Sari la conținut

Andra, 0750732530 masaj & ...

Postări Recomandate

On 5/5/2023 at 9:52 AM, sampelean said:

Hello,

Raportat la ce zice colegul si eu am patit sa fiu reporgramat si ... dar na pe mine nu m-a deranjat asa tare ca mare pregatire nu am facut :)) 

Colegii au laudat.o ft tare in comentarii eu as spune ca e cv usor peste medie, la masaj relaxare se descurca cat de cat, apasa cu o oarecare forta si mai multe se preface ca stie masaj terapeutic nu ca chiar stie dar incearca :D

Pe partea de erotic clasicul frecus corp la corp, urmat de laba care a beneficiat pe langa ulei si de niste saliva din partea domnisoarei/doamnei + un oarecare udat din partea ei +degete unde s-a udat intradevar si gemea intr-un oarecare mod credibil dar nu suficient pt a o crede eu :)) a si o oarescare urma de squirt ft ... firav :))

Ca sa ne intelegem concluzia mea e asa, merita, e ok isi da interesul dar in 1h am beneficiat doar de 1 fin

Andra  vorbareata si deschisa deci e ok din pct asta de vedere 

Eu nefiind curios de dominari si alte povesti pt partea de masaj relaxare +erotic as oferi un 8.

La fel ca sa ne intelegem eu nu merg la masaj sau curve pt placerea lor, am acasa cui sa ii ofer placere.

Spor :)

Ai descris bine, si in locul meu, experienta masajului oferit de Andra. Cand inca era in Grigorescu, pe Ciortea, cam tot la acest nivel se ridica prestatia, iar tariful de 250 mult prea piperat, zic eu, luand in calcul ca la un salon oficial, cum e Cleo de ex, o sedinta de o ora te costa 200 si beneficiezi si de frenchkiss, la o adică. Sau ai acces la zona ce de taina cu "jucarii". Sau si-si. Iar la 300 ai parte de un show lesby, cu putin noroc chiar autentific si de calitate  (Laura+Sofy (in trecut) dar si in alte combinații). 

Deci eu daca ajung la Cluj si am timp, optez pt salon. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
La 04.08.2023 la 13:47, berkeley a spus:

...

Cand inca era in Grigorescu, pe Ciortea, cam tot la acest nivel se ridica prestatia, iar tariful de 250 mult prea piperat, zic eu, luand in calcul ca la un salon oficial...

...

@berkeley ... o întrebare în primul rand: ai vizitat-o?

E o întrebare din public.

Doi la mana ... la Andra, asa cum am lăsat a se înțelege din recenziile anterioare, la 250 lei ... poți trece la "next level". Da, depinde și de "toanele" ei, dar se poate. Cel mai nasol e, asta-i adevărul, când nefiind în acea stare care sa o împingă spre "next level" ... te lasa cu ochii-n soare, chit ca anterior ai avut astfel de experiente cu ea.

P.S.: legat de comparația cu Cleo, vreau a-ti spune ca doar trei maseuze de acolo se pot compara cu Andra în ceea ce privește partea erotica (evident, fără a tine cont de "next level" ... care la Cleo e forbiden!) și doar doua (eventual) pot fi alături de ea la masajul de relaxare.

Asa încât, comparațiile și evaluările axate doar pe preț ... sunt fără rost.

Spor!

• Like 2
Link spre comentariu
4 minutes ago, Mocureloaded said:

Doi la mana ... la Andra, asa cum am lăsat a se înțelege din recenziile anterioare, la 250 lei ... poți trece la "next level". Da, depinde și de "toanele" ei, dar se poate. Cel mai nasol e, asta-i adevărul, când nefiind în acea stare care sa o împingă spre "next level" ... te lasa cu ochii-n soare, chit ca anterior ai avut astfel de experiente cu ea.

P.S.: legat de comparația cu Cleo, vreau a-ti spune ca doar trei maseuze de acolo se pot compara cu Andra în ceea ce privește partea erotica (evident, fără a tine cont de "next level" ... care la Cleo e forbiden!) și doar doua (eventual) pot fi alături de ea la masajul de relaxare.

Spor!

Da, am vizitat-o cand activa pe str. Prof. Ciortea. A trecut ceva vreme de atunci. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 7 minute, berkeley a spus:

Da, am vizitat-o cand activa pe str. Prof. Ciortea. A trecut ceva vreme de atunci. 

Ok.

Și înțeleg ca nu ai avut parte de "next level"? Asta e, nu-i "gaura-n cer".

Și mergând doar pe "oferta oficiala" a ei, masajul de relaxare nu a fost profesionist?

Și la partea erotica, sa înțeleg, ca nu a corespuns cerințelor tale?

Link spre comentariu
10 minutes ago, Mocureloaded said:

Ok.

Și înțeleg ca nu ai avut parte de "next level"? Asta e, nu-i "gaura-n cer".

Și mergând doar pe "oferta oficiala" a ei, masajul de relaxare nu a fost profesionist?

Și la partea erotica, sa înțeleg, ca nu a corespuns cerințelor tale?

Da, asa e (asa a fost). Poate nu am avut eu noroc. Am tras un loz necastigator, insa eu la "pregatirea si varsta mea" (cum zice un amic mai mare cu 2.ani) nu mai am nici timp si nici răbdare sa trag inca 1-2-3 lozuri (care sunt si foarte scumpe!), mai bine "merg la sigur" sau daca vreau ceva nou, imi incerc norocul in alta parte, unde eventual (horribile dictu, nu-iasa? :)) lozurile sunt la pret mai prietenos, mai euro- si RO-conforme).

Dar cine stie, ce imi rezerva viitorul, poate înnebunește lupul. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, berkeley a spus:

...

Dar cine stie, ce imi rezerva viitorul, poate înnebunește lupul. 

Pai îți doresc un viitor ... luminos?

P.S.: dacă nu e secret, ca tot faci în diverse ocazii referire la Cleo (și recenzie a ta acolo nu țin minte sa fi citit) ... care e topul tău cu fetele de pe Inau?

E doar o pura curiozitate ... și evident dacă tu consideri ca nu e cazul sa răspunzi, chiar nu e nici o problema.

Spor!

Link spre comentariu

On 8/5/2023 at 6:29 PM, Mocureloaded said:

Spor!

Va salut.

Imi puteti spune , care sunt cele 2 fete de care pomeniti ?

E prima oara cand vreau sa merg la un masaj erotic si citind topicurile de pe forum ,inclin spre Cleo si Clara.

Multumesc frumos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...