lexus45 Reputație: -31 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Bună frumusețe! Pe la Bacău pe când ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 La 02.08.2023 la 12:09, lexus45 a spus: Bună frumusețe! Pe la Bacău pe când ? . Link spre comentariu
Jambalak Reputație: 10 Postat August 5, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 5, 2023 @Simonica. azi mai esti la birou? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Am călcat pe meleagurile Simonei si eu, astăzi pe la 18:00 fara pentru o finalizare. Nu o sa dau note ca nah.. nu prea ma pricep nici la dat note nici la "sport" :)) Pe scurt, Simonica a fost prima domnișoara de companie pe care am vizitat-o dupa ani de căutări si citit review-uri si prima ființă palpabila cu care am interacționat sexual in ultimii anii(..covidul, prioritățile și lenea batăle vina). Cea mai nasoala chestie a fost ca ala mic s-a emoționat (recunosc cu rușine ca oricum nu ma știe nimeni ) si nu a vrut sa termine.. dar asta e, data viitoare o sa fie mai bine:)) Cu problema menționată cu un paragraf mai sus ne-am luptat împreună vreo 30 de min fara succes.. desi Simonica a încercat mai multe tehnici si idei propuse de ambii. Menționez ca s-a oferit sa mai stăm si sa-mi ofere si din pauza ei deși o cam durea mâna.. deci răbdare si înțelegere 200%. Fata a fost super cool nota 10 😎 locația curată (ap cu 2 camere) servicii top! De revenit: da (dupa ce imi înec rușinea si amarul in alcoale ) ps: M-am jucat cu sânii ei încontinuu pentru ca nu găsești model de astă pe toate drumurile (cu rugămintea ei de a nu îi strânge prea tare desi era tentant că erau mari și pufoși 🤔) si mi-a aruncat priviri seducătoare pe tot parcursul actului. @Simonica.Mersi pentru experiență și see you next time (sorry daca am fost client nașpa 🙈). Săru' mâna! Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat August 5, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat August 5, 2023 Salutare! Vizitat pe Simona după mai multe încercări am reușit. A fost o reușită. Că și acțiune fata e ok vorbăreață, și la pat știe foarte bine meserie. Fizic 9,5 Oral 9,5 Normal 9 Atitudine 10 Mă bucur că am cunoscut o și sigur am să o mai vizitez, face un oral excelent aici se apropie mult de Monalisa:)) ,zile bune să aveți!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 La 06.08.2023 la 0:03, fisherman00 a spus: Am călcat pe meleagurile Simonei si eu, astăzi pe la 18:00 fara pentru o finalizare. Nu o sa dau note ca nah.. nu prea ma pricep nici la dat note nici la "sport" :)) Pe scurt, Simonica a fost prima domnișoara de companie pe care am vizitat-o dupa ani de căutări si citit review-uri si prima ființă palpabila cu care am interacționat sexual in ultimii anii(..covidul, prioritățile și lenea batăle vina). Cea mai nasoala chestie a fost ca ala mic s-a emoționat (recunosc cu rușine ca oricum nu ma știe nimeni ) si nu a vrut sa termine.. dar asta e, data viitoare o sa fie mai bine:)) Cu problema menționată cu un paragraf mai sus ne-am luptat împreună vreo 30 de min fara succes.. desi Simonica a încercat mai multe tehnici si idei propuse de ambii. Menționez ca s-a oferit sa mai stăm si sa-mi ofere si din pauza ei deși o cam durea mâna.. deci răbdare si înțelegere 200%. Fata a fost super cool nota 10 😎 locația curată (ap cu 2 camere) servicii top! De revenit: da (dupa ce imi înec rușinea si amarul in alcoale ) ps: M-am jucat cu sânii ei încontinuu pentru ca nu găsești model de astă pe toate drumurile (cu rugămintea ei de a nu îi strânge prea tare desi era tentant că erau mari și pufoși 🤔) si mi-a aruncat priviri seducătoare pe tot parcursul actului. @Simonica.Mersi pentru experiență și see you next time (sorry daca am fost client nașpa 🙈). Săru' mâna! . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 La 06.08.2023 la 1:29, arturo a spus: Salutare! Vizitat pe Simona după mai multe încercări am reușit. A fost o reușită. Că și acțiune fata e ok vorbăreață, și la pat știe foarte bine meserie. Fizic 9,5 Oral 9,5 Normal 9 Atitudine 10 Mă bucur că am cunoscut o și sigur am să o mai vizitez, face un oral excelent aici se apropie mult de Monalisa:)) ,zile bune să aveți!! . Link spre comentariu
martynovici Reputație: 93 Postat August 8, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 8, 2023 1 oră în urmă, Simonica. a spus: Buna, dragilor ! 🥰 Sunt disponibilă pentru programări ! 🤗 🏠🏠 RIVER TOWERS 🔴 Programările se fac pe whatsapp la nr de telefon, 0753616908 precizați și pana la ce oră puteți fi deranjați! Pentru a nu exista neplaceri confirmați, va rog, cu o ora înainte programarea. 🤗 150 fin / 250 ora fin. orală + 50 lei anal + 50 lei ( in funcție de mărime si grosime) Va pup si va aștept cu drag! 🤗😘 Dragilor, începând cu data de 15.08.2023 tarifele vor suferi mici modificări! 💚 Dragilor, începând cu data de 15.08.2023 tarifele vor suferi mici modificări! 💚 Inflatia e in scadere conform BNR,de ce ar trebui sa scumpiti,curentul e la fel,gazul e la fel:)) Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1339 Postat August 9, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat August 9, 2023 Cum nu fac"recenzii"/povesti masturbatorii (virgula)merita si fata asta o "urma scrisă" Nu.s fan implanturi dar ii stateau (si simteau) bine. M.a pupăcit (aproape) pe toate partile. Mi.a dat bine ce.a avut de dat si a luat ce a gasit (mai greu) de luat. Recomand doar celor ce le plac SUV.rile cu motor cu capacitate mare : te duce unde ai nevoie, indiferent de starea drumului. Bafta la drumuri bune si trafic lejer. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 La 09.08.2023 la 23:55, max.ce.te. a spus: Cum nu fac"recenzii"/povesti masturbatorii (virgula)merita si fata asta o "urma scrisă" Nu.s fan implanturi dar ii stateau (si simteau) bine. M.a pupăcit (aproape) pe toate partile. Mi.a dat bine ce.a avut de dat si a luat ce a gasit (mai greu) de luat. Recomand doar celor ce le plac SUV.rile cu motor cu capacitate mare : te duce unde ai nevoie, indiferent de starea drumului. Bafta la drumuri bune si trafic lejer. . Link spre comentariu
LingPizdaa Reputație: -95 Postat August 26, 2023 Oras:Yas Oras:Yas Partajează Postat August 26, 2023 La 09.08.2023 la 9:47, Simonica. a spus: Buna, dragilor ! 🥰 Sunt disponibilă pentru programări ! 🤗 Ultimele 3 zile! 🥰💚 🏠🏠 RIVER TOWERS Vă pup și vă aștept cu drag! 🤗😘 deci e pur si simplu superb , abea astept sa vin sa il ling pe tot cu toata pofta 😍 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum