute cu programare pe Whatsapp, unde dupa un schimb de mesaje am stabilit toate detaliile si confirmare inaintea intalnirii respectata corect de amandoi.

Cand am ajuns la locatia de pe Torontalului si am primit go-ul ca sa urc la apartament am fost primit de Irina, o fata draguta, cu un corp frumos proportionat natural fara upgrade-uri, amabila si funny.

Am facut cunostinta si am schimbat cateva vorbe, Irina este foarte sociabila dupa care am mers la dus pentru refresh, baia este dotata cu tot ce trebuie.

Actiunea am inceput-o printr-un preludiu cu sarutari si degustat piersicuta fetei, dupa care Irina s-a revansat cu un ON soft asa cum imi place, am trecut la NP cu mine deasupra si schimbat pe la spate unde se simte bine si finalizat in prezervativ.

Experienta cu Irina este ce trebuie, o fata de comitet alaturi de care te simti foarte bine daca o respecti, cu o igiena impecabila si o atitudine super. Este clar de vizitat si de revenit.

Multumesc Irina see u next time !!!

Te pup !!! :couple

Spor colegii !!! :138x

Multuuu te pup și te mai aștept pe la mine😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

❣️❣️hello dragilor maine voi ajunge la voi programari pe whats app la nr de tel

❣️❣️       0792152063  ❣️❣️ 

program 10:00-21:00

Zona Lipovei 

șederea mea va fi de 3 -4 zile 

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 6 minute, irina33 a spus:

❣️❣️hello dragilor maine voi ajunge la voi programari pe whats app la nr de tel

❣️❣️       0792152063  ❣️❣️ 

program 10:00-21:00

Zona Lipovei 

șederea mea va fi de 3 -4 zile 20231030_121253.jpg.310f2a6f6576eba32cef06c53b351999.jpg

Tot blondă 😎 ești 😁👿😘!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...