Sari la conținut

Experienta cu un trans 😊

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Ma gandesc sa am o experienta casual cu un trans.  Daca a-ti avut cum vi s-a parut? 

Postat
5 hours ago, luckysex said:

Ma gandesc sa am o experienta casual cu un trans.  Daca a-ti avut cum vi s-a parut? 

Fain ii, Dute si ai sa vezi. Sa ii zici sa te fută, sa vezi ce fain ii când o simți în tine 😊

• Minus 1
  • Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

De asta e bine sa stii gramatica. Mai bine sa fi futut decat sa fii futut.

• Like 1
  • Haha 2
Postat

Sebastiane, ce-ar fi ca experienta aia a ta cu "ce fain e cand o simti in tine"m care se pare ca te-a traumatizat, de ai ajuns in halul asta, sa o pastrezi doar pentru tine?

Nu de alta dar pe noi astia care mai suntem cat de cat barbati normali si ne place sa futem femei, adica peste 90% din cei de pe aici (sper) chiar nu ne intereseaza cum te simti tu cand te fute un bulangiu in cur...

• Haha 1
Postat

@luckysex (omul cu 0 postari pana acum):

Din partea mea poti sa ai si o experienta sexuala cu 3 ciobani beti in mijlocul unui camp daca-ti doresti, atata timp cat ne lasi pe noi in pace si n-o impartasesti cu noi...

Si asa, noi curvarii suntem un pic dusi cu capul, asa ca va rog eu frumos, lasati-ne sa scriem si sa citm pe aici despre clasicul futut in pizda, cum am invatat din mosi stramosi si cum faceau si strabunicii nostrii. Si doar cu FEMEI, adica alea care au pizda si tate si s-au nascut cu ele in mod natural.

Cat de spre bulangii, stim ca problema lor a fost scoasa de pe lista bolilor psihice acum multi ani, pentru ca n-a reusit nimeni sa o trateze, dar lasati-i in plata lor in grupul ala al lor izolat de sub 1% din populatie si nu ne mai faceti pe noi majoritatea sa vomitam impartasindu-ne experientele sexuale cu ei.

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, stresantul a spus:

De asta e bine sa stii gramatica. Mai bine sa fi futut decat sa fii futut.

Imi era dor de "maximele" tale. Adevarate ...leme, care nu trebuie demonstrate ci luate ca atare.

• Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde
  • Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde
Postat
Acum 14 minute, nellu2012 a spus:

Imi era dor de "maximele" tale. Adevarate ...leme, care nu trebuie demonstrate ci luate ca atare.

Intrebarea mea e unde ai umblat tu teleleu atata vreme....

Postat

@rolandc și transexualii sunt femei chiar dacă cu puță, nu-i așa? Îți zic, o să vi repede și o să îmi mulțumești când te pune un transexuale capră și ți-o bagă in fund..o să zâmbești și o sa ceri tu mai mult

• Minus 1

Postat

Vezi ca ma am bine cu ceva “baieti destepti” si daca reusesc sa aflu cine esti in viata reala iti garantez ca n-ai sa zambesti deloc! Dimpotriva… Ai sa plangi si ai sa suferi. Si glumele din astea proaste cu transexuali care te fut in cur n-o sa mai ai tupeu sa faci cu nimeni pana mori de batranete…

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...