Sari la conținut

Roxy bruneta-0730877509

Barabau

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Roxy bruneta-0730877509
Postat

Țeapă totala, ar trebui șters contul ..3 țepe am luat de la tipa respectiva in 3 zile diferite, am sunat-o, a răspuns ..locație etc… ajung in 6,7 min eram aproape … sun, imi da ocupat.. revin in 10 min, la fel ..renunț într-un final.. a doua zi aceeași poveste.. și așa mai departe.. tipa nu merita atenție 000

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Oras:privat
  • Oras:privat
Postat

Da' ți-a cășunat pe ștrampii ei nu glumă, de ai insistat de 3 ori...

Altfel, pozele alea unde se vede mai mult dulap și tălpi...n-am cuvinte, zici că i le-a postat concurența :shrk

• Like 1
  • Haha 3
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am fost acum 2 luni la ea, locatia langa Mc Donald nord atunci, ca aspect o satena maruntica la statura, tate de marime medie frumoase la aspect, cur rotund si bombat arata bine, scorul 100 fin/200 h, la telefon zicea ca face oralul si neprotejat, la fata locului zice ca face doar protejat cica poate am vorbit cu altcineva nu cu ea despre asta, in prestatie oral protejat clasic cat sa o scoale fara atentie la oo, la normal protejat doua pozitii capra si misionar. Manopera 100 lei finalizarea. Timp petrecut 15-20 minute, nu a zis sa ma grabesc. De revenit poate daca nu gasesc ceva mai bun si daca are tot acest pret ar merge pt o descarcare rapida fara pretentii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...