Sari la conținut

Simonica 0757960100

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Am călcat pe meleagurile Simonei si eu, astăzi pe la 18:00 fara pentru o finalizare. 

Nu o sa dau note ca nah.. nu prea ma pricep nici la dat note nici la "sport" :)) 

Pe scurt, Simonica a fost prima domnișoara de companie pe care am vizitat-o dupa ani de căutări si citit review-uri si prima ființă palpabila cu care am interacționat sexual in ultimii anii(..covidul, prioritățile și lenea batăle vina). Cea mai nasoala chestie a fost ca ala mic s-a emoționat (recunosc cu rușine ca oricum nu ma știe nimeni :angel: ) si nu a vrut sa termine.. dar asta e, data viitoare o sa fie mai bine:)) 

Cu problema menționată cu un paragraf mai sus ne-am luptat împreună vreo 30 de min fara succes.. desi Simonica a încercat mai multe tehnici si idei propuse de ambii. Menționez ca s-a oferit sa mai stăm si sa-mi ofere si din pauza ei deși o cam durea mâna.. deci răbdare si înțelegere 200%.

Fata a fost super cool nota 10 😎 locația curată (ap cu 2 camere) servicii top!

De revenit: da (dupa ce imi înec rușinea si amarul in alcoale :blushing2)

ps: M-am jucat cu sânii ei încontinuu pentru ca nu găsești model de astă pe toate drumurile (cu rugămintea ei de a nu îi strânge prea tare desi era tentant că erau mari și pufoși 🤔) si mi-a aruncat priviri seducătoare pe tot parcursul actului.

@Simonica.Mersi pentru experiență și see you next time (sorry daca am fost client nașpa 🙈). Săru' mâna! 

Link spre comentariu
  • Oras:Iași
  • Oras:Iași

Salutare! Vizitat pe Simona după mai multe încercări am reușit. A fost o reușită.

Că și acțiune fata e ok vorbăreață, și la pat știe foarte bine meserie.

Fizic 9,5

Oral 9,5

Normal 9 

Atitudine 10 

Mă bucur că am cunoscut o și sigur am să o mai vizitez, face un oral excelent aici se apropie mult de Monalisa:)) ,zile bune să aveți!!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 06.08.2023 la 0:03, fisherman00 a spus:

Am călcat pe meleagurile Simonei si eu, astăzi pe la 18:00 fara pentru o finalizare. 

Nu o sa dau note ca nah.. nu prea ma pricep nici la dat note nici la "sport" :)) 

Pe scurt, Simonica a fost prima domnișoara de companie pe care am vizitat-o dupa ani de căutări si citit review-uri si prima ființă palpabila cu care am interacționat sexual in ultimii anii(..covidul, prioritățile și lenea batăle vina). Cea mai nasoala chestie a fost ca ala mic s-a emoționat (recunosc cu rușine ca oricum nu ma știe nimeni :angel: ) si nu a vrut sa termine.. dar asta e, data viitoare o sa fie mai bine:)) 

Cu problema menționată cu un paragraf mai sus ne-am luptat împreună vreo 30 de min fara succes.. desi Simonica a încercat mai multe tehnici si idei propuse de ambii. Menționez ca s-a oferit sa mai stăm si sa-mi ofere si din pauza ei deși o cam durea mâna.. deci răbdare si înțelegere 200%.

Fata a fost super cool nota 10 😎 locația curată (ap cu 2 camere) servicii top!

De revenit: da (dupa ce imi înec rușinea si amarul in alcoale :blushing2)

ps: M-am jucat cu sânii ei încontinuu pentru ca nu găsești model de astă pe toate drumurile (cu rugămintea ei de a nu îi strânge prea tare desi era tentant că erau mari și pufoși 🤔) si mi-a aruncat priviri seducătoare pe tot parcursul actului.

@Simonica.Mersi pentru experiență și see you next time (sorry daca am fost client nașpa 🙈). Săru' mâna! 

Link spre comentariu
Vizitator
La 06.08.2023 la 1:29, arturo a spus:

Salutare! Vizitat pe Simona după mai multe încercări am reușit. A fost o reușită.

Că și acțiune fata e ok vorbăreață, și la pat știe foarte bine meserie.

Fizic 9,5

Oral 9,5

Normal 9 

Atitudine 10 

Mă bucur că am cunoscut o și sigur am să o mai vizitez, face un oral excelent aici se apropie mult de Monalisa:)) ,zile bune să aveți!!

.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
1 oră în urmă, Simonica. a spus:

Buna, dragilor ! 🥰 

Sunt disponibilă pentru programări ! 🤗

🏠🏠 RIVER TOWERS 

🔴 Programările se fac pe whatsapp la nr de telefon, 0753616908 precizați și pana la ce oră puteți fi deranjați! Pentru a nu exista neplaceri confirmați, va rog, cu o ora înainte programarea.  🤗

150 fin / 250 ora 
fin. orală + 50 lei
anal + 50 lei ( in funcție de mărime si grosime) 

Va pup si va aștept cu drag! 🤗😘

Dragilor, începând cu data de 15.08.2023 tarifele vor suferi mici modificări! 💚

872A4BA9-957D-4D8A-B1D8-A2F5D190A86B.jpeg

Dragilor, începând cu data de 15.08.2023 tarifele vor suferi mici modificări! 💚

Inflatia e in scadere conform BNR,de ce ar trebui sa scumpiti,curentul e la fel,gazul e la fel:))

Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata

Cum nu fac"recenzii"/povesti masturbatorii (virgula)merita si fata asta o  "urma scrisă" Nu.s fan implanturi dar ii stateau (si simteau) bine.  M.a pupăcit (aproape) pe toate partile. Mi.a dat bine ce.a avut de dat si a luat ce a gasit (mai greu) de luat. Recomand doar celor ce le plac SUV.rile cu motor cu capacitate mare te duce unde ai nevoie, indiferent de starea drumului. 

Bafta la drumuri bune si trafic lejer.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 09.08.2023 la 23:55, max.ce.te. a spus:

Cum nu fac"recenzii"/povesti masturbatorii (virgula)merita si fata asta o  "urma scrisă" Nu.s fan implanturi dar ii stateau (si simteau) bine.  M.a pupăcit (aproape) pe toate partile. Mi.a dat bine ce.a avut de dat si a luat ce a gasit (mai greu) de luat. Recomand doar celor ce le plac SUV.rile cu motor cu capacitate mare te duce unde ai nevoie, indiferent de starea drumului. 

Bafta la drumuri bune si trafic lejer.

.

Link spre comentariu
  • Oras:Yas
  • Oras:Yas
La 09.08.2023 la 9:47, Simonica. a spus:

Buna, dragilor ! 🥰 

Sunt disponibilă pentru programări ! 🤗

Ultimele 3 zile!  🥰💚

🏠🏠 RIVER TOWERS 

Vă pup și vă aștept cu drag! 🤗😘

87429B04-3109-472D-A65F-FB49834DF644.jpeg

deci e pur si simplu superb , abea astept sa vin sa il ling pe tot cu toata pofta 😍

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...